Har nyss bakat dinkelscones med parmesan e...

foto0132 (MMS)

Har nyss bakat dinkelscones med parmesan efter jag ätit några och druckit te ska jag sova godnatt!


Idag har jag varit hemma mår sämst men vec...

foto0131 (MMS)

Idag har jag varit hemma mår sämst men veckorevyn kom idag det piggar upp dessvärre är internet trasigt så får se fram emot desperate housewives senare puss!


Try to sleep with a broken heart

Idag stannade jag hemma från skolan mådde inte alls bra och orkade verkligen inte, Var ju hemma hos Kevin så var där hela dagen, var super mysigt att bara ta det lugnt.
Sen när jag väl skulle hem ville jag bara stanna kvar men lika bra att komma hem till min egen säng.

Följde med mamma när hon skulle ner till centrum och solade i 20 min, hände ingenting. Nu ska jag sova förhoppningsvis orkar jag mer imorgon, puss!

Solar just nu

foto0128 (MMS)

Solar just nu


When I'm speaking its the voice of someone else

Ikväll har jag varit flitig och pluggat, känns skönt att ha det avklarat och bara lägga det bakom mig. Ska försöka bli bättre i skolan och inte komma efter i så mycket, för det blir faktiskt sjukt mycket lättare då!

Jag har också gjort en efterrätt till imorgon, var tvungen att testa så man vet om man kan bjuda gästerna på det. Jag har gjort Hallonpanacotta under skogsbärskaramell. Imorgon berättar jag hur det blev, ska nämligen stå i kylen ett dygn innan det är färdigt! Men luktade gott och allt gick som det skulle så antagligen blev det bra. Nu ska jag snart sova tror jag, puss!


Hallon pannacotta under skogsbärskaramell
Panna cotta:

2 st gelatinblad
5dl  vispgrädde
½dl  strösocker
62g  hallon


Skogsbärskaramell:

2 msk strösocker
lite mindre än 1 dl vatten
62g hallon
62g björnbär
½ vaniljstång


1. Pannacotta: Lägg gelatinbladen 5 min i kallt vatten. Vispa samman och koka upp grädde, socker och hallon i en kastrull. Passera genom en sil.
2. Lyft upp gelatinbladen och smält dem i den varma gräddblandningen. Låt svalna. Häll upp i vackra glas, täck med plastfolie och låt stelna 1 dygn i kylen.
3. Skogsbärskaramell: Blanda socker, vatten, hallon och björnbär in en kastrull. Dela vaniljstången på längden, skrapa ur fröna och lägg dem samt vaniljstången i kastrullen. Låt koka 5 min. Låt kallna och sila.

-Hit går bra att förbereda-

4. Fördela skogsbärskaramellen på panna cottan och servera.



Stop me

Igår var det fredag och jag nöjt av den genom att äta liiite godis när jag kollade på New moon. Var väldigt trött dock och gick och la mig ganska tidigt. Idag har jag sovit länge trots mina mardrömmar...
Nu måste jag gå och äta något är så hungrig, sen måste jag plugga fast jag inte orkar!


Rösta nu snyggingar!

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Waffles

Idag vaknade med ett ryck när jag drömde att jag blev jagad av folk som ville skjuta ihjäl mig. Blev glad att Kevin stog där då och inte någon galning med vapen, han sa hejdå och åkte iväg till västerås där ska han vara några dagar. Sen somnade jag lugnt om igen utan mardrömmar men höll då på att försova mig istället.

Väl i skolan var det en skön kort dag, jobbade flitigt på naturkunskapen trots att det var lektion i en datasal så roade jag mig inte med facebook eller något. Bra av mig!

Sen åkte jag för att prova en bikini men det fanns inte i min storlek, så iväg till gymmet då istället. alltid härligt efter när man känner sig helt mör i kroppen, nu ska jag snart duscha men måste leta reda på lite saker till svenskan imorgon.

Måste också berätta att jag gjorde GI våfflor med rårörda bär, så det blev inte så onyttigt men jätte gott!
Puss


Mattelektion nu sjukt tråkigt men hem till...

foto0119 (MMS)

Mattelektion nu sjukt tråkigt men hem till Kevin efter skolan det gör ju allt lite lättare


I give you my heart

Idag skulle jag egentligen ha hoppträning men den var inställd, vi byggde upp hinder ändå och tränade lite på egen hand och det gick så bra. Efter skolan åkte jag hem till Kevin och var där ett tag vi somnade en stund. Men är rätt trött nu så jag lär somna bra ikväll ändå. Nu är desperate housewives slut så nu blir det en dusch, det är ju cougar town men jag orkar inte titta på det. Har plugg också men det får vänta är helt slut.

