We get it every night

Har badat idag igen, blev i Vaxholm idag. Superhärligt! Använde min nya sol olja vet inte om den hjälpte så jätte mycket, men man kan alltid hoppas =)
 Imorgon blir det att åka bil i typ 8-9 timmar. Herregud..fast vi ska stanna till i skelefteå det är någon grej där vi ska på. Så vi ska faktiskt inte åka så tidigt imorgon utan vid två tiden. Idag har jag köpt mig massor av resegodis och annat smått och gott som kan behövas. Så nu gäller det bara att packa allt som behövs och försöka att inte glömma något.
Jag var tvungen att köpa nya skor idag för mina gick knappt att ha längre jag fick skavsår och dom började gå sönder.
När jag kom hem satt jag ute i solen och drack rosévin. Vin är inte riktigt min grej...fast Rosévin är ganska gott faktiskt
Plus att jag fick veta en grej som gjorde mig lite glad, hoppas hoppas!
Puss på er alla, sakna mig inte för mycket

Lite sne bild men här får ni se hur dem ser ut


Dance, dance like a lunatic

Nu har jag inte uppdaterat på ett tag och känner att det är dags igen.
Har mest solat om dagarna, har faktiskt inte gjort mycket annat. Har jobbat på brännan stenhårt men verkar inte som om jag blir brunare så jag har tagit i med hårdhanskarna och köpt hawaiian tropic tanning oil, utan solskydd såklart. Här ska det gräddas!
Har badat som en galning och jag vet inte vad jag ska skriva mer....
Jag har dragit på mig en förkyling och låg med feber en kväll och nu låter jag som en gammal nersupen kärring. På onsdag åker jag upp till långsele, Jessica har sitt landställe där. Vet inte riktikt hur länge jag ska stanna men det blir nog nästan en vecka.

Lite update om tanden, var ju hos tandläkaren idag...där gjorde dom lite frys och el test. Tanden verkar ganska död faktiskt =(
Jag ska tillbaka snart igen och göra testerna igen och om det har blivit sämre är det rotfylling som gäller. Nu håller vi tummarna för att jag ska slippa det. 

Nu ska jag packa upp mina väskor för att sedan packa dom igen, har inte hunnit packa upp efter Irland eftersom jag inte varit hemma. Så nu är det dags. Hare bäst gullungar!
 



Don't wake the beast that's sleeping

Majs, världens sämsta dag, jag är typ sjuk också, wohooo!


What i did to you was hurtfull

Igår blev det massor av sol och bad igen, helt galen dag faktiskt. bara en liten incident som förstörde allt, jag råkade fucka upp min tand rätt rejält. Så jag ska till tandläkaren idag. För jag kan inte ens tugga själv, tänk om jag måste dra ut den! Persa kommer hit snart då ska vi gå ner och sola lite, c ya ;)

Nothing can take you away from me

Tjena alla söta, ni kanske har märkt att jag inte bloggar så mycket....men jag behöver lite sommarlov från bloggen. Jag kommer nog skriva några inlägg i veckan men inte alls lika mycket som vanligt. Igår låg Jessica Lina och jag och Solade hela dan, drack drikar och bara tod det lugnt. Idag var jag ända ute på Rindö, varför jag hamnade där vet jag knappt själv. Jessica, Persa, Lina och jag skulle åka och bada sen kom vi lite fel och åkte en färga över dit.Vi åkte med buss runt ön och sen tillbaka för att slutligen hamna på Eriksöbadet. Någonstans på vägen kom Daniel och Jocke också. Där badade vi och solade badade och käkade glass.
Imorgon blir det samma sak, utan den onödiga trippen till Rindö.
Ni sitter Jessica och jag hemma hos mig redo att kolla på sista filmen av sagan om ringen. (vi han aldrig det innan jag skulle till Irland) Så puss på er alla




Summer time

Nu har jag lite tid över till att blogga så jag tänkte att jag skulle skriva ett inlägg. Jag har lagt märke till att det inte finns ett enda moln på himlen idag så jag kommer antagligen att vara ute en hel del. Lina och Jessica ligger och sover där nere, funderar på om jag ska väcka dom snart. 
I förigår var jag med Jessica och Lina, vi var hemma hos Jessica sen gick vi en promenad och hamnade hemma hos Daniel. Igår så var vi bara hemma och kollade på film. Känner mig som värsta slöfocken. Ligger bara hemma och degar hela dagarna. Men jag behöver vila upp mig efter Irland, det blev ganska intensivt.

