Tänker på dig ...

Hejsan, dålig uppdatering idag och igår också för den delen. Idag har jag varit i skolan ja det gamla vanliga suttit och jobbat så gott jag kan på lektionerna. Jossan och jag failade extremt på engelska presentationen vi hade idag, det ville Max förstärka genom att skriva FAIL på våra händer... de går inte att tvätta bort.
Efter skolan drog jossan hit ett tag, sen kom Kevin också. Ja annars har jag inte gjort mycket idag, är trött ska sova men först ska jag läsa lite ur vecko revyn, Puss



Kill me

Orka!! jag har missat första avsnittet av desperate housewives, tur att de är dubbel avsnitt idag!

You and me

Stressigt stressigt, har haft skolfoto i skolan idag, jag såg nog inte klok ut kände att jag blundade på några. Men nu måste jag rusa iväg för jag har hoppträning och kommer hem vid 9 tiden, puss

Bea tycker till

Barn, gulliga söta små barn, eller? Är inte det så jobbigt, ja för att ta ett exempel, när man sitter på en restaurang och barnet bara grinar, skriker, gnäller, dreglar och beter sig allmänt grisigt.  Gulligt säger vissa, vidrigt säger jag. Hur ska man kunna få någon sorts mat ro när man har en livs levande gris i bordet bredvid. Du och vännerna går ut och äter för att prata om gamla goda tider men under hela middagen får du istället lyssna på ett grinande och gnällande småbarn.

”Gå någon annanstans om du har något emot barn” säger vissa.
 Men vart ska jag gå då?Det finns ju barn så gott som överallt. Jag tycker inte att föräldrarna bör ta med sina barn på restaurang om barnen inte är mogna att följa med. Som förälder har man ett ansvar och då tar man inte med sig sin unge på en svindyr restaurang utan går kanske till ett lite mer barnvänligare ställe.  

Inte nog med det, sen har dem mage nog att tvinga bort en från sitt säte på bussen. För de ska in med sin megastora barnvagn där. De tror att de har något slags företräde för de har en liten snorvalp med sig. Om barnet är stort nog att gå kan de fälla ihop vagnen innan de går på bussen. Men de gör dem såklart aldrig.

Och till min sista punkt jag måste få med, för det finns säkert hundra andra irriterande saker med barn. När man sitter på bion, och ungen i raden bakom sitter och snackar, smackar och ständigt puttar på stolen framför. (som förvånansvärt ofta råkar vara just min). Sedan sitter ungen och frågar under hela filmen ”vad säger dem mamma”. Kan inte föräldrarna ta med ungen till en dubbad film om de inte kan läsa.  Det finns ju också något som kallas barnfilmer. Om föräldrarna inte kan inse att deras lilla hjärtegull är en plåga för alla i deras omgivning, stanna hemma!  För trots allt det är ju föräldrarnas ansvar och inte barnens…


You are so tempting my dear

Jag sitter här med en latte och pluggar, kollar även lite på idol då och då. Sitter och sjunger med i massa glad låtar, idag är en bra dag!


Protect me from the hurt and the pain

Hallå, idag har jag varit i skolan kom i tid på mina 2 lektioner jag hade, bra jobbat av mig.
Sen hade jag möte med syv ovkså, så nu har jag ordnat upp lite grejer som ja var tvungen att ordna.
Jossan och jag begav oss sedan till täby centrum och köpte lite saker, för mig blev det en ansiktmask och en ny foundation eftersom jag ser ut som ett lik med den jag har nu. Jag skippade faktiskt foundation i skolan idag och gick utan, kändes lite skumt men det är ju bra för huden så jag kanske borde göra det lite då och då. Nu ska jag plugga lite i alla fall, puss

Choklad ansiktmask 20 kr / Mineral foundation från mabelline , haha alla säger att det kostar olika och jag minns inte vad den kostar men lite över hundra kronor i alla fall


Giving up?