Imorgon ska jag hem till Kevin han åker iväg på torsdag och är borta hela helgen så man måste passa på att umgås... inte för att han är borta så länge men ändå.
Duschen kallar! Puss

älskar min juicy couture suit!!


No subject1

foto0115 (MMS)

Just nu sitter jag på naturkunskaps lektion och hungrar ihjäl. Och har en hel lektion till med psykologi efter denna hur ska jag orka dagen? tisdagar är inte direkt favoriten. Efter skolan blir det till stallet sen hem igen för desperate housewives... Och måste bara nämna att jag sov jätte gott i min nya säng och vaknade utvilad


Blekrosa Puderrosa eller bara ljusrosa sjukt snyggt i alla fall!

Pastell färger är ju superhett nu i vår och sommar och jag bara frossar bland alla fina grejer ja dom rosa i alla fall, har till och med målat om rummet i den snygga färgen!

Trosa- lindex
Nagellack- Depend
Klocka- cocoo.se (beställd)
Klänning- Nelly
Mjukisdress- juicy couture

If only you could be here

Nu har jag för första gången mobil bloggat, så vem vet kanske blir det bättre uppdate nu för tiden?

I fredags var det väldigt trevligt, innan det plötsligt bara sprack, tänker inte berätta om vad som hände eller något men det gick bra till slut i alla fall.

Och jag vill be om ursäkt till alla som fick ta hand om mig men det var ganska jobbigt det som hände...

Lördagen hade vi gäster och fika här hemma, för mamma har ju fyllt år.

På lördagen var det en träningstävling som jag var med på med Kamado, det gick bra men jag måste verkligen lära mig att ta det lugnt! Stressade runt banan som en tok. Sen hem till Kevin, där vi mös och tittade på tv.

Idag började vi för ovanlighetens skull sammtidigt så vi åkte iväg till skolan, det var någon författardag så nån komiker och poet var där och så.

Efter skolan åkte jag hem till Kevin en kort stund och sen iväg på återbesök på hypnosen blev inte helt bra förra gången, får se nu då...
När jag kom hem hade min nya lite större och skönare säng kommit, inatt kommer jag sova gott! Puss

Skönhet är inte att stå och fixa sig i timmar och välja rätt kläder för att allt ska bli perfekt, skönhet är att kliva upp hur sliten som helst och fortfarande vara vacker.


Test

Test


The truth hurts

Sitter hemma nu i mitt rosa rum och dricker en kopp med ekologiskt vanilj och rabarber te. Idag hade jag naturkunskapsprov det gick inte bra men jag åkte hem till Kevin efter och blev gladare igen. Sen Bar det av till gymmet, skönt att få springa av sig lite även om jag har lite huvudvärk.

Sen har jag bara lastat in allt i rummet och ställt iordning, blev så fins känns superbra. Min valp som jag kanske ska få föddes igår också så fick se bild på honom idag. Kan inte vänta tills han växer till sig lite...

Imorgon är det fredag och då ska det bli fest med lite folk från klassen, gossipgirl tema har vi, så ska leta reda på något prydligt att sätta på mig. men först in i duschen, sen när jag ska krypa till sängs har jag en veckorevyn att läsa. Men det blir då det, puss



Happy st patrick's day

Är hemma hos Kevin fick en hatt av hans pappa för det är typ st patricks day idag, det är nått man firar i Irland idag och han kommer ju därifrån. Nu måste jag plugga mer naturkunskap har prov imorgon puss!


What do I gotta do to be heard?

Hejsan, nu har jag nyss tittat klart på desperate housewives som är så sjukt bra. Nu ska jag snart duscha så jag inte luktar häst imorgon.

Skulle ta bort maskeringstejpen i rummet, men åh blev nästan galen det var verkligen sjukt jobbigt men jag får kämpa vidare. Hittade ett sött linne på nelly som jag funderar på att köpa vad tycker ni? Puss


Without you I'm hollow

Hejsan alla glada, idag har jag varit hemma från skolan har så ont i ryggen, men det börjar gå över nu. Rummet är klart, eller det håller på att torka nu, spännande.
Stefanie kommer hit en liten stund senare och sen ska jag iväg till hästen, sen kommer jag nog kunna börja skruva upp grejer på väggarna igen. Just nu sover jag i min brors rum om han visste om att jag gjorde det skulle han nog slå mig eller någonting, tur att han är borta i veckodagarna.