Apråpå Irland, jag ska lägga upp lite bilder därifrån. Jag hade det jätte kul därborta, träffade massa kul människor och så.
Vi bodde på en stor herrgård som ligger nära en "by" som heter Portumna. Vi hade jätte bra väder varenda dag som tur var, det regnar hur mycket som helst där egentligen. Vi käkade pizza nästan varenda dag, känner mig så otroligt onyttig. Så nu blir det sallad i en vecka. Jag tänker inte gå in så mycket på det här med hästarna, men vi red två gånger per dag. De hade så sjukt mycket teräng hinder där att det var galet, kändes som om dom aldrig skulle ta slut. Hittade en helt underbar häst jag vill ta med mig hem men han var för stor för att packa ner i väskan, tyvär.

Jag som sitter på världens största häst typ

Huset vi bodde i

Lite Irlänsk natur

Jag och Rebecca på någon pub

Man gick alltid ner i vattnet med hästarna och lät dom dricka och äta


The bitch is back!

Jag hade det helt underbart på Irland, skriver mer imorgon för jag ska träffa Jessica persika som kom hem från Berlin idag.
Pöss

If I'm not made for you then why does my heart tell me that I am

Hörs om en vecka!!

Saknar er redan<3

Bilder från skolavslutningen.

Jag hade lockat håret men det släppte ganska fort, lite halv risigt på bilden.




Vi käkade lunch på Taco bar, vi träffade Issa där och Persa kom lite senare och käkade upp allas rester

Sen måste man ju dricka också

Jag vet inte vad vi gör, men glada ser vi ut i alla fall

Tattar turken


Jag blir alltid lika bra på kort

Sofia blev galen och ville att vi skulle dansa på bordet

Och som avslutning en bild på Jossan

Run away

Äntligen åker jag ifrån den här skiten
, väskan är packad nu och jag skulle inte ha något emot att åka redan nu. Vill bara komma ifrån vädret, betygen och idioterna. Jag lämnar allt det här hemma. Blir skönt med en paus sådär. Vi får gäster snart så jag ska sätta på mig lite anständiga kläder och sminka mig. Puss

Yeeeey, visst har jag blivit possitiv i mitt bloggande?

Nothing left to prove

Ursäkta att jag inte har uppdaterat. Men ni får vänja er vid det nu för jag kommer inte blogga på en hel vecka. Åker som sagt till Irland imorgon. Där ska jag bo på en herrgård. Stället heter flowerhill och det finns en liten stad i närheten. Jag ska åka dit och träna fälttävlan, för er som undrar. Så imorgon bär det av till Arlanda och sen iväg mot Dublin. Det blir nog roligt tror  jag, men kommer sakna alla mina sötnosar =)

Igår så var vi först hos Sofia, sen vet jag inte vad vi höll på med ett tag. Drog runt lite här och var. en sen hämtade Bigmac upp oss, och där blev vi kvar över natten. Nu sitter jag här med Jessica vi letar efter en film att titta på i väntan på att min mamma ska hämta upp oss. När jag kommer hem ska jag packa. Sen ska Jessica och jag kolla på sista delen av sagan om ringen.  Nu har Jessica letat upp en film vi ska titta på, hoppas den är bra, Puss

Sommarlov

Då var man i skolan, cirka 45 minuter för tidigt. Aja bra det då kommer jag inte försent i alla fall. Längtar inte efter att få betygen sen, blir till att komplettera upp en hel del då jag varit sjuk så mycket. Men orkar inte bry mig för idag börjar sommarlovet!!!! Är galet taggad på att bada sola shoppa festa och sova massor i sommar. Kan inte vänta tills vi får gå ifrån det här helvettet. Men vi börjar snart så jag ska dra mig iväg nu, Puss

I will be there for you trough it all

Det blev fika på psykologin idag, även på matten. Så nu är jag proppad med massa onyttigheter. Efter skolan drog jag hem till Jessica där vi låg och degade i soffan och kollade på någon skumm film. Men sen hämtade mamma upp mig för vi skulle åka och växla lite pengar till euro. Jag ska nämligen åka iväg till Irland på söndag, mer om det senare.
Jag fick med mig mer än euro hem. En klänning, två tröjor och ett armband.
Mat dags nu, Pöss


Off

Godmorgon, nu bär det av till skolan. Går rykten om att vi ska fika på psykologin. Man kan alltid hoppas. Pöss
(försökte putta luggen åt sidan, ser ut som en idiot)

I dont wanna hurt you anymore

Godnatt alla söta läsare, nu ska jag krypa ner under täcket och drömma söta drömmar.

