Why is this so hard?

Hej alla glada, kom nyss hem har nämligen varit ute och sprungit. Så nu ska jag forstätta med alla grejjer jag har att göra idag, fullt upp. Egentligen har jag ingen tid att sitta här. Måsste sminka mig och dra iväg snart, vem vet jag kanske bloggar senare idag om jag hinner, Puss


...

if I wanted silence ,I would whisper

And if I wanted lonelyness ,I'd choose to go

And if i liked rejection ,I'd audition
 
And if I didn't love you ,You would know

How come it is so hard?

Why can't you just hold me?

Hejsan, nu är jag helt slut verkligen. Det var så jobbigt att cykla. Nu är jag hemma hos mig själv, måste fixa lite saker, duscha, packa, fixa naglarna, städa lite, raka benen och noppa ögonbrynen, ja lite tjej grejjer.  

 Imorgon så ska jag ut och springa, sen åka in till täbycentrum och möta Jessica, och sen hem till Anahita. Så jag har lite att göra då med. Men måste hem ganska tidigt imorgon för jag ska åka till spa på Lördag. Underbart ska få massage och grejjer.

Idag var jag och köpte lite saker som jag sa, det blev 2 par nya strumpbyxor det behövs ju jämt, och sen fick jag med mig ett urgulligt armband. Tjejer kan inte få nog av smycken. Puss


I told you so...

Dålig uppdatering, Men jag har inte haft tid att blogga. Det var kul att träffa stefanie igen. Igår så var jag på övningskörningskurs, så nu ska det börja övnings köras här! Efter det åkte jag och träffade Lina. Sen drog vi ett gäng till Felicia.
Idag så ska Jessica och jag cyckla runt sjön, känns bra redan nu fast vi inte ens har gjort det än. Sen ska jag åka och köpa lite grejer som jag behöver. Puss


If I wanted lonelyness I choose to go.

.

Costa rica

Hejsan,
Igår så hittade jag faktiskt på lite mera än bara städade rummet. Lina ringde och frågade om jag ville vara med henne och det förslaget tackade jag såklart inte nej till. Så jag åkte hem till Daniel och mötte upp henne där. Dit kom det lite folk, Sen drog vi ett gäng till Felicia.
När vi skulle hem tog det säkert 1½ timme att gå, helt sjukt.

Jag har fått ett nytt smeknamn också "costa rica" haha. Sen på morgonen vaknar jag av att dom har satt på en låt som tydligen kommer från costa rica på hur hög volym som helst. Sen lyssnade vi på den hela morgonen, hur bra som helst jag gillare...eller nått.

Nu ska jag snart iväg till Stefanie och träffa henne det var ett tag sen så det ska bli kul att träffa henne igen. Så nu måste jag fixa mig, Puss.

Haha slänger in den super sköna låten också, bara för er!!


All I am is me

I crawl into my bed and staring at these walls again. Memories of the past come alive in my head. Things I never will forget, things that makes my cry, things that makes me laugh and things that made me say goodbye.

Now I'm all alone here in my room, like the sun without the sky. I don't miss you as person I miss the love you gave. And I keep on searching for that kind of love...


Love me like you used to do before

Hallå , jag vaknade nyss och klockan är nästen tre. Nu har jag förstört dygnsrymtmen totalt. Det ser ut som att det är ganska bra väder där ute faktiskt. Men jag har valt att hellre sitta vid min data som vanligt. Måste käka någonting är så jävla hungrig.
Måste städa mitt rum också det ser förjävligt ut. Sen måste jag göra kompletterings uppgigter som jag har fått från skolan. Verkar som det ska bli en rolig dag.... Jaja ibland måste man göra sånt också, Puss


Allt är inte vad det ser ut att vara...

Party all the time

Hej hopp, Nu är jag hemma hos Jessica igen, vi ska iväg snart. Trots att jag är så otroligt trött, hoppas jag inte sommnar på vägen. Har varit hemma i några timmar nu känns typ som att det var länge sen jag var där. Blir lite tråkigt att jag bloggar utan bilder men eftersom jag inte har varit hemma så mycket så blir det inga.
Nej nu ska jag dra iväg
 Puss

Make me do it

Hejsan bloggläsare, just nu sitter jag hemma hos Jessica och kollar på tv. Blev en lång kväll igår så jag är otroligt trött nu. Inga planer för dagen än men jag ska nog bara ta det lugnt och kanske titta på någon film.
Vi åkte och grillade hos Daniel igår, och sen drog vi vidare.
Ähhh orkar inte skriva mer är trött och hungrig! ge mig en Hamburgare så blir jag glad igen...

