Will you catch me if I fall?

Äntligen lov! Om än bara för en vecka, igårkväll kollade jag på söta filmer på mig och brorsan från när vi var små. Hade nämligen föredrag på svenskan  idag och skulle visa upp en film snutt men hittade inget bra på just mig.
Hade även sovmorgon idag, sjukt skönt så blev en kort skön fredag!
Jessica och jag stog och väntade på en buss som aldrig kom, sen kom inte den andra heller och inte den tredje, och en den sista var förfärligt försenad, dåligt av SL. Dock så han jag kolla lite i täby centrum och jag blev kär...
i ett par snygga svara stövletter med dragkjedja! Måste ta fram hundögonen och fråga mamma, får hoppas att dom går hem. Nu är det dags för att handla mat Puss!


Break me

Hejsan, igår var jag (som vanligt) hos Kevin, Innan var jag ju på hypnos, är rätt osäker på om det funkade såg blodbussen idag och blev lite rädd faktiskt så jag vet inte...
Annars har det som vanligt varit skola, idag hade vi stavgång på idrotten vi traskade runt i det fina vädret och det kändes riktigt skönt faktiskt!

Efter skolan bar det av hem till Jessica, där gjorde jag en god kaffe drink med glass i och tittade på tv som vanligt. Inget gym idag, har huvudvärk och plugg, och skolan måste ju gå före.
Imorgon är det hur som helst Lov (ja efter skoldagen i alla fall) Då blir det som vanligt åka till Mammas jobb efter skolan och sen handla mat.
Imorgon ska Jessica också komma hit faktiskt, det blir en mysig kväll med film, för att sedan vakna upp till en lördags morgon, vi ska nämligen iväg ganska tidigt och bli sminkade, spännande spännande, nu är maten klar! Puss!

Crazy banana


Den goda kaffe drinken, (det gula är vaniljsås)


Crazy

Hejsan, nu har det varit några dagars uppehåll från bloggningen här, sen sist jag skrev har det inte hänt så värst mycket, inget nämnvärt i alla fall, lite plugg och tv. Det gamla vanliga med andra ord. Jag har varit med älskling hela tiden nästan också, i lördags åkte jag till honom efter gymmet och sedan iväg till Bio. Vå såg Shutter Island, som faktiskt var jätte bra!
Dock lite komplikationer med hemfärden, vi var utomhus i snöovädret i mer än en timme!
Tågen gick inte och mamma fastnade med bilen på vår utfart hemma. Gissa om vi var kalla när vi kom hem.
Söndagen spenaderade jag också med Kevin, vi åkte hem till honom och jag sov där tills en jobbig måndag i skolan.
Sen åkte jag till Kevin efter skolan igen eftersom tågen inte går som de ska. Sen skulle jag hem men han fick följa med, jag var tvungen att plugga och fixa med lite saker så det måste vart tråkigt för han.

Imorse skippade jag min första lektion för att min hals var sjukt svullen, sen när vi skulle åka till skolan stannade tåget och vi blev tvugna att gå en bit till skolan! Kallt och jävligt var det. Träffade Carro också, hade massor att prata om eftersom jag inte träffat henne på länge.
Hade religionsprov idag det gick sådär men ett G lyckas jag nog få till.
Efter skolan åkte jag iväg till Jessica eftersom tågen inte funkade idag heller, Sen hoppträning och nu är jag här. Framför datorn iskall och trött. Snart dags för en ducsh, måste lyssna igenom någon ljudfil för jag ska på hypnos för min spruträdsla imorgon, undra om det funkar..? Det är mammas konstiga ideer, Puss!

Mycket stavfel i texten typ, men jag orkar inte ändra



unbeliveble

Godmorgon alla söta, Jag ska snart ner till gymmet har inte ätit frukost utan bara ätit några jordgubbar så måste ta ta något mer först men jag har liksom ingen matlust. Det är jätte jobbigt och jag är bara sugen på sötsaker jämt, måste tygla mina dåliga tankar och äta något nyttigt.