I wanna say im sorry but I know I'll do it again

Ge mig en chans att visa vem jag verkligen är.

Ge mig en chans att vara den jag vill vara.

Ge mig en chans att bevisa att jag är mer än bara ett tomt skal.

Ge mig en chans att visa att det finns andra saker för mig än bara mig själv.

Ge mig en chans att bevisa motsatsen till alla rykten.

Ge mig bara en chans, det är det enda jag ber om.












..

Egoistical bitch, yeah thats me

Dagan började med att jag pallrade mig till skolan två timmar för tidig för ingen hade berättat för mig att vi inte hade någon samhällskunskap. Yeeey, men ingen hade berättat det för Jessica heller så vi åkte till min mammas jobb, drack te och sov lite till. Väl i skolan fanns det inte så mycket där att göra egentligen. Jag har städat ur mitt skåp nu i alla fall. Det känns verkligen bra att det är snart är sommarlov!

Sen efter skolan följde Jossan och Jessica med mig hem vi kollade på sagan om de två tornen, nu är det bara sista delen kvar.(jag har sett filmerna förrut) Jag råkade somna i sådär en kvart så jag missade lite. Ikväll är det greys anatomy säsongs avslutning, I'ts better be good.

För några sekunder sen fick jag också veta att min brorsa har åkt iväg på kryssning, jag tycker det är bra att jag blir underrättad om saker här hemma...Kommunikation finns det något som heter!




When did everything go wrong?

Fan fan fan, Skit skit skit, Hora hora hora!!!!!!
Betygen går åt helvette tänk om jag blir tvungen att gå om nu?
Säljer mig fan hellre än gör de...nån sugen?


should I be feeling guilty?

Det är så mycket saker som snurrar runt i mitt huvud just nu. Är ganska fantasilös och vet inte vad jag ska skriva. Har jätte ont i ryggen önskar jag hade någon som kunde ge mig massage.. kanske ge mig en kopp te och burra sig ner brevid mig under täcket.
usch..... Godnatt!

Let's go insane

Jessica drog precis, och jag hade rätt vi tog det bara lugnt idag. Vi kollade på sagan om ringen, haha vilka töntar vi är. Vi har planer att kolla på tvåan ocg trean under sommaren också. Till filmen käkade vi chokladmousse och drack läsk. Blev ostbågar också. Vad har hänt med mig, måste tänka på formen! Fast vi tog en liten promenad sen, inte för att det hjälper så mycket men det är alltid något.

Har nyss plockat upp min tvätthög som låg nere i tvättstugam, och jag skojjar inte det tog en halvtimme att plocka in allt i garderoben. Nu ska jag käka mat och efter den är det ugly betty och sen desperate housewives, gotta love it, Puss




memories of the time when things where good

Nu har vi nyss vaknat, sitter och käkar frukost. Jag har inte fått i mig nått än har svårt att välja bara. Vi passar på att kolla på skit program på Tven, finns inte så mycket annat att se. Inga planer för dagen än, blir säkert bara hänga hemma. Men nu ska jag äta frukost, Puss

It's freaking me out

Filmdags nu, laddat med chips popcorn och godis, Pöss




Vi gjorde drinkar också.

My dirty secrets

Jag försvom mig och stannade hemma idag. Trött som ett as orkar ingenting. Sov riktigt länge och sen gjorde jag lunch. Gratinerad pasta med oxfilé. Inte helt fel! Ledig imorgon!!! det är jag för att vi ska få kompensation för alla gånger vi stannat längre i skolan för att träna på den där teatern. Så Jessica kommer hit snart, vi ska nog hyra film och ta det lugnt ikväll. Imorgon ska vi försöka hitta på något men av erfarenhet vet jag hur det brukar bli, Puss


Baby i understand the reason why your leavin, but that doesnt make it any easier to me

Det är så många saker som bara jag vet, de sakerna gnager på mitt samvete och bryter ner mig inifrån.
Jag ska släppa taget nu, varför ens fortsätta kämpa för de?