Troubles are so far away

Hej alla glada. Jag sitter hemma hos Lina nu, Men ska snart hem. Vi gick och köpte frukost i Näsbypark centrum när vi vaknade. Jag har haft på mig myskläder hela dagen känner mig trött och orkar inte bry mig om hur jag ser ut.
Vi ska nog till Daniel och grilla senare tror jag, så nu måste jag hem och byta kläder , Puss


I will not give in

hej alla glada, jag har nyss kommit hem tll Lina. Vi har varit hos persa och käkat middag. Hon fyllde år i onsdags, grattis i efterskott partarn. Nu är vi några tjejer hos Lina och umgås, kommer nog mer folk sen. Hoppas ni får em kul kväll gott folk puss!


Something is wrong

Tjenare, igår kväll låg Jessica och jag hemma och kollade på film och käkade godis. Kände att jag behövde vila upp mig lite, men idag ska vi på tjejmiddag hos Persa. Ska bli jätte kul, så nu ska vi iväg och köpa pressent till henne. Hoppas att jag får med mig något till mig själv också.
Kanske inte blir någon mer uppdatering idag, men ni klarar er nog. Puss

En lite sista grej bara... Jag har alltid tyckt att det är konstig att jag är starkare i väster arm än höger men jag har kommit på varför nu. Det är för att jag alltid bär väskan med vänster arm, så det är nog dags att byta till höger nu. Man kan ju undra vad jag har i väskan...tegelstenar?


Honey, i'm home

Kunde inte ens komma in på internet dom sista dagarna, men nu är jag i alla fall hemma.
Det var trevligt att vara där och så men återigen så skönt att komma hem.

Ja dom sista dagarna som jag inte kunde använda internet under har vi inte gjort så mycket egentligen.
En dag gick vi någon gammal slottsruin, haha ganska tråkigt faktiskt. Fast jag klappade lite söta kossor som gick runt på alvaret. Och en dag var vi och tittade på några raukar kändes ganska värdelöst det med. Sen åkte vi och badade i alla fall. Hittade manetar i vattnet.
Måste också nämna att vi åt så god mat sista kvällen. Vi gick till en liten resturang som låg precis brevid vattnet. Jag valde vildsvinsfilé?! För det var den enda dom hade som inte hade fisk i sig. Det var såååååå gott. 
Kommer faktiskt inte ihåg vad vi har gjort mer...

Just nu sitter jag och terrar Jessica men hon svarar inte, vilken överrasking! Aja nu ska jag forstätta med att terra henne puss.




Walk with me


Tease me

Hej alla söta, nu sitter jag här vid datan igen. Har gått en lång promenad och pratat med Jossan i över en timme. Behöver prata av mig lite här borta finns det ingen att snacka med direkt. Sen blev jag kvar på baren ett tag. Kom hem därifrån nyss. Nu ska jag krypa ner under täcket och kolla på tv. (proppa i mig massor med chips också)
Upp klockan 09.15 imorgon för frukost. Så godnatt alla nattsuddare

It's now or never

Innan middagen drack vi Campari juice på balkongen. Det har klarnat upp nu och det kanske inte blir regn imorgon trots allt. Till förrätt åt vi toast skagen och till huvudrätt nån fläskfilé med grönpepparsås. Funderar på vad jag ska göra nu. Internet är jätte segt =( lite hemlängtan har man allt. Puss


Same shit

Nu har jag vandrat runt lite i borgholmen. Kollat hur det ser ut och så. Hunnit ta en fika på ett litet sött Café också.
Hotellrummet är bättre än det jag hade igår mycket större och ljusare. Så jag är nöjd dessutom helt ok utsikt. Man kunde fått mycket sämre så det känns bra.
Det var soligt när vi kom hit men massa gråa moln har kommit så det verkar som om det kommer regna under natten. Men imorgon ska det bli ganska bra väder så jag hoppas på det. Vi hade fått plats ganska tidigt på resturangen så jag måste fixa mig strax. Tänkte bara sätta mig vid min älskade data ett tag och kolla så att internet funkar och... ja det gör det =D super nice.