Så gym nu sen hem för att duscha och klä på sig vanliga kläder och sen träffa Kevin. Puss

Work it

Nu är det nästintill klart, vad tycker ni om det nya utseendet på bloggen? Jag gillar det i alla fal!! Nu ska jag snart hoppa ner i sängen är jätte trött, måste lägga in alla inlägg i kategorier kommer ta lååång tid. Puss

Ursäkta

Ursäkta röran, gör om lite :D

Baby, I'm so tierd of waiting for you...

Äntligen helg, Kom i tid och allt idag men nästan ingen var där, inte läraren åtminstonde, bussar och tåg gick inte som dom skulle så alla var sena men lektionen drog igång till slut.
Nu är det härlig paus från skolan i några dagar som jag ska njuta till fullo av har inget plugg eller något som jag måste ta igen i så är helt ledig!

På en rast gick Jessica och jag till espresso house och köpte varsin chai latte och jag festade till lite extra med en av deras nya mousser.
Efter skolan åkte jag hem till Kevin en snabbis, och var där tills mamma hämtade mig för en fredagsrunda i mat affären.

Idag har jag ätit god mat och snart ska jag äta lite chips med dip. Syndar efter en effektiv och flitig vecka i skolan. Imorgon ska jag nog  försöka dra mig ner till gymmet och kanske kolla på Stefanie när hon tävlar, senare på kvällen ska Kevin och jag kolla på bio. Mys mys, Puss

moussen


gott med chai

klänning från Salt 399 kr

tröja 199 kr

glitter från make up store, scorpio heter färgen super snyggt till fest!

När katten inte är hemma, dansar råttorna på bordet

Hallå, idag har jag klippt mig och jag har inte gråtit, skrikit eller försökt att klippa det själv. Jag är faktiskt nöjd den här gången. Super skönt, köpte en klänning jag hittade också den var ett måste i gerderoben visar den nån annandag men den var så sjukt fin i alla fall. Nu måste jag plugga lite och sen ska jag sova så jag är pigg tills imorgon! Puss

En liten bild på mig med nyklippt hår, blev lite kortare lugg än vanligt, jag ser lute busig ut nästan

If I could be sweet, I know I've been a real bad girl

Godmorgon, jag har missat tåget, därför har jag tid att blogga vid den här tiden. Jag hade sminkat mig och gjort iordning mig och var påväg mot tåget, klart som fan har jag glömt nått måste springa hem och hämta det och då missar jag tåget.
Dåligt, nu är jag  inte med på en underbar lektion med MatteB, och tvingas sitta hemma och bara ta det lugnt ett tag till, hemskt verkligen..
Jag ska göra lite lunch snart för efter matten har vi lunch så jag äter det hemma istället.

Idag har jag faktiskt mitt bena. Det är kul att testa lite nya saker igår hade jag rött läppstift och uppsatt hår, kände mig rätt ful så det blir nog inte att jag ser ut så igen, men nu har jag testat i alla fall. Jag passar på att göra lite frisyrer nu för jag ska klippa mig på torsdag och efter det brukar jag bara vilja gömma håret. Nu ska jag laga mat, puss!


Min nya tröja som jag köpte i måndags från MQ 299 kr

Trust.

Nu ska jag först börja med att berätta lite om alla hjärtansdag.
Som jag skrev i ett tidigare inlägg som jag så kvickt avslutade, kom kevin hit med en stor fin ros innan vi sedan begav oss in till stan för att äta på en resturang. Det var väldigt mysigt och Kevin insisterade på att betala middagen även fast jag försökte övertala honom.

Sen åkte vi hem till mig, Kevin hade varit gullig och köpt passionsfrukt och jordgubbar, även choklad att doppa dem i och mouserrande vin. Så vi gjorde iordning lite, tände ljus, smälte ckhokladen, öppnade vin flakskan, satte på musik och släkte ner lite. Sen satt vi och mös och avslutade sedan med att ge varann massage.
Så trevligt hade jag det med världens bästa kille. Nog om alla hjärtansdag, kan inte vara kul för er siglar att läsa om...