Jag måste försöka hålla mig till att äta nyttigt för att bli snygg tills bikini sässongen, men igår slank det ner en liten kaka efter som det var mammas födelsedag, men jag skivade en banan och åt till för att få det lite nyttigare. Blev inget gym igår för mamma orkade inte, så får klämma in det någon annan dag, när man nu ska ha tid med det?

Nu måste jag göra lite skolarbeten like kul som alltid!.. Puss


Tråkigt?

Hade tråkigt hittade en sjukt kul sida, taaz.com där man kan göra make overs på sig själv titta vad jag gjorde..
och btw, jätte snygg tröja jag har på mig...




Want!


Lite dålig bild men jag blir verkligen sugen på att klicka hem ett par av dessa, men är man fattig så är man! Även om dem har ett riktigt bra pris.


Och otroligt snygga smycken hittade jag också... man blir ju galen, smycken är billigare än skor men kanske onödigare? Äh när pengarna rullar in blir det nog något.

Secrets

Jag har målat och målat och nu är första lagret klart, och tre lager ska det bli så har en hel del kvar att göra. Men åh vad härligt det kommer bli sen. Igår var jag på jakt efter kuddar och överkast och annat sånt. Hittade... inget förutom tre ljuslycktor jag ska ha på fönsterbrädan.

Idag har jag letat upp kuddar och sånt som ska beställas när mamma kommer hem. Kommer bli toppen tror jag, det var ju inte länge sen jag gjorde om rummet förra gången, typ 1½ år men jag gillar förändring.
Igår var jag ju som sagt och letade efter saker till rummet men jag fick med mig nya lösögonfranser för bara tio kronor! Det är single lashes och alla längder finns i samma paket, jätte bra.

Idag fyller mamma år så jag var uppe tidigt imorse och grattade henne, sen har jag slavat i rummet sen dess. Nu är det paus och dags för lunch men vet inte vad jag ska göra... Puss!

Var bara tvungen att lägga ut en bild på vad jag hade på mig igår, skinnjacka och solglasögon, våren är på g!


Even if you do something stupid or wrong is it you I'm going to love all along


Away

Nu ska jag iväg på middag så dålig uppdatering ikväll, igår var jag ju med Kevin som sagt, riktigt mysigt.
Har varit iväg och köpt färg till rummet idag äntligen ska det bli rosa! Puss!

Hahah snygg bild, men bättre än inget!

I try to run but see I'm not that fast...

Idag är det fredag och solen skiner, ja ett tag var det ju snö och blåste en massa men det är borta nu, känns skönt med helg och att jag dessutom har ledigt på måndag, har dock fått massa skolarbeten att göra...

Ska snart iväg och handla lite, kolla på färg till mitt rum, ska kanske måla om det igen. Sen ska jag försöka få iväg mamma och kolla på ett par jeans jag vill ha, får se vad jag hinner med. Sen ska Vi i alla fall hämta upp Kevin så vi kan umgås ikväll. det är allt för nu, puss!


Only for you

Hejsan, igår var jag hemma hos Kevin efter skolan och orkade inte blogga, vi chillade, tittade på tv och allt sånt där. Jag hade gjort en snygg sminkning som jag måste visa också, med rosa och lite strass stenar.

Idag så vaknade jag med 16 missade samtal på mobilen, hade försovit mig och mamma hade febrilt försökt få tag på mig, jag sminkade och klädde på mig på 7 minuter rekord faktiskt!
Dagen började med föreläsningar som några högskolor höll i. Vi fick också veta en trevlig nyhet och det är att vi har ledigt på måndag!

Klättring på idrotten också, Jessica vågade sig upp ända till toppen men jag fegade ur kom längre upp än förra gången, men nästa gång så...

Nu sitter jag här trött efter gymmet har tränat min mage, den ska bli platt till sommaren.. nu måste jag duscha puss!


3 olika nyanser av rosa, inramat med kajal och dip liner, en liten stazz sten och sen en buske single lashes, gorgeous!