Ja kom nyss ur duschen, har haft på en ansiktmask innan. Hade den där underbara med vanilj och kola lukt ,igen, var tvungen att smaka på den ,igen. Men jag lär mig visst aldrig för den va lika äcklig som förra gången, och jag såg lika svettig ut med den på som förra gången. Nu ska jag i alla fall hoppa ner i sängen. Skola imorgon ju jag har bestämt mig för att bli en pluggis som ska vara fett aktiv på lektionerna och för att orka det behövs det, sömn. Så godnatt alla bloggläsare ,Puss
 Yummie

Svettis


Before/after

Här är resultatet av den nya mascaran jag köpte. Ganska bra tycker jag även om de ser hundra gånger bättre ut på vänster öga. Mina ögonfransar är lite pudriga på första bilden också så dem är inte sådär ljusa egentligen.  Mascaran jag köpte kommer från max factor och heter false lash effect och kostar 175 kr



You are the light in my life

Hejsan, är tillbaka från min shoppingtur med mamma nu. Jag skulle ju och visa skorna för henne jag hittade i lördags, men tror ni att dom finns på den affären vi åker till? Nej såklart inte dom fanns tydligen inte i så många butiker och dom flesta var redan slut, Panik! Vi tog i alla fall reda på vart dom fanns i min storlek och åkte dit och köpte dom. Sen åkte vi och köpa lite saker till pållen också, han får inte glömmas bort. Så nu ska jag bara slänga på mig kläder och sen åka iväg till honom. När jag kommer hem blir det ansiktmask och söndagsmys. Puss


Skorna kommer från scorett och kostar 2000 kr. Utsidan är i mocka därav är de lite känsliga mot att bli blöta. Men bara man behandlar dom med inpregneringsmedel så ska dom nog klara sig ganska bra i vinter. ( det är s.k kragstövlar, vilket betyder att man kan ha dom som låtstövlar med men jag tycker dom är snyggare såhär)


All eyes on me

Är vaken tidigt idag igen! Har precis ätit amerikanska pannkakor till frukost *mums* och ska snart åka iväg och handla lite saker, man får ju inte nog av shopping! Puss

Haha är ganska trött för nån höll mig vaken med sms hela natten ...

Idag har jag bara foundation och mascara på mig, det va ett tag sen :)


Boring

Jag hade tråkigt så jag gjorde en ny design på sådär 10 minuter, byter nog tillbaka till den andra igen eller vad tycker ni?

I act like an idiot when you are around

Då var man hemma från stan då, eller ja det var jag väl för några timmar sen gentligen men jag uppdaterar inte förens nu. Jag har nämligen mått så sjukt dåligt, precis som förra helgen när jag var på väg hem, jag tror jag måste sluta dricka kaffe på fastande mage. Jag mår lite bättre nu men inte helt bra, kanske har feber också...känns så i alla fall.

Hur som helst, Jessica och jag gick och fixade lite saker köpte kaffe från nespresso och en ny macara till mig, visar resultatet på fransarna imorgon. Jag var sjukt törstig när jag gick runt där ett tag och då står dom och delar ut gratis dricka så det var ju bara toppen!
Jag hittade även ett par jätte fina stövlar på scorett som jag ska och titta på igen imorgon.
Det var det några killar från bostan som frågade om vägen till sturehof som gick och snackade med oss hela vägen dit eftersom vi ändå skulle åt det hållet. Jag borde träna upp min engelska känner jag, herregud jag fick inte fram en enda normal mening.  
Sen gick vi och tog en latte på East innan vi drog oss hemmåt.
Nu sitter jag alltså här och mår dåligt blir nog en hemmakväll för mig idag igen, usch och fy! Puss

Espresso på nespresso

Gratis grejer är alltid uppskattat!


Avslutning med latte på east


Where did I go wrong?

Hejsan, vaknade ganska tidigt för att vara mig idag, Det var Jessica som skickade ett sms som gjorde att jag vaknade. Så nu har jag ätit frukost och fixat mig plattat håret och allt som ska göras. Snart ska jag gå iväg till bussen för att sedan åka in till stan. Har shopping abstines har inte shoppat på flera dagar typ! Fast nu ska jag bara köpa tråkiga saker men det är bättre än ingenting i alla fall.
Uppdaterar later bitches! Puss

Yes, ser ut som en översminkad fjortis! Jag använde nått foundationprov jag fick på posten och det sög verkligen, ser ut som jag har målat målarfärg i ansiktet.