 

Utsikten då


 


Nobody wants to go all alone

Godmorgon alla glada, kom nyss på en fördel med att bo på hotell. Det är ju så himmla god frukost. Så jag plockade åt mig alldeless för mycket och rullar fram här nu. Vi ska börja åka mot Öland om en halvtimme och där ska vi träffa Thomas och Jossan.

Det är ganska bra väder faktiskt, jag ska försöka leta reda på ett par nya vita jeans och kanske en ny kjol eller ett par shorts. Får se vad jag hittar. Måste börja packa ihop nu, hoppas att internet funkar på det andra hotellet. Men det borde det, Puss


Uttråkad osminkad.


Jag är så seg att jag inte ens orkar söka på ny låt på youtube.

Boring.

Nu var middagen avklarad, det blev pasta med oxfile typ. Så nu sitter jag här på hotellrummet och ruttnar igen. Men dom har gym här så jag funderar på om jag ska dra ner dit ett tag. Eller ganska gå och köpa godis och svulla framför tvn, vad lockar mest? 


Och om någon undrar va det va för film Jessica och jag såg på bio igår så var det Harry potter. Yeeey hahah.

Stop playing games

Tjaaaa alla söta, jag är i Kalmar nu. Sitter här på hotell rummet och är trött som aldrig förr. Sov inte många timmar inatt och är helt slut. Det var i alla fall ganska kul igår. Så det kompenserade den tråkiga fredags kvällen.

Har sovit lite i bilen såjag har fått igen några timmars sömn i alla fall. Imorgon blir det åka vidare till Öland. Har ingen aning vad vi gör här i Kalmar egentligen. Men vi hade några hotellcheckar som vi var tvugna att använda.
Snart ska vi käka middag på nån resturang så det blir nice. Är så himmla hungrig.

Sitter och sappar runt mellan kanalerna på tven finns inget att titta på. Längtar hem!
uppdaterar kanske senare Puuuuuuss



Places I can't reach

Hejsan, gårdagen var ju sådär... Men det ver kul att träffa tjejerna i alla fall. Vi gick hem till Jessica ganska tidigt där vi kollade på king kong men jag missade hela filmen eftersom jag somnade i soffan.
Idag har jag redan hunnit vara i täby centrum en snabbis. Där bokade jag bio biljetter till Jessica och mig och köpte två klänningar.
Nu ska jag iväg och käka kakor med släkten. Haha.
Sedan blir det packa ihop alla grejer tills Öland eftersom jag åker imorgon. Sen åka iväg till bion.
Så jag har egentligen inte tid med att sitta här. Men nu ska jag ta en macka eller nått innan jag svälter ihjäl. Puss




It's really good to hear your voice

Hej alla glada, nu är jag hemma efter några dagar på Väddö. Det har varit ganska skönt där borta men ändå så underbart att komma hem. Man uppskattar mer att vara hemma när man har varit borta faktiskt. Nu njuter jag av att sitta här och inte ha någonting att göra. Senare ska Jessica och jag träffa Lina, förhoppningsvis ska vi hitta på något kul. Måste ju passa på eftersom att jag åker iväg på söndag igen.

När jag var borta på Väddö har jag mest tagit det lugnt. Jessica och jag har badat och solat lite grann. Suttit på knappkarlsson och druckit san pellecrino. Tagit bort fästingar från min stackars kanin. Seriöst jag hittade säkert över 50 fästingar på han.

Jessica och jag var galet taggade på att kolla på bio också men det verkar inte som om sf ville att vi ska göra det. Internet var jätte segt och enbart på sfs hemmsida och sen när vi väl skulle boka biljetter så kunde man inte reservera utan bara köpa. Så började vi dra fram kreditkort och grejer. Vi skrev in allt och tryckte på okej, men sen funkade det tydligen inte så jag blev sur och sket i det.