Jag som säkrar Jessica

Jag i "action"

Don't speak

Nu är jag tillbaka från stallet, hade hoppträning idag och det var riktigt roligt!
Har hunnit med och baka muffins också men inte vilka muffins som helst utan matmuffins, med parmesanost, basilika och soltorkade tomater, så då var frukosten ordnad till imorgon. Receptet var så bra för de blev inte många alls då hinner de inte bli torra och så.

Ska kämpa mig iväg till skolan imorgon, hoppas att jag går upp i tid så jag hinner fixa mig ordentligt hatar att känna mig ful duschdags nu, puss!


Cool down

Idag ligger jag hemma med huvudvärk, har mest vilat fram till tolv då jag ville göra nytta så jag städade mitt superstökiga rum, dammade hyllor och bord, damsög och plockade undan alla kläder. Så nu är det jätte fint känns så underbart! Längtar tills ikväll då jag får lägga mig i den ny bäddade sängen, nya lakan måste vara något av de skönaste som finns. Nu sitter jag i alla fall med ansiktsmask för nu ska jag ta hand om mig själv lite också, Puss!

Inte så mycket träningsverk sen igår, konstigt!


Numb

Hejsan ingen bloggning igår, jag var ute och red i den fina vädret sen skyndade jag mig hem och duschade och bytte om för att sedan åka till Kevin. Vi låg och tittade på film och mös som vanligt och vilade upp oss inför skolan.

Min första skoldag på en vecka började med prov som jag inte pluggat till, kändes sådär, men klarade det bättre än förväntat. Sen var den bara en lektion till.
Sen var planen att jag skulle åka direkt till Kevin men då sitter det en mystisk lapp på mitt skåp om att jag måste skynda mig till receptionen.

Jag funderade kring vad jag kunde ha gjort för fel, men när jag sen kommer dit får jag reda på att jag har tappat bort mitt busskort, och mycket riktigt så var det inte där det skulle, någon underbar människa har alltså hittat det och sökt upp skolan och sagt att hon har det.
Så mamma kastar sig iväg i bilen och vi hämtar mitt busskort. Sjukt snälla människor det finns, tummen upp!

Sen blev det hem till Kevin för några timmar och sen iväg till gymmet sprang 7,5 kilometer idag! Är stolt jag måste ju fixa kroppen inför sommaren så inge mer ben n Jerrys för mig. Nu ska jag duscha, puss!

Ett löpband för mig kanske? Det är ett löpband som rosabandet har skapat, man betalar för att springa på det och pengarna går oavkortat till foskning för bröstcancer, så börja springa!


As if one good thing ever could make up for all the pain...

Jessica och jag kämpade oss ut och tog en promenad ute sen rastade vi även min lilla kanin som glatt skuttade runt i snön.
Åkte och kollade på säng och bestämde mig för en idag så nu måste vi bara beställa hem den och vänta på att den kommer. Gjorde en sminking i limegrön idag, med ganska skarpa linjer av svart runt ögonen, jätte fint faktiskt.

 

Jag saknar dig <3

Left behind

Hejsan idag skiner solen och jag och Jessica gick nyss upp och har missat i stort sett hela dagen, nu får vi ta och göra något vettigt istället, ska iväg och kolla på sängar senare och se om någon passar, Puss

Tell me what to say...

Hejsan, idag har jag varit hemma hos Kevin och tagit det lugnt. Vi var ute på promenad med hans hund i det fina vintervädret och den höll på att riva av mig mitt lillfinger. Sen när vi kom hem gjorde den lite nasty saker på mattan och gardinen så vi tog ut han igen och väntade tills det var bort städat.

Ikväll har jag bara tagit det lugnt med sällskap av Jessica, vi har spelat biljard med pappa och förlorat alla pariter.
Köpte även den nya Ben and Jerrys, och den är to die for, Fairly nuts heter den och som plus i kanten är den fairtrade märkt. Nu ska vi nog ta en promenix igen Puss!


Lashes

Det finns så mycket att välja mellan när det gäller lösögonfranser, långa, korta, glittriga, enkla fransar, en hel rad, eller varför inte en halv? Frågan är bara vad man ska välja...

Jag brukar själv oftast använda "singel lashes"  som de kallas, då sitter dom som i små buketter och du sätter på flera stycken, det ser riktigt naturligt ut och folk vet inte ens att du har lösögonfransar, men man kan också få ett mer fylligt intryck om man sätter dit fler.