I'm a teaser

Nu ska jag snart krypa ner mellan lakanen, men datan stog på så jag måste stänga av den innan. Ikväll har jag gjort : absolut ingenting. Och det kan vara så himla skönt ibland! Jag kollade på film med mamma, även fast hon sov typ halva. Efter det tog jag en varm skönt dusch och nu hamnade jag här, det blir jämt så, man dras till datan, och eftersom jag sov ut idag så är jag inte supertrött. Fast ett litet tag trodde jag allt att jag skulle somna. Men ***** höll mig vaken med sms.
Det blir till att åka till stan med Jessica imorgon, jag ska bland annat köpa en ny mascara.
Sängen kallar, Puss


Home sweet home

Orientering idag! Fast jag försov mig, så nu får jag väl IG i idrott bara för det. När jag insåg att jag aldrig skulle hinna dit i tid fortsatte jag och sova ett tag och har sovit tills nu.
Jag tänkte göra lite nytta i alla fall och plugga lite här hemma. Glider runt i pyjamas hela dagen och käkar massa onyttigt! det är så det ska vara, Puss

kaninerna fäller så himla mycket hår nu, det märks verkligen att det börjar bli höst


Scream

Hello, hemsk dag idag! Dagen börjar med att jag rusar iväg som en galning till skolan för att skriva ett svenska prov, jag hinner inte äta någon frukost och där ska jag sitta i en datasal tre timmar utan mat. Dessutom gick de sämst på provet och jag var redan galet irriterad innan.
Sen ska jag möta upp Lina i täbycentrum blir dyngsur på vägen dit, och sen när jag träffat Lina känner jag att det kanske inte var så farligt ändå, Hon hade inte en torr fläck på kroppen stackaren och höll på att frysa ihjäl. Jessica och jag kände lite skadeglädje och garvade sönder när vi såg hennes min.
Sen drog jag hem till Lina ett tag, sen var jag tvungen att gå på någon kurs man måste gå på för att ta körkortet, där satt jag i ytterligare 3 bortkastade timmar och lyssnade på när dom snackade om typ droger och sånt. Som om man inte visste allt det där? 
Nu sitter jag i alla fall hemma, tittar lite på tv ska snart duscha och sen sova för jag har ju orientering imorgon! Ser verkligen fram emot det ... KUL KUL KUL! .. eller nått Puss


Livet verkar liksom lite lättare nu...

Ni undrar såklart vad jag har gjort idag, men det är en hemlighet, Puss

I'ts like I never knew you

Hejhopp, ja lång idag idag usch tisdagar är hemska!
De bar i alla fall iväg till pållen efter skolan där jag red runt lite barbacka har inte gjort det på år och dar, dålig balans hade jag fått också. Ramlade nästan av när jag hoppade några små hinder. Sen direkt iväg till min mosters man som fyller år, så nu är jag proppad med kakor och grejer. Där stirrade jag på idol, och nu sitter jag här. Ja det var då min Sammanfattning av dagen. Har inte mycket mer att säga faktiskt, Puss

Jusste, lilla söta Jossan har spelning idag, men jag kunde inte komma, känns lite tråkigt eftersom jag verkligen ville se henne. För att inte glömma Emma som faktiskt också är medlem i bandet.
Jag sminkade i alla fall Jossan i skolan, haha hon såg verkligen ut som en påskkärring innan vi hade fixat till de, sen blev hon smokin' Dags för en dusch nu ...

The bitch is angry!!!!

rubriken säger allt...

Join the dark side, we have cookies

Tjabba tjena hallå, då var skoldagen avklarad, Jossan har varit här ett tag men har redan åkt. Kanske var det lika bra då jag faktiskt har en hel del plugg att fixa med. Fick en bok på posten idag alla som är 16 fick den tydligen, jag är ju fortfarande 16 eftersom jag fyller år i december! Nu ska jag käka lite mellis kolla på gossip sen köra igång med pluggandet, Puss

Snyggingar

Boken jag fick gratis, höhö

I think I'm faling

Nu har jag svullat massa god mat och är mätt och glad, kom precis ut från en varm dusch och ska nu mysa ner mig under täcket. Underbart att jag har sovmorgon imorgon så jag kan få sova en timme extra! Godnatt alla bloggläsare, puss

Önskar du va här nu ...