Baby let's do it like they do it on the discovery chanel

Igår så drog Jossan, Jessica och jag hem till en kompis och bara tog det lungt
. Blev inte mycket sömn eftersom några förde ett jävla oljud hela natten. På morgonen drog vi till Donken och käkade frukost, sen gick vi ner och njöt av vädret vid hägernäs strand. Där blev vi kvar ett tag, och när det var dags att dra sig hemmåt köpte Jessica och jag lite mellis och käkade det i solskenet. Nu har vi satt oss framför datan är trötta sega och helt hjärndöda, lika mycket hjärnaktivitet som en groda. Ähh, Puss
 

The best days of my life

Jag åkte och fikade med Jessica som jag skrev att jag skulle, köpte även en foundation. Fick med mig lite andra saker också. Nu sitter jag här med Jessica väntar på att Jossan ska komma. Vi ska hitta på något kul ikväll...förhoppningsvis. Men nu kanske vi ska spela guitar hero. Rock on!

Underbara älskade, Chai latte. Menar verkligen inte tattar turken på bilden brevid!


Hanky panky 199 kr- ni som inte har ett par köp! tro mig det är värt pengarna.

Jeans "jacka" gina tricot 299 kr

Linne gina tricot 129 kr

Matt foundation Make up store 245 kr


I was gonna go to class but then i got...retarded?

Hahaha, jag ska bara skriva en kul grej, aa kul enligt min mongo humor i alla fall.
Jessica och jag hade cyklat och hämtat hennes lillebror från skolan. När vi väl är framme skulle vi ställa in cycklarna i förrådet så hör vi något konstigt ljud. "Det är fulla studenter överallt ju" säger jessica, men sen när vi kommer runt hörnet ser vi att det är en utvecklingsstörd som går ur en bil.

(och nej jag har inget speciellt emot utvecklinsstörda)
Den störda blir skit glad ock skriker "tjejer" med gäll röst. Sen börjar han skrika, visa pattarna! visa pattarna! så jag drar upp tröjan och visar hela skiten...Eller?

San fransisco dreaming

Jag har verkligen haft fullt upp de senaste dagarna, men nu har det lugnat ner sig. Så nu har jag tid att blogga lite. Som ni kanske vet så har jag varit på studentmottagningar och igår så var det min broras tur att ta studenten. Det var super bra stämmning och alla var jätte glada. God mat champange, baileys. Stefanie och Ullis var här, vi dansade och hade det kul, konstigt att tre tjejer kan ha så kul för sig själva. Men ni är grymma tjejer!
Stefanie och jag åkte flak, det var jätte roligt och det sprutades vilt av öl och champange. Det dåliga var bara att vi hade lockat håret men det fick bara vara det i säkert en halvtimme för sen var det dränkt av tjugo flak öl. Nu är jag mer taggad på att ta studenten än någonsin, vilken jävla röta att det är två år kvar!

Den här fina öl hatten fick min bror ha på flaket!

Grattis till studenten Max!

Snygg min jag gör, Aja "Stefan" och jag på flaket i alla fall...

Ser godare ut än vad det smakade...

Jag ser lite konstig ut i proportionerna men det skiter vi i, det här var i alla fall det jag hade på mig:
Klänning: Chicy.se
Skor: Pieces
Skärp: H&M

Ullis & Stefanie

Schhhkåål!

Längtar till jag får ha en mössa med mitt namn på!

De är så hon gör det..

Busy busy

Idag ska jag:
-Köpa foundation
-Fika med Jessica
-Lägga in alla bilder från igår på datan
-Duscha bort all öl från håret (den försvann inte när jag duschade igår)
-Ringa några viktiga samtal
-Städa undan från igår
-Träna
-Göra andra saker som jag glömt vad det är just nu.


In the streets

Jag är galet trött sen gårdagen, blev lite champange och cider. Det var ganska trevligt igår och det är alltid trevligt att träffa Ulrika. Mamma lät mig slippa skolan idag! Så nu har jag tid att städa rummet och fixa mig. Men nu ska jag äta frukost för snart ska jag hämta upp Stefanie som ska komma på min brorsas mottagning. Puss

Donken svull innan utspringet.