Nu ska jag göra mig något gott att äta, sätta mig framför tven och bara ta det lugnt ett tag. Sen ska jag packa upp allt och slänga ner i tvätten. Senare ska jag sminka mig och dra iväg till Jessica. Så vi hörs imorgon, Puss


Lägg märke till dom snygga skorna

Skön sommarkväll

Jessica vid Simpnäs

Strandpromenad


Bye bye

Nu dar jag iväg till Väddö, hörs på fredag igen töntar
(och till alla er som har mitt mobilnummer, det är mer än okej att höra av sig... lär ruttna där borta annars)


there is so many things I hate about you

Hallå alla gulliga, idag började dagen mett ett telefon samtal från Jossan. Henne pratade jag med i en evighet eller njaa men en och en halv timme kanske. Sen pratade jag med Jessica ett tag sen Lina sen Jossan igen. Så nu är klockan redan halv tre.
Runt klockan sex så bär det av till väddö där mitt landställe ligger. Tur som jag har så kunde Jessica följa med Stefanie kunde tyvärr inte.
Jag kommer hem på fredag och sen drar jag iväg till Öland på söndag. Så det kommer inte bli mycket bloggande på ett tag.
Jag vet att jag har börjat bli så tråkig här i bloggen, men jag ska bättra mig!
Men nu ska jag packa, Puss.


I can't stand the sound

Idag har varit en seg dag
. Sov ut riktigt läge vilket är bra men sen tvingade mamma med mig runt till möbel affärer och allt var det var. Sen köpte jag i alla fall med mig thai mat hem. Gott som fan var det. Resten av dagen har jag spenderat med att städa upp i rummet, det tog ett tag kan jag säga men nu är det super duper rent och fint.

Igår så åkte jag iväg fast jag inte mådde så bra. Lina Daniel och jag tröttnade ganska fort så vi gick hem till Daniel och kollade på tv. På vägen hem till Daniel plockade Lina och jag körsbär så gott!

Nu ska jag ringa runt till några och kolla om det var någon som skulle följa med till mitt landställe för jag drar nämligen iväg dit imorgon och vill helst inte vara där utan någon kompis. Puss


Photos

När vi käkade sushi

Jag på jessicas balkong

Jessica, lina och jag

Jacuzzi bad

It dosen't matter

Igår så badade vi jacuzzi hos mackan. Sen drog jag och Jessica hem till henne för att käka och fixa oss för kvällen. Sen blev det hem till mackan igen. Blev mer jacuzzi bad på kvällen, super nice. Nu är jag sjuk och ligger helt död i min säng. ett stort steg att jag orkade hämta datan, haha.
Hela släkten sitter där nere och käkar kakor känner mig inte taggad på att gå dit.
Men snälla mamma och pappa tar hand om mig =) 
Jag vill också tacka mina underbara vänner som alltid finns där <3

Lägger kanske in lite bilder från igår sen när jag orkar, Puss


It's complicated

Till alla er som undrar vad jag har haft för mig dom senaste dagarna, här har ni svaret: jag har sovit.
Jag har faktiskt inte gjort ett piss, knappt kollat mobilen. Har funderat på om jag ska orka mig upp och göra någonting men nepp. Får se om jag hittar på någonting imorgon, antagligen inte... 
 
Nu ska jag kolla runt på datan och se om det har hänt något kul under mina sega dagar...Puss

Världens mysigaste fik i Sollefteå som Jerkan hittade, det hette Barista



I know you wish you where like me

Var i stan idag, blev sur och tänkte ta springnota från en sushi buffé men alla bangade. Dom jävla kineserna tog betalt för kranvatten, morr! Sen var jag sur resten av tiden vi var där, gick runt och var deprimerad för attt jag inte har några pengar och för att jag hade fula ballerina skor utan klack, det är mycket man kan störa sig på faktiskt!
Sen när jag kom hem slängde jag skorna. Nu sitter jag här vid köksbodet och stirrar på Simpsons och försöker planera något till ikväll, det är dött. Jag ska tydlygen till Öland snart så jag måste passa på att roa mig när jag är hemma.

Jag har bestämt mig för att jag ska skaffa jobb också, men jag har inte ens ett CV så det är bra att börja där. Sen är det bara ut och börja söka jobb. Pengar pengar pengar......

RSS 2.0