I wish I could be with you

Hej hopp, igårkväll var Jessica och jag hos Marcus som hade fest, han har nämligen fyllt 20! Grattis! Så vi var helt enkelt där hela kvällen, dom hade installerat en rök maskin som nån jävel missbrukade så man såg ingenting vissa delar av kvällen. Sen började folk bli för fulla och försökte stoppa in en öl i micron och grejer. Haha. Jeg ägnade säkert halva kvällen åt att rensa tjuvskott på ett par tomatplantor.
Idag mår jag inte så jätte bra, skulle helst bara mysa ner mig under en filt och kolla på film, men jag har saker jag måste göra så det är nog bara att sätta igång ! Puss

En liten bild från festen


Sweet like sugar

Vart ska jag börja? Igår så var Jessica, Jessica, Sofia och jag på söder ett tag, sen drog vi därifrån får att åka och vara med christoffer som Jessica och jag träffade uppe i Sälen. Men sen när vi åkt en bit märker Jessica att hon glömt sin mobil kvar på söder hon utnäms därmed till kvällens klantarsle.
Kom hem lite för sent sen i alla fall, har inte sovit så mycket faktiskt och är ganska så trött nu.
Jessica och jag var tvungna att åka och hämta hennes mobil idag så det blev in till stan igen.
Vi tog en fika med andreas på waynes coffe också.
På vägen hem börjar jag må så sjukt dåligt, satt och såg helt ner knarkad ut på bussen. Det kom så plötsligt det kan bero på den stora koppen kaffe jag beställde att tröjan jag hade satt så sjukt tajt eller att jag sov alldeles för lite. Nu har jag i alla fall tagit en värktablett och bytt till en mysig tröja. Mår lite bättre, hoppas jag orkar dra iväg sen.
Nn ska jag lägga mig och kolla på simpsons ett tag innan maten, puss


I'm losing it

Tjena, kom nyss hem har varit och handlat mat med mamma, trodde jag skulle rammla ihop i affären mitt huvud gör så himla ont! Fast huvudvärkstabbletter är verkligen toppen!
Har inte så mycket att skriva, blir nog party ikväll, ska bara käka middag först sen ska jag åka hem till Jessica, måste bara slänga på mig lite smink och andra kläder innan, Puss


with all of my heart

Godmorgon! det var länge sen jag bloggade såhär tidigt! jag är uppe och redo för skolan, försov mig så jag missade första lektionen, Men nu måste jag snart springa iväg till tåget, Puss

Puss Frank, jag vet att du älskar mig ;)


Make cupcakes not war!

Hej nu är jag hemma igen, vilken ehm vip kväll! Aja vi va där och kollade i alla fall vi tog några glas vin då dom inte ens frågade om vi var atron, de va väl de enda bra men den där vip grejen för att inte glömma chipsen!
Så nu sitter jag här hemma vid min älskade bärbara dator som kom hem idag, och den fungerar superbra! Felet på den var tydligen bara att den var dammig, skrattretande!
Fast jag är sjukt hungrig nu fast jag har ätit massor idag så jag ska koka ihop något gott! Puss

Btw, om ni ska göra pannkakor någongång... ha i lite vaniljsocker de blir jätte gott!

Langar en bimbo cam bild också!


You never know when to stop

Hej alla glada, sitter hemma hos Jessica nu. Vi har precis käkat lite och ska snart åka iväg till Täby cebtrum, på vip kväll. haha vette fan vad det är men vi ska dit och checka vad som händer. Just nu sitter Jessica och pluggar medan jag flummar framför datan.  
Var bara på en lektion idag för jag vaknade upp med feber.. jag blir visst aldrig frisk!
Sen ringde mamma och sa att min laptop var lagad, underbart har inte kunnat sitta vid den på så länge.
Men nu orkar jag inte skriva mer hejhopp, puss



Tatoo your name across my heart


It's nice to dip the cucumber !

Hejsan alla bloggläsare, nu har jag varit riktigt dålig på att uppdatera ja det händer ju ganska ofta.
Men men mindre prat om min dåliga uppdatering och mera prat om massa annat ointressant.
Jag har i alla fall varit i skolan idag! grymt, sen drog jag hem till Jessica svullade och kollade på Gossip girl.
Hade glömt att min mamma inte skulle vara hemma ikväll så de blev ingen skjuts för mig utan fick ta bussen som alla andra! Den var såklart proppfull, konstigt att jag föredrar att åka bil...