Sen finns det ju en hel fransrad som är det vanligaste, men det tycker jag är svårt att få till så att dem sitter fint, och då syns det tydligt att du har lösöonfransar. Men även det kan bli väldigt fint om man väljer rätt sort, Ardell har som är i naturligt hår som ser lite mer äkta ut än H&ms i plast.

Sen finns det också en halv rad som jag har börjat använda lite mer nu, inte lika pillrigt som single lashes och ser inte lika onaturligt ut som en hel rad, och de öppnar upp ögat så fantastiskt fint. Går även att klippa av en hel fransrad och använda, tex H&Ms fransar blir toppen till det.

Det går toppen att återanvända fransar om du bara tar bort limmet noggrant efter användning och förvarar dom i sin förpackning.

När du applicerar fransen är det viktigt att du låter limmet torka i minst 30 sekunder innan du sätter på fransen då går det mycket lättare och franser fastnar direkt.


Nothing can go wrong

Just nu sitter jag i Kevins säng och stirrar på tv, han har träning så jag får klara mig själv ett tag. Vi var och köpte present till min mamma idag men fick även med oss godis och chips. Vi köpte lösgodis och tog en av varje godis.. även dom äckliga. Blev ganska dyrt men också ganska mycket. Nu återgår jag till tvn, Puss!

Make me crazy

Godkväll, idag har jag inte gjort mycket bara rensat datan och blev inte ens klar! Missade det vackra vädret och allt. Men när mamma väl kom hem åkte vi ner till gymmet, kändes skönt för det var ett tag sen.

Kollade lite på grey's anatomy nät jag kom hem, förra sässongen slutade jag vara berroende av det och nu vet jag inte vad som händer alls, fast kanske skönt att inte vara bunden till tvn varje onsdagskväll.

Sen har jag bakat cupcakes också som blev liiite brända i kanterna. Men ganska goda ändå om jag får säga det själv. Kankske lite väl mäktiga dock, men utseendet på dom blev riktigt lyckat eller vad tycker ni?

Imoron ska jag upp tidigt och åka hem till Kevin för att sedan sova vidare där, kommer bli jobbigt men så värt det. Godnatt nu kryper jag i säng!


Min sminkning idag blev o turkos och guld, mycket snyggare i verkligheten varför fastar det aldrig på bild!?

Let it go

Godmorgon eller goddag kanske. Nu sitter jag här framför datan fast det är strålande vackert väder ute. Måste tömma hårddisken på datan för den börjar bli trög och laggar jämt så den ska snabbas upp lite så jag måste spara allt jag vill ha kvar. Mamma har köpt en liten portabel hårddisk som jag nu ska lägga över mina bilder min musik och lite skolarbeten och sånt, Sen kanske jag tar en promenad om solen fortfarande är framme. Puss

Fin den är va? Rosa och allt


Why?

Det är en grej jag inte fattar med bloggare... varför kommenterar man svar på någons blogg om man inte ens ställt en fråga? Om man inte har något att kommentera som har med inlägget att göra kan man låta bli...

Exempel på det kolla kommentarerna till det här inlägget ...
Kommentera gärna men helst inte svar på en kommentar jag ställt på din blogg som inte ens var en fråga.

Nu ska jag krypa i säng med veckorevyn som kom idag godnatt Snyggingar!


Gratinerad tortellini

Hej hopp ska nu lägga upp ett recept på min lunch som jag gjorde idag, den blev god och var super enkel.

Vi kallar min påhittade maträtt.... Gratinerad tortellini.

So here we go:
recept för två

Ett paket tortellini för två
En sharlotten lök
Rökt kalkon Så mycket du tycker det behövs
Tomatpasta sås med någon rolig smak (typ basilika, vitlök eller varför inte ricotta och basilika?)
Riven ost

Sätt på ugnen på 175 grader

Koka upp vatten och koka tortellinin

Undertiden hackar du löken och fräser den i stekpanna tilsammans med strimlor av kalkonen. I med tomatsåsen och värm på låg värme.

Blanda sedan tortellini och tomatsås blandningen och lägg i en ungssäker form, på med riven ost och in i ugnen i 10 min,klart, enkelt och gott



Like walking on water

Nu har jag varit hos hästen ,ätit middag, tittat på första sässongens avsnitt av desperate housewives och allt det där.

Jag kämpade mig runt i stan idag med mina high heels och trodde jag skulle ramla och bryta nacken när jag tramsade runt på söder (där det var väldigt knöligt) Men jag ramlade inte men det gjorde jessica, och vi fick ett gott skratt när hon låg och kravlade på marken.
Annars har det varit en lugn dag med fika och letande efter lite saker som Issa skulle ha.
Eftersom att mina pengar är slut blev det inga grejer till mig. tyvärr!

