Wake up in the morning with a big smile on my face.

Ska snart iväg på fest men uppdaterar lite innan med att säga att jag har syndat idag... jag har ätit kakor bullar och kladdkaka! Ska bli kul att komma ut lite eftersom mina helger har bestått av att vara hemma den senaste tiden. Så är taggad för det, nu innan blir det sen middag men den som väntar på något gott.. ja ni vet, vi ska äta oxfile så mums! Update imorgon Puss
 Snygg sminkning ikväll!!

I could drown in your eyes...

Hejsan nu är jag mätt och nöjd, ska plugga lite nu såhär elva på en fredagskväll, spännande.
Köpte lite små saker i täby centrum idag, en läpp penna, och ett diadem. Kändes inte sådär nödvändingt men jag ville ha det. Nu ska jag dunka musik och börja plugga, uppdaterar kanske senare? Puss

Skrev runor på svenskan... vad kan det stå tror ni?


Diademet, gulligt va? ca 80 kr på glitter

Snygga fransar som bara sitter längst ut kommer bli skit bra. 65 kr på kicks.

läpp penna från make up store, Candy heter den och kostar 130 kr

Bilderna blev ju inte alls bra.. men om man ritar med läpp pennan över hela läppen och inte bara konturen och sedan drar på ett gloss blir det skit snyggt och färgen håller i hundra år, när du äter och allt.


How am I supposed to live without you?

Hejsan alla, uppdatering igen vid den här tiden på dagen, helt otroligt!
Jag sitter på mammas jobb och dricker te just nu. Väntar på att vi ska iväg och handla mat men ska köpa lite andra små saker som jag visar när jag kommer hem. Nu är det helg och det ska bli sjukt skönt med lite vila. Kanske drar till gymmet imorgon ändå?  Ikväll blir det film och mys i min ensamhet, aldrig kul men väldigt skönt. Ska göra lite läxor också, eller ja försöka göra lite läxor... så man kommer ikapp i skolan!

Var ju i Romme i onsdags det var riktigt kallt att åka men kul ändå. Efter det åkte jag hem till Kevin och sov där, sen iväg till skolan på morgonen för att göra matte prov som gick sämst. Sen Träffade Jag Kevin igen, och senare på kvällen åkte jag iväg till gymmet, Jag har hunnit ganska mycket känns det som. Har köpt ett lila nagellack också, har tagit bort gelenaglarna som bara var jobbiga och blev fula fort.  Köpte i alla fall nagellacket på h&m och det var riktigt bra och hade täckande effekt trots att det var så billigt så jag är nöjd. Ne nu ska vi tydligen åka så Puss


Friday

Hejsan, passar på att blogga lite nu på "morgonen". Ska snart iväg till skolan har fixat mig och satt upp håret idag. Gick inte att ta nån fin bild med håret upsatt ser ut som ... jag vet inte vad. Men nu måste jag iväg till skolan Fredag idag ju...Puss!


Those three words are said too much, They're not enough

3 månader med älskling idag <3


Everything reminds me of you

Hejsan, idag kämpade jag iväg mig till skolan och gick på alla lektioner. Är nästan stolt.
Efter skolan gick jag runt med Jossan i täby centrum men var sedan tvungen att åka hem för första hopp träningen för säsongen.
Nu sitter jag hemma framför tvn och tittar på paradise hotell och Cimon åkte precis ut, skit trisst!
Jag har packat för Romme imorgon för det orkar jag inte då ska upp lite tidigare än sex, jobbigt!
Ne nu tillbaka till tvn! Puss


I had to do something to make you hurt

Blev en stressig måndags morgon, men det är inte ovanligt  för mig. Jag försov mig och hade inte en chans att hinna till tåget, så mamma kastar sig till bilen åker hem och skjutsar mig till skolan så jag precis hinner. Perfekt, jag som har så dålig närvaro har inte tid att missa så mycket.

Nu är jag i alla fall hemma, och fryser helt sjukt mycket, trots att jag satt på mig varma mysiga kläder!
Jag ska snart äta lite så det inte blir för tätt inpå tills jag ska till gymmet. Ska nämligen dit och träna med min PT idag. Taggat.
Paradise hotell senare idag också, och så måste jag handla mat som jag ska ha på bussen till Romme idag för imorgon har jag ingen tid alls till det. Ne nu ska jag vila ett tag! Puss

Såhär ser jag ut idag!