Nu är jag i alla fall hemma och jag måste ju laga mat själv eftersom mamma inte är hemma ska nog göra pannkakor, hehe lite onyttigt men va fan! Sen så blir det såklart lite idoltittning och plugg.. hur tråkigt de ändå låter så måste det göras. Så för att hinna med allt så har jag ingen tid att sitta här, Puss



It's GaletMycketBea bitch!

Åhh har så sjukt lång dag i skolan! Slutar halv fem och jag är redan helt slut, Superbra att vi får sitta i en datasal så man kan sitta inne på facebook och msn och lite annat smått och gott.
Sen direkt efter skolan hämtar mamma upp mig. Så direkt till pållen för hoppträning kommer komma hem vid 9, lång dag idag! Kommer sova så sjukt gott.
Nu pratar läraren men jag hör det bara som ett brus i bakgrunden, jag orkar verkligen inte lyssna.
Så roligt tycker jag att samhällskunskap är!
Puss

(haha fick en liten kommentar ifall jag garvade eller dog på lektionen, fick nämligen världens hostanfall och kunde inte andas på tyå sådär 5 minuter kändes det som. Sen försöker jag få Jessica att slå mig på ryggen men jag får inte fram ett ord utan snarare väser fram.. Slå... och hon fattar ingenting och stirrar konstigt på mig. Så jag försöker komma ut från datasalen men misslykcas totalt och kan inte öppna dörren ens, men för att komma till poängen... jag dog en smula men garvade sönder undertiden!)

Like heaven

Försov mig imorse, så jävla typiskt mig!
Så mamma kom hem vid lunch och skjutsade mig till skolan i alla fall. Jag hade bara en lektion, sen har jag sprungit runt och letat reda på massa lärare jag måste få tag på. Fixat lite papper och så.
Efter skolan åkte jag hem till Jessica, vi kände oss hurtiga och gick runt sjön. Sen däckade vi framför tvn.
Ska snart dra igång med pluggandet, måste bara kolla på tv lite först Puss


Kör på högklackat spelar ingen roll att de va en skogspromenad!


I'm gonna miss you

Hej sötisar, en seg dag har de varit, funderar på om jag ska ha lite mys och kolla på film måla naglarna och sånt. Orkar säkert inte men de va ju en bra tanke.
Var sjukt sugen på kebab när jag vaknade (!?) så jag sa till mamma att köpa med de hem till mig i alla fall, så sjukt gott.
Var ju med Stefanie igår, vi drog hem till Michaela och var där ett tag innan vi drog iväg på fest.
När Stefan och jag kom hem till mig senare på kvällen gjorde vi massor av mackor som vi proppade i oss. Haha de blev alldeles smuligt i sängen.
Idag har jag bara sovit och sovit sen har jag varit hos pållen en snabbis. Nu sitter jag klistrad framför datan igen. Puss

I just look the other way

Hejsan hoppsan. Vaknade sent som jag alltid gör på helgen, mamma gjorde i alla fall fattiga riddare till mig, så gott!
Har nyss varit ute och övningskört, känns sjukt läskigt att köra tycker jag, men det är ju trots allt bara andra gången ja kör så jag lär vänja mig. Idag tränade vi lite starter i uppförsbacke och sen så körde jag lite på 4an wiie.
Jag ska snart åka hem till till Stefanie, hon tvingade mig att följa med på något partaj. Saknar den lilla muppen massor i alla fall. så jag ska slänga på mig lite snyggare kläder nu och sen dra hem till henne, Puss

En osminkad nyvaken mupp!


Jag skulle inte kunna leva utan den där blicken som får mig ur balans

"stackars dig som var född egoist med sådana defekta gener"

Är det så? har jag defekta gener och är jag verkligen en egoist?
Nej det tror jag faktiskt inte men jag skrattade så otroligt när jag lästa detta.
Att man måste trycka ner någon bara för att personen ifråga inte känner samma som den andra.

Nu är det dusch dags sen ska jag sova, Pussar!