Nu ska jag forsätta titta på cougar town måste ju hänga med, så man har fler program att följa (som om det vore nödvändigt) Puss


Såhär såg jag ut idag:
Kofta-Gina tricot
Jacka- Vila
väska- H&M
Leggings-London
Skor-Bianco


in mot stockholmstad

in mot stan nu uppdaterar senare Puss!

Blev en snabb sminkining idag, en lätt sotning med lite glitter och rufsigt hår till det, toppen!

När man har tråkigt kan man ...

jag har sjukt tråkigt så jag lägger upp en lista med saker man kan roa sig med om man vill vara lite konstig..

Slänga sig framför någon bli skit arg och fråga vad f*n den håller på med

Gå bakom någon och spruta desinfektionsmedel på allt han/hon rör vid

När du är ute och åker bil så vinka glatt till personer och när dom vinkar tillbaka pekar du finger

Gå och se en film på bio 2 gånger . andra gången du går, berätta vad som ska hända hela tiden.

Väck din partner och somna sedan om själv

Härma varje person du hör och ser, när de vänder sig om, så vänder du dig också om.

Gå till doktorn ståendes på endast händerna och förklara att ditt liv känns upp och ner just nu.

Putta på främlingar, spring sedan iväg skrikandes.

Bjud in så många så möjligt till en jättestor fest, lås dörren och öppna inte när de kommer

Skir hysteriskt "jag vann, jag vann, tredje gången den här veckan!" när du tar ut pengar från en bankomat

Öva på att låta som ett modem eller en fax.


Nails

Har fixat naglarna nu, gjorde lite roligare än vanligt... har blivit inspererad av Amanda i min klass som gör så himla fina! Men jag lyckades ganska bra själv den här gången även om mina inte blev i närheten av hennes!

Svar på kommentar

Fick en förfrågan om att ha en frågestund också men känns kanske lite överflödigt. Om du har frågor är det bara att ställa så kan jag svara i ett inlägg istället! Puss


Hur får du så stora lockar i håret?:
När jag lockar håret använder jag en plattång som även går att locka med, jag drar lockar bara långt ner i håret och borstar sen igenom när dom fortfarande är lite varma, då får man den lite större effekten. Hjälper även att ha lite mousse i så att inte lockarna släpper.



och du som kommenterade anonymt och förväntade dig svar på något som jag inte uppfattade som en fråga kan ju faktiskt ställa en frågakanske jag kan svara på den då ;)


Can't find a good reason

Dålig uppdatering som vanligt, på fredagskvällen var jag med Jessica och tittade på film, vi käkade BenandJerrys och chips och somnade tidigt.

Lördagen var också ganska lugn Jessica och jag skulle få sminkningar gratis av Make up store, så vi drog till täby ganska tidigt. När vi var klara och såg hur vi såg ut snabbade vi oss runt i täby centrum lite, jag hade fått jätte tjocka blåa streck under ögonen och såg inte klok ut och jessica hade röd ögonskugga, fult värre. Sen gick jag och tog en fästingspruta för att kolla om hypnosen hjälpt och det hade den nog lite även om min rädsla inte är borta på långa vägar. Passade även på att köpa dom snygga skorna jag visade i inlägget nedan, fast vet inte om dom sitter så bra så får se om jag behåller dom eller inte.

Sen åkte jag hem och hämtade upp Kevin på hemvägen, sen va vi hos mig hela kvällen och jag lagade middag, försökte göra creme bruleé till efterrätt men jag måste nog öva mig lite på det.
Kevin somnade innan elva så jag låg och tittade på tv för mig själv...
På söndagen vaknade vi tidigt och gjorde inget speciellt käkade frukost i hundra år och väntade på att mamma skulle bli klar med att skotta snö ute på trädgården, jag bakade faktiskt en kladdkaka undertiden, sen åkte vi till stallet en snabbis och sen hem igen för att byta om och äta lite och sen hem till Kevin. Det var faktiskt fyra månader igår!!
Så nu sitter jag alltså och bloggar hemma hos Kevin denna tråkiga måndag, vilket jävla väder det är ute allstå... har inte så mycket mer att skriva nu så Puss!


Behålla eller inte??


RSS 2.0