På måndagen var man tvungen att vakna upp till verkligheten och åka till skolan, där gjorde jag samhällkunskapsprov som gick bra (tror jag i alla fall). Sen hem för att städa upp allt från dagen innan. Var sjukt trött och tog de bara lugnt och läste en bok som måste vara klar tills på fredag.

Idag har jag varit i skolan och dagen började med dans, ganska skönt för min stela kropp. Annars har det inte hänt mycket, ja förutom att det är fettisdagen och det bara är ett måste att äta semlor då!
Så mamma och jag åkte ner till stenugnsbageriet i Vallentuna och köpte hem semlor som var helt sjukt goda. det är värt att lägga lite extra pengar när det verkligen gäller!
Nu ska jag återgå till bokläsandet i alla fall så jag blir klar med den där boken någongång.

Blev ingen bloggning igår för blogg.se ville inte fungera, tummen ner till det, Puss

Min mumsiga mini semla


Bilden känns liiite sommrig kanske, men jag tog aldrig några bilder på alla<3dag så vi får låsas att det är vinter utanför fönstret istället

så såg jag ut på alla hjärtans dag, fast jag kanske log lite mer under kvällen då ^^



För er som frågade ...

för er som frågade... nej jag har inte glasögon lånade mammas för att ta lite kul bilder :D

Valentine's day

Bloggen blev lite borglömd i några dagar, i fredags var jag med Stefanie, vi gick promenad och snackade det var jätte trevligt, men sen körde jag iväg henne och åkte hem till Kevin.
På lördagen var jag nämligen och kollade på honom när han spelade fotboll, det var kul jag har faktiskt aldrig sett honom spela förut, brist på intresset för fotboll är antagligen anledningen till det.

Sen efter det åkte jag hem till Aurora på middag, det var jätte gott och trevligt, dock stannade jag inte jätte länge. Jessica och jag gick en liten promenad innan mamma hämtade oss.

Idag är det ju alla hjärtansdag, jag vaknade ovanligt tidigt och har hunnit fixa mig klart redan. Kevin kom nyss hit och gav mig en jätte fin ros, nu ska jag inte vara osocial, Puss!

snygg jag är i glasögon va!? XD


If you just can't hold on...

Nu har jag pluggat, gjort färdigt samt kommit igång med lite arbeten. Tvåan, vilket jävla helvette det är.
Bu ska jag belöna mig själv med en dusch har nämligen inte duschat sen jag var på gymmet än (euw!?)
Sen ska jag lägga mig i sängen och vänta på en jobbig skoldag som slutar med underbar helg.

Har kommit igång med att äta nyttigt och träna igen, känns så sjukt bra. Man måste ju vara redo för beatchen i sommar. Ne duschdags jag tror det behövs! Puss

Är det okej att lägga ut sånthär?! Ja menar jag är ju inte naknare än vad jag är i bikini...kul att jag är helt rak i sidorna typ XD


Gym

Efter en dag i skolan ska jag nu dra iväg till gymmet innan trycker jag i mig torkad frukt och lite nötter uppdaterar efter! Puss

Gott och bra med nötter!

Nostalgi

Är redo för sängen nu och dagen i ära tog jag idomin på mina vintertorra läppar, känner mig som en fjortis så jag kladdade på mig lite extra och lägger ut en fin godnatt bild på mig med idomin över hela läpparna medan jag lägger en klassisk fjortis pose, so galetmycketBea style!!! Natti

Naaaw, gillar ni putläpparna?


Broke biatch

Nu har jag gjort lite tjejgrejer, fixat naglarna, noppat brynen med mera. Nu ska jag snart krypa ner mellan lakanen.
Har ett litet problem bara, jag är pank. Inga pengar alls, ska nämligen spara till Alanya så jag slipper jobba i sommar så blir chansen att köpa hund ännu större och jag vill det så gärna så jag ska göra så gott jag kan men det är svårt för mig som är lite halvt berroende av shopping! Puss och godnatt!