If I let you go i will never know what my life would be holding you close to me...


Ohhweee

Käkade sushi till middag idag, mums, länge sen!
Köpte en ny kjol också, känner att jag har lite för lite kläder ;)
Men sen när jag drar till London blire shoppa!
Kjolen är jätte fin på i alla fall... inga planer för ikväll hoppas de händer nått kul, Puss

Kjol- H&M 200 kr


I think we are ment to be

Vaknade upp idag och kände mig som värsta barnungen, jag klagade på allt som gick och klaga på och var otroligt besvärlig. Då är det tur att jag har min mamma som orkar med mig, ja tvingade henne att välja kläder och leta reda på saker till mig sen skjuts till skolan... Underbart!
Jag hade bild som sista lektion och vi fick uppgiften att göra självportätt, usch och fy vad fult jag gjorde! Min tolkning av mitt ansikte var mer likt en transvestit. Slänger en en liten sneak peek på bilden ...

Vart är likheten för jag ser ingen?!

 


Jag har provat allt!

Jag har provat allt, från alvedon till kan jang. Nu är det dags att ta i med riktiga grejer för att bli av med den här jävla förkylningen! Fick några konstiga påsar från Kina idag, det är något konstigt i som man ska lösa upp i vatten, hoppas det hjäper, hoppas!


I know what i want, and I'm going to get it

Hej snyggisar, Var i skolan idag (paus för applåder). Som andra lektion hade vi idrott och det var obligatoriskt att man skulle vara med, vi hade stavgång typ?! Så jag gick i alla fall runt där med mina höga klackar och satsade järnet, kan inte ha sett normalt ut, jag gav upp efter halva tiden och svettades ihjäl i solen istället.
 Annars har det inte hänt så mycket, Jossan och jag har varit flummiga hela dagen och suttit och sjungit på lektionerna och stört alla.
Efter skolan åkte jag hem till henne, första gången jag var där faktiskt då hon flyttade in typ förra veckan, där fortsatte vi vara flummiga. Allt är som det ska med andra ord ..
Äh nu är jag så jävla hungrig att ja tror jag svälter ska gå och kolla om maten är på G.
Puss

Lite översminkad kanske ?


Mongobarnen


Not what it looks like

Jag tror att jag underskattar mitt liv ganska rejält ibland.

Jag brukar klaga på att de är jobbigt i skolan, men om jag tycker de är jobbigt att gå i skolan hur jobbigt är det då inte för dem som är mobbade?

Jag brukar klaga på att jag har för lite pengar, hur jobbigt är det inte för dem som inte ens får något barnbidrag/studiebidrag. Jag får mitt studiebidrag plus massa andra saker varje månad jag behöver i princip bara ringa ett samtal sen har jag pengar till det jag vill ha.

Jag brukar klaga på mitt utseende, egentligen så mycket finns det inte att klaga på och det kunde vart värre.

Jag brukar klaga på min vikt, jag ska väll egentligen vara glad att jag har en normalvikt och inte är pinnsmal och lider av ätstörningar eller att jag är smällfet.

Jag brukar klaga på att jag har för lite fritid, men jag ska väll vara glad för att jag har intressen och kompisar att umgås med.

Det finns jävligt mycket saker att klaga över faktiskt, men jag borde kanske fokusera på att glädjas åt dom saker som faktiskt är bra i livet.


Keep on waiting ...

Hej alla söta, huvudvärken har bara blivit värre, snälla skjut mig!
Har suttit och lyssnat på musik hela dagen, finns inte så mycket att göra.
Sen så kollade jag såklart på gossip girl vid 4.
Annars har det inte hänt så mycket spännande saker idag.
Jag fick hem ett paket i brevlådan med lite grejer, Behöll en grej, resten överlät jag till mamma.
Saken jag behöll är en värmeskyddande creme som gör håret rakt. Underbart, ett stort minus var att förpckningen inte var rosa. Den luktar sjukt gott i alla fall.
dags att titta på mer tv, Puss

värmeskyddande creme från shockwaves - tame it.