Och det här var det jag hade på mig hela dagen:
Klänning:
Vila
Skor: United colors of benetton
Skärp: H&M

Champangen på plats

hmm, ja vad säger man?

Bara för att ulken är så söt




Water

Det regnar och vädret är sjukt dåligt, det är kallt och jag fryser benen av mig i min klänning. Utspring klockan ett, sen vet jag inte vad jag ska hitta på. Men jag är fixad och klar för studentmottagningen. Nu sitter jag här och gör utvärderingar för några ämnen. Snart matte lektion, orka! Men nu ska jag fixa det jag ska ,Puss.

Take your time I will be here when you change your mind.

If you love me, say it

If you trust me,do it
If you want me,
show it
If you need me,prove it


There are so many things that only I know

Klar med en uppsats nu då, känner mig super duktig. Så jag belönade mig själv med att leta efter life fina saker att köpa. Tro det eller ej men jag hittade en hel del. Nu är det bara att köra igång med nästa uppsats Puss.


Sommrigt och sött va?
Sakerna kommer från, Bubbleroom,nelly,chique, accessoara och ginatricot.

You dont mean it everyday

Blev hemma idag, ska skriva uppsatser, har så mycket att göra att jag blir galen! Snart är det slut! Imorgon ska jag på en student mottagning så det blir till att klä upp sig och grejer, men det ska bli dåligt väder så jag måste typ ha strumpbyxor. Fult som fan till sommriga söta klänningar. Skippar nog strumpbyxorna och fryser sönder istället. Nu till skolarbetet, Puss

Radion spelar vår sång

Ask me, beg me, make me, Force me, or just forget it, I still wont do it!


Ny header

Ny header, vad tycks?
Själv gillade jag nog den andra bättre =)

Going back to where we began

Nu har man varit hos pållen, ska snart kolla igenom vad jag har för skolarbeten att göra. Men först vill jag äta så nu sitter jag inne på msn och kollar runt lite på facebook i väntan på maten. 

Sen ska jag tipsa om en sak för er som har dåliga naglar. Mina naglar brukar vika sig och skiva sig ja allt dåligt man kan tänka sig. Så jag brukar lägga på Aco's nagelförstärkare. Den gör naglarna starka fort. Den är inte som ett vanligt nackellack utan syns inte när man har använt det. Och det kostar inte massor heller, finns att köpa på Apoteket.


Dags för mat nu, Puss

Not on the top

Nu är jag hemma från skolan, äntligen! Vi hade sovmorgon till halv tolv idag, skönt. Nu ska jag plugga, har massa uppsatser att göra. Jag ska även hinna med att åka till pållen, så jag måste skynda mig lite med allt och försöka hinna med. Desperate housewives idag också, hur ska jag hinna allt? Handlar om att prioritera, blir inget Tv tittande med andra ord. Men nu till pållen, Puss


One last breath


Den här låten påminner mig sjukt mycket om förra sommaren, snart skolavslutning. Underbart!

Grattis!


Jag glömde helt bort att min kanin fyllde år den 25 Maj, men nu vet vi alla det. Jag vet inte heller hur mycket han fyller med det är typ 5 eller 6 år. Han är as söt men ett litet monster eftersom han bits och rivs en hel del. Grattis sötnosen<3
Och ja, jag är en tönt som älskar mina små luddbollar.

Pics of today


Jag utanför teatern, lite små nervös sådär. Med rekvisitan i handen vår scen utspelas nämligen på ett café.

Söta Jessica med teatersmink, vi såg fan inte kloka ut.
Och en liten bild på mig nöjd efter teatern

Min lunch blev en McSalad Shaker från donken. Valde den Grekiska smaken med fetaost.
Gulliga emma som käkar lunch utanför sjöhistoriska.

Jossan och jag njuter av solen.

Why do you have to go?

Det gick superbra med teatern. Glömde inga repliker och pratade högt så alla hörde. Efter det åkte vi till sjöhistoriska museumet och kollade på roddtävlingar mellan några skolor, Bland annat Tibbe Åva och danderyd. Det var inte frivilligt utan vi var tvugna, men det gjorde inte så mycket. Solen sken, och vi låg och solade nere vid vattnet. Helt underbart. Nu sitter jag hemma hos Jesica sen ska jag hem och ta det lugnt. Puss

RSS 2.0