I was so wrong for so long

Klar på gymmet kändes ganska trögt då min hals är helt igen limmad sen min lilla förkylning.
Nu har jag ätit middag och duschat, sitter här med en anisktsmask, en såndär kul som blir som ett skal när den torkar som man bara kan dra av. Anisktmask var ett måste nu, jag har fått hemsk hy och så kan jag ju inte ha det! Ska snart ta bort nagellacket och måla på en ny färg, mina naglar är lika hemska som min hy... skit trisst men men. Nu till naglarna Puss!

snyggingen! Ser lite svettig och nice ut men det är ansiktsmasken


memories

Skoldagen är äntligen slut, det var segt och nu är jag trött och vill sova en stund men jag ska iväg till gymmet nu. Efter skolan gick Jessica och jag och drack chailatte, skönt att hon äntligen är tillbaka efter sin halsflus.
Efter gymmet ska jag plugga idag blir det till att göra vettiga saker, fastnade inte på bild idag så det blir ingen. Puss


Where doe's the wind blows?

Ingen blogg på hela gårdagen! jag har inte glömt utan inte haft tid. Har varit hos Kevin för jag har nämligen haft ledigt både igår och idag. Så vi har haft det mysigt och tagit vara på tiden. Ikväll hade jag hoppträning gick skit bra så jag är glad, Nu ska jag duscha för att sedan sova, imorgon är det skola, kort vecka så det borde inte bli så jobbigt! Puss

There is no way I ever could

Nu har alla fika gäster gått och jag har bytit om till ridkläder och är redo för att rida en tur i det fina vintervädret! Puss

Dreaming

"Godmorgon" idag vaknade jag också tidigare än vanligt känns skönt kanske ska försöka göra det framöver. Beror kanske på att jag tränar också har hört att man ska bli piggare då.
Det första jag såg idag när jag vaknade var en strålande blå himmel, vill bara ut och rida men vi ska ha gäster så det får vänta.
Vi har varit inne hos pappa och gett honom alla presenter, Jag har sminkat och klätt på mig i lugn och ro och nu börjar gästerna komma så här kan jag inte sitta längre, Puss




kläder idag
Byxor och kofta från Zara
linne från Gina tricot
skärp från H&M

Stop me if you think that you've heard this one before

Har målat mina förfärliga naglar nyss, blev skit fint. Målade med metallic lila över hela nageln och sedan med bronsfärgat glitter som liksom tonas ut mot botten av nageln, skit fint men blev inte så bra på bild tyvärr!


We keep on waiting...

Åh nu har jag ätit underbar middag vi åt fiskgryta som mamma gjort, fast jag kallar det för musselsoppa eftersom jag bara tog muslor. Så himmla gott var det i alla fall. Till det drack vi vitt vin som Björn hade tagit med, skit gott. Sen blev det glass till efterrätt tog inte så mycket man måste ju tänka på vad man äter.
Sen ställde jag mig i köket och började baka, har nu kastat ihop ett par vanilj och kardemumma cupcakes. Blev skit nöjd så fina också! Sen gjorde jag kolakakor som blev lite för klara... så dom nämner jag inte mer.

Nu har jag precis suttit och ätit chokladen jag köpte från Ejes, köpte bara liite och sen köpte jag också aprikostoppar som dom gör där, så mumsigt! Till det tog jag en bailey's, nu är jag nöjd för kvällen och ska sitta vid datan ett tag till innan jag hoppar ner i säng, ska upp vid 9 imorgon och sjunga för pappi också. Puss

Och en sista grej bara, melodifestivalen sög nu minns jag varför jag inte tittat på skiten de senaste åren!

Är dom inte toppen fina?


Mums

mer mums

What's wrong with the world mama?

