Kärlek.


Ett halvår idag och jag kunde inte vara lyckligare<3


Don't strive for more you have it all in your hands


Vissa strävar efter kvantitet, jag vill ha kvalitet.
Då menar jag inte på kläder, skor och sånt ytligt.
Resten får ni lista ut själva...


Tillbaka till verkligheten


sweetheart

Visst är min valp helt underbart gullig!? Om sex veckor får vi ta hem honom och jag längtar ända ut i tårna.

Let me hold you for the last time

När jag vänder ryggen till kan jag nästan höra orden som kastas som knivar mot kroppen. Dom tror att jag inte vet, men jag kan se genom deras leenden och deras vänliga ord. Det finns inte en gnutta vänlighet där bakom. Låsas inte vara min vän, jag behöver ingen medömkan av någon som sedan går hem utan att bry sig.

Jag har några få, och dem är de enda jag behöver <3


Baby I'm so tierd of waiting

Tänkte blogga lite, har tråkigt sitter på mammas jobb och tittar på klockan och väntar på att den ska bli halv. Då bär det av till arninge för att handla hem massor av nyttig mat. Sen ska jag faktiskt hem till Kevin, ikväll ska vi ta det lugnt säkert titta på tv och snacka om allt och ingeting. Men kommer inte att få vakna upp i lugn och ro och sova ut som jag vill för ska åka iväg och titta på min valp imorgon, I'm so exited! Nu ska jag nog spela något spel på datan, finns inget bättre tidfördriv!

Slänger in en bild från påsklovet när jag var och åkte skidor!

.

Kommer inte blogga på hundra år för fy fan vad det är tråkigt egentligen!


Keep dreaming

Igår kväll kom Kevin hit igen så slapp jag vara ensam, idag har vi bara slappat och njutit av lovet!

Hade även hoppträning idag och missade lite av desperate housewives! Nu sitter jag iaf här ny duschad och ska snart sova för jag är sjukt trött! Puss

Och väldigt vad folk blev sura över det jag skrev om converse det är ju bara vad jag tycker, plus att jag inte var så seriös heller :)


The morning after

Igår kom Kevin hit när jag precis var klar med frukosten, vi åkte till hästen lite snabbt och sen tog vi det bara lugnt låg och mös kollade på film och sånt.

Idag vaknade vi av att det snöar, typsikt då. Man har tröttnat på den här snön alltså. Men den snön som kom har smält bort nu så det är ju bra i alla fall. Kevin åkte vid tolv tiden och kort efter stack jag iväg för att köpa ett par sandaler jag tittat på, dem fannas kvar och fick följa med mig hem. Hittade även ett par skitsnygga sneakers från Fantasy..(tror jag det hette) I cremefärgat borstat skinn ... Så dem fick följa med hem också.

Mamma och jag åkte också förbi Ikea där vi köpte någon hylla till min bror och sånt smått, jag köpte en blomma som jag ska försöka ta hand om också. Får se hur det går, nu ska jag lägga mig och vila lite för jag har huvudvärk.. Puss

Sandaler från kappahl!!? 299 kr
 Trodde inte kappahl hade normala grejer men dom har typ blivit lite bättre på senaste tiden, måste ju hänga med lixom


Sneakers i borstat skinn från Fantasy 1000 kr
kunde ju köpt converse men det är liiite för mainstream ALLA har ju det, lika vidrigt som fjällräven och 96 jeans


I'm in love and I always will be



Kvällen närmar sig sitt slut känner jag, avnjuter nu nice musik och bara tar det lugnt!

An endless story

Hejsan nu har jag letat reda på mitt påskägg och redan ätit upp hälften av innehållet. I det låg också en mascara och ett nagellack från make up store i färgen elina, som är en underbar ljusrosa färg! Fick ochså 2 andra nagellack av mammas syster, så nu blir det till att fixa naglarna.
Sitter här och hoppas på att påsk maten snart är klar för börjar bli hungrig och är trött på allt godis. Ska nog ut och kolla hur det går puss!


Download

Hejsan, idag är det påskafton! Jag vaknade första gången vid halv 8 men varför ska jag gå upp då har lov ju. så jag tog mig friheten och sov fram till tio då jag gick upp ur min sköna säng. Snart ska jag sminka mig och sådär för vi får lite gäster över. Blir kanske någon färgglad påsksminkning. Egentligen skulle vi varit på landet nu men det gick inte för det var helt sjukt myckt snö där och ingen orkade skotta mer efter den här vintern.

Så nu måste jag nog äta lite frukost, funderar på att bakna något bröd eller nått. blir mer uppdatering idag, brukar alltid få en liten present i påskägget undrar vad det blir i år! Puss

Det här drömmägget gjorde jag inför förra påsken, det skulle inte vara helt fel att få faktiskt.

The truth hurts

Ja som ni säkert har läst i inlägget nedan var jag på jakt efter ett par nya jeans idag, åke runt överallt men tillslut hittade jag ett par i sollentunacentrum. Men eftersom jag har gått upp i vikt som tusan den senaste tiden ville jag inte köpa dom.

Deprimerande att stå där och titta på mig själv i spegeln och se hur jag ser ut nu, blir hårdträning framöver typ. Ska komma ner så jag kan ha 26 i storlek, minst! Hade det förut och då trivdes jag bra, har låtit det gå för långt.

Så får leta upp ett par andra jeans när jag blivit smalare. nu ska jag bara ta det lugnt och titta på tv, puss!


Fikar på espresso house för att sedan koll...

foto0133 (MMS)

Fikar på espresso house för att sedan kolla efter nya jeans


Who said i can't take time?

Hello, äntligen är det påsklov!  Så som jag har längtat efter en paus från skolan. Igår var jag hemma hos Kevin så blev ingen uppdatering. Känner mig lite sjuk fortfarande och hoppade över gymmet idag och handlade lite mat och sånt tråkigt med mamma. Har hittat en bikini jag vill ha men den finns inte i affär än.

Nu på lovet ska jag försöka göra en skolgrej jag är efter med, men även ta hand om mig själv lite, ansiktsmask noppa ögonbrynen (ordentligt) och lite smått och gott. Har inte haft tid med sånt på senaste tiden. Men ska även ta det lugnt, men på torsdag bär det av upp till sälen där jessica är just nu. Men nu ska jag typ sova eller nått... Puss

gjorde lite påsk fint i rummet med rosa fjädrar!


RSS 2.0