Let's get crazy

Sjuk idag med, Jag vill bli frisk NU!
Inte för att jag längtar till skolan men man missar så sjukt mycket när man är borta och här hemma finns det inte mycket att göra.
Puss

When I'm with him I am thinking of you


Energybars

Jag gjorde ju egna energybars här om dagen tänkte lägga ut receptet då dom blev så sjukt goda.
Jag köpte osaltade pecan, para och cashewnötter.
Dom krossade jag sen med en mixer till mindre bitar.
Nötterna rostade jag tillsammans med kokos i stekpannan.
Jag valde att ha torkade tranbär och aprikoser i. så jag gjorde dom till passande stora bitar och la ner bland nötterna.
Sedan tog jag fram en microvågssäkerform, i den la jag 1½ dl sirap och 1½ dl grädde.  
Satte in det i micron på 7-10 minuter.
Hällde "knäcksmeten" över nötterna och blandade ihop.
Sedan gjorde jag dom i passande storlek och form och la in i kylskåpet under natten.
(självklart kan man byta ut vilka nötter och torkad frukt man vill ha i)
Ser sjukt äckligt ut men jag lovar det är sjukt gott!


I can't take anymore

Tjenare, jag har sprängande huvudvärk och jag orkade verkligen inte släpa iväg mig till skolan idag. Jag måste vila upp mig så jag blir frisk någongång. Jag har sovit riktigt länge och jag gick nyss upp och gjorde "frukost". Tog en ciabatta och la i mozarella, pesto, tomat och skinka. Sen la jag den i toastern. Supergott!

Jag är riktigt irriterad på min förkylning (eller vad det nu är) för jag kan inte gå ut och springa nu heller. Medicinerna min mamma köpte till mig verkar inte hjälpa heller, vet inte riktigt vad jag ska ta mig till vill bara bli frisk! 

Aja nu ska jag vila lite till orkar inte sitta vid datan, Puss 


Boring



http://www.yearbookyourself.com/
Där kan du göra såna här bilder, lite tidfördriv om man har tråkigt :)


There is things about be you just have to know

Nu var jag hemma från stan. Började dagen med att åka in på studiebesök till en moské. Där var vi tjejer tvugna att sätta på oss "rockar" som täckte håret och saker. Ja va verkligen skit ful i min. Den luktade konstigt, typ kärring parfym.
Sen drog Jossan och jag och käkade lunch på stash ja åt pasta, de va sjukt gott. Nu sitter jag hemma och gör ingenting, ska lägga mig och sova ett tag, Galet trött!
Puss

Sexigt!!


Jossan

Jag med helt galen frisyr, ser inte klok ut!


If they only knew....

Oj oj oj, blev inte mycket sömn inatt.
Var med Lina och Becks igår. Kul kväll, orkar inte utveckla. haha.
Gick i alla fall upp vid 7 tiden Lina väckte mig för jag snarkade så jävla mycket. Åkte hem och sov lite mer sen har jag fixat grejer här hemma och så har jag varit hos pållen också. Hittade kantareller när ja var ute och red, plockade med mig dom hem. Nu ska jag fixa lite jobb som måste va klart tills imorgon, sen ska jag SOVA!
Vi har nån spec dag i skolan imorgon så ska åka in till nån moské typ. Sen ska ja åka till zouk, utförsäljning baby! Puss


Stress

Hinner inte uppdatera egentligen
Men jag lever!!
Ska iväg och träffa Lina nu
Igår var jag bara hemma
Har bara städat rummet och tagit de lugnt idag
Energybarerna blev as goda
Puss


Beauty and the beast

De är nästan läskigt vad man kan göra med photoshop...


Nevet thought I'd be in love like this ...

Åh äntligen fredag!
Ska bli så skönt att slippa skolan några dagar den här veckan har varit sjukt jobbig. Inga planer för helgen än, kör den spontana stilen och gör vad jag känner för att göra.
Ska nog åka hem till Jessica senare, hoppas på att de blir bättre väder också, det öser ner ju!
Nu ska jag "baka" energy bars... hoppas dom blir goda Puss





I just want time

Moa ringde nyss.. hon kommer hit och pluggar med mig ett tag! Lovley!
(sjukt gammal billd på Moa och mig)