Hemma från stan nu, äntligen. Sitter i min nya velour dress och äter choklad jag köpte när jag var i London, skit god! Var i stan med mamma och vi var där och åkte från ena till den andra sidan av stan för att hitta allt vi skulle ha.
Väl hemma är jag nöjd med dagen även fast jag inte fick med mig så mycket hem. Köpte present till pappa som fyller år imorgon från Ejes choklad. Dyrt men så värt det. Nu är det snart dags för middag blev lite sent idag sen ska jag baka! Får nämligen gäster imorgon så det ska bli lite kul, Köpte lite andra grejer men dom ska fixas med inna jag visar upp dom,  Puss

Jag idag

sminkningen som fakiskt är ursnygg även om de inte syns så bra där :D

Pappas pressent är i påsen plus liiite mums till mig

Hårband jag ska ha på gymmet H&M 20 kr

Kofta från zara 250

Mysdress från cubus 200 kr per del.


in mot stockholmstad

Hejsan vaknade ganska tidigt idag och nu har jag sminkat mig ätit frukost och nu är det dags för att börja åka in mot stan, så uppdatering senare, Puss!


My life would suck without you

Hejsan, har nu tittat på Sommaren med Göran och ätit morotsstavar med dip, nu är det dags för att krypa ner i sängen imorgon blir den en tur till stan, Hoppas ni har en toppen kväll, Puss!

Friday night

Glömde skriva att jag köpte ett nytt skärp idag, jätte skönt med resår och en söt rosett, bara 50 kr på H&M
Självklart ska jag inte ha det till bara ett linne sådär, men de va bara för att visa :)


Silence

Hemma nu och mätt och nöjd efter en god middag, sitter och sippar på en bailey's med creme caramell smak, det är den absolut bästa av alla sorter som finns.
I affären idag fick en 40+ syn på mig och utbrister "fy fan vad snygg du är" fattar inte varför och det var lite små äckligt när han går och spanar på mig medan jag handlar mat med min mamma.
Nu sitter jag och tittar på let's dance och senare blir det film. hemma kväll idag! Puss


Wake up

Ibland måste man öppa ögonen och inse att, som man bäddar får man ligga. jag pratar inte om att jag måste öppna mina ögon nu för det har jag gjort för länge sen, men det kan ju vara bra att försöka vara trevlig och inte skrika för minsta lilla för ingen orkar sånt i längden, jag har tröttnat för månader sen! Jag har försökt att hålla humöret uppe men det är svårt när folk gör som dom gör jämt och då menar jag jämt.


Everything is possible

Hejsan alla bloggläsare nu sitter jag i vanlig ordning på mammas jobb och väntar på att åka iväg och handla. Tänkte då passa på och visa det nya nagellacket jag köpte igår. Det är från Depens vårkollektion är är lite annorlunda mot de lack jag tidigare haft. Det är utan skimmer och har en grålila färg. Tycker det är kul med lite förändring och ha några att byta mellan. Depends lack är ju så billiga att man kan köpa på sig ett par! Det här var bättre än de lack jag köpt därifrån tidigare då det täckte så bra är skit nöjd.

När jag letade reda på en bild på lacket hittade jag en så sjukt smart grej på deras hemsida. En nagellacksremover som man doppar fingret i sen är lacket borta, den är olje färg och parfym fri som också ger ett extra plus.
Skit smart att bara doppa och slippa ta fram tussar och allt va det är. Den har fått bra betyg från någon tidning också. Det blir nog att köpa hem en burk nästa gång jag behöver remover. Den kostar ynka 59 kronor Puss



Tips

Innan jag kryper tills säng så ska jag tipsa om några underbara hår produkter. De kommer från Bed head och serien heter Superstar. Inte nog med att behållarna är så sött rosa utan produkterna luktar underbart av jordgubb och ger håret en härlig volym. Själv har jag shampoot och leave in balsamet som är toppen. Anledningen till att jag inte använder vanligt balsam är att håret blir så tungt och det blir bättre effekt med leave in.

Dessa sötnosar finns att köpa hos vissa frisörer om man inte hittar dem där är det bara att leta på internet så ska dem nog finnas. Lite dyrare än "vanliga" hårprodukter men det är det värt då de är väldigt dryga också. Så ut och köp nu Puss och godnatt


So many things i wanna do

Nu sitter jag här framför datorn och försöker planera lite hur jag ska få ihop allt, läxor, kompisar, killen, hästen och gymmet. Det är mycket nu och jag måste verkligen prioritera vad som är viktigt. De saker jag nyss skrev är viktiga för mig och jag har ingen tid med allt. Helst skulle jag vilja jobba några dagar i veckan också men hur ska jag någonsin hinna det?
Jag är så förfärligt dålig på att planera, skolan är ju faktiskt viktigast men får nästan minst tid och det måste det ju bli ändring på!

Har varit nere på gymmet idag och kört igenom mitt program är helt slut, träffade Mika som jag pratade med där så det var trevligt med sällskap.

Vi åkte pulka på idrotten idag, eller pulka och pulka, strärtlapp. Jag kämpade mig upp ända till toppen av backen som faktiskt var riktigt lång och åkte hela väger ner, vilken fart man fick! Blöt och jävligt var det sen, håret, sminket allt var förstört, sen såg det ut som jag kissat på mig också. Men det var nästan värt det, skönt att få göra lite barnsliga saker tycker jag. Ska göra en kopp örtte nu såhär på kvällen Puss


Jag önskar att det alltid kunde kännas sådär bra...så svårt att vara isär


I'm only gonna break your ear

Hejsan, idag har jag haft utvecklingssamtal, det gick jättre bra och jag fick inte så mycket skäll som jag trodde. Efter det gick jag och köpte en smoothie på naked juice bar, den var förvånansvärt god med ganska dyr också. men värt pengarna speciellt när mamma betalar. just nu är jag hemma hos Kevin och bara tar det lugnt och myser, nu ska jag sluta vara osocial och ge honom uppmärksamheten istället för datan. puss!

Ice cold

Sitter här nyduschad framför tvn, med en kopp chai te och tittar på paradise hotel finalen, spännande spännande.

Har på mig min sköna juicy couture tracksuit som jag funderar på att köpa en till av för att jag använder den jämt. Blir inte en juicy till då den är ganska dyr men har hittat 2 stycken jag tyckte såg ganska fina ut, eller?


Tips

Nu ska jag tipsa om en bra sak för er som har raka tråkiga ögonfransar. Jag har köpt en ögonfrans tång som har värme i sig, den värms upp på några sekunder och fungerar annars precis som en vanlig.

Då den har värme i sig håller den fransarna böja tills dom blir blöta. som en locktång typ. Den kostar bara 80 kr och finns att köpa på kicks och kommer från märket Depend.


Du och jag vi skulle dela livet, ingen tvekan eller oro vad kunde gå snett? Idag tar vi varann för givet och har förlorat allt det där som var så rätt...

Hejsan hoppasn nu har jag helt glömt bort min stackars blogg här.
Det var kul i lördags och det kanske blev en lite smula lite för mycket av det roliga. Mamma hämtade mig när det var dags att åka hem och vi hämtade upp Kevin på vägen hem också. Det var lite svårt att hitta honom då hans mobil hade gått sönder men vi fick med honom hem till slut. Väl hemma gjorde vi mackor och när vi vaknar upp minns ingen särskillt mycket av gårdagen.

På söndagen blev det mest ta det lugnt, vi åkte iväg till stallet (jag tvingade med Kevin) Sen efter det till honom. Där fortsatte vi att ta det lugnt båda var trötta så vi somnade tidigt. Vaknar på måndags morgonen och iväg till en seg skoldag, och efter det åkte jag hem till Kevin igen. Mamma hämtade mig där lite senare, skulle egentligen och gymma men mamma hade jobbat över och det blev sent så jag struntade i det. (dåligt ja vet) Jag satte istället på mig myskläder och kollade på paradise hotell.
 
Idag sitter jeg hemme och är sjuk, pluggar lite just nu för att komma ikapp med det jag är efter i. Känns bra och jag har faktiskt gjort lite nytta, tillbaks till plugget, Puss

Jag igår...


Sminkningen i lördags

RSS 2.0