Right now all your dreams are waking up

Hejsan, idag så gick jag till tåget i tid och allt, där får jag stå och vänta i en halvtimme på tåg helvettet för de var inställt! Väl i skolan så var samhällskunskapen också inställd, så jag hade gott kunnat sova vidare en timme till.
Så Jossan, Jessica och jag gick till täby centrum och köpte varsin vitamin care.
Sen var det idott och den kunde jag inte vara med på heller eftersom jag är sjuk så jag och Jossan satt och muppade oss i korridoren. Sen hade jag faktiskt en lektion som jag kunde vara med på! så nått vettigt har jag gjort idag i alla fall. Efter skolan gick Jossan och jag runt i täby centrum och tyckte synd om oss själva, jag köpte en dust it också. Det är pulver man sätter i håret så man får volym. Nu ska jag kolla på tv ett tag orkar inte göra någonting annat, puss

Yummie

Pulver som ger volym till håret 169 kr


I want to believe in everything that you say, because it sounds so god...

För mycket tankar ...


It could be amazing

Varje gång du skriver blir jag överlycklig.


Deep as the sea

Jag är galet trött efter en galet jobbig skoldag.
Började med att första lektionen var inställd så Jessica och jag till espresso house och köpte en chai latte.
Sen gick vi på lektionerna som vi skulle väl dags för lunch så drog vi till donken och käkade där istället. Tog en sallad det är i alla fall bättre än att proppa i sig en hamburgare tänkte jag.
Efter skolan drog jag hem till Jessica och degade framför tvn ett tag. Blev scrubs, gossip girl, greys anatomy och massa trevligt. Är så trött vill bara sova, men det får jag vänta med ett tag.
Imorgon ska jag på nån kurs som man måste göra för att få körkort, kommer bli skönt att ha den avklarad.
Nu ska jag sätta igång med min svenska läxa! Puss

Look of today

(koftan kommer från vila du som undrade =))


Freedom

Ska snart ut på en promenad innan jag hoppar in i duschen, har planer på att ringa upp Jossan när jag ändå är ute och går. Sen ska jag göra mig en varm kopp te och läsa veckorevyn under mitt varma täcke.
lyssnar på en låt som gör mig alldeles...ja den gör mig fan nedstämd, inge bra de här!
Puss


The happiness I once knew is now lost among all the doubts and remorse


No one can get in the way of what I feel for you

Hemma igen, lovley. As hungrig, vart fan är maten?! Inte klar än i alla fall, well det är bara till att vänta ett tag antar jag.

Ska berätta en knäpp grej om enligt mig min psykade klass....
Vi skulle göra nån kul grej med klassen, så vi tar upp lite förslag
*Paintball
*Laser game
*Bio
*picknick
*åka till hare krishna

Vad tror ni att majoriteten av klassen röstar på?! Dom väljer att åka på studie besök hos hare krishna.
Man kunde ju hoppats att folk hade tänkt lite förnuftigt och valt att göra någonting som faktiskt är roligt på sk. klassen dag. Men visst om dom diggar att sitta och bli proppade med massa propanganda så fine med mig, bara jag slipper att följa med så!

(för er puckon som inte vet vad hare krishna är så ska jag berätta det:
Det är en sekt, dom vill alltså värva massa folk till deras sjuka tro, manipulativa och konstiga har jag hört att dom ska vara också, nej tack!)

Och jag vet att jag är sjukt negativ men med valmöjligheterna fanns det alternativ som skulle vart så sjukt mycket roligare!

I got it all...

Hej är hemma från skolan nu, världens längsta dag typ. Det piggade upp lite att mamma hämtade upp mig från skolan. Nu ska jag snart åka iväg till pållen, ska proppa i mig lite mellis också bara för att orka.
Jag känner att jag kommer få sån otrolig träningsverk eftersom jag är så sjukt otränad och har både dans och ridning idag så...
Är fortfarande sjuk men jag tyckte att de var vettigt att gå till skolan ändå för man missar så mycket annars. Dom som inte vill sjuka får väll akta sig för mig.
En liten extra grej sådär... det är otroligt fint väder idag och en liten fågel viskade i mitt öra att de skulle vara det några dagar framöver! YEY! Puss

Hade sminkat mig lite annorlunda idag men de ville inte fastna på kort^^


En bild på söta Jessica också :)


RSS 2.0