Without saying a word you can light up the dark...

Blev en mysig hemma kväll på fredagen, vaknade upp tidigt på lördagen och var redo att åka iväg och shoppa. Blev ett par nya tränings skor och ett par byxor. Sen direkt till Kevin för att stanna där över natten, Det var lika mysigt som vanligt och lika jobbigt att gå därifrån dagen därpå.

Idag blev det också lite shopping köpte lite mer tröjor att träna i, ny vattenflaska (rosa såklart), och en vanlig tröja. Åh jag vill ha mer pengar finns så mycket jag vill köpa just nu. Borde kanske skaffa ett jobb?

Sen blev det i alla fall iväg till hästen, nu har jag duschat och mitt hår luktar typ jordgubb!
Ikväll har jag ägnat mesta av min tid åt att rensa garderoben, oj vad mycket skit jag hade där. Nu finns det plats för nya fina kläder!
Nu är det dags att sova, Puss


Skor 600, vattenflaska 80

Tröja 99

Byxorna som bara kostade 99 kr, skit bra o ha


My heart skips a beat

Dagan började inte något vidare, mamma tvingar upp mig och jag bråkar och tjurar som aldrig förr, det slutar med att vi står och skriker på varanndra för att jag inte orkade åka till skolan för jag inte hade hunnit sminka mig mm. Sen när jag väl kommer dit har jag inte ens nån lektion, så jag hade lugnt kunnat sova i en timme till och sminkat mig i lugn och ro.

Att det är fredag är det som får en att orka dagen och gå på alla lektioner. Hur som helst så åkte jag till mammas jobb efter skolan för att sedan åka till Arninge och handla mat. Jag skulle nämligen köpa indregienser till muslin jag gjort ikväll. Det är bättre att göra egen musli, den blir nyttigare och man har koll på vad den innehåller. Den var väldigt lätt att göra och doftar underbart av kanel, vanilj och kadermumma.

Jag fick med mig en tröja hem, och present till Stefanie som fyllde 17 i veckan. Sen hämtade vi ut ett paket på posten med lite mer kläder. Nu ska jag nog mysa ner mig i sängen kola på en film, eller bara sova. Är så trött, Puss


Bara 100 kr på H&M

Första gången på länge som jag köpt en BH på H&M men den satt ganska bra och funkar att ha utan axelband! BH 150 trosor 70

2 tunikor som jag beställt hem, den blåa ser lite knasig ut på bilden men är fin på



Look at the stars look how they shine for you

Hejsan, som vanligt så blir det några dagar i veckan då jag inte bloggar för att jag ska ha tid för Kevin men det är bara något att vänja sig vid.
Igår hade jag dansuppvisning men jag var inte med för jag kan inte koreografin utan jag släpade med Kevin dit och tittade för jag ska nämligen skriva om det sen. Det var tråkigt så vi underhöll oss med annat undertiden....

Vaknade idag och släpade iväg mig till skolan, köpte med mig nötter och åt som frukost på första lektionen, så gott! Vi hade simmning på idrotten idag och övade på livräddning, det är så kul att bada jag älskar verkligen det. Konstigt nog kände jag mig inte ens särskillt blek, så jag kanske inte behöver sola mer solaruim ändå.

Mamma köpte med en bok som man fick med aftonbladet "baka smalt" heter den och det passar ju mina nys vanor. Så jag får ta och testa att baka något nyttigt snart. Ska iväg till Gymmet senare idag, väntar bara på att mamma ska komma hem. Puss


Giggity giggity goo

Aldrig kul men skola, behöver inte ens nämna hur plågsamt dagen var, som vanligt, trissta lektioner med jobbiga lärare. Jossan och jag gick och växlade in våra skolbusskort mot pengar och betalade sedan Romme resan som kommer snart. Vi ska nämligen dit och åka skidor på en frilufsdag i skolan. Blir grymt.

Sedan har jag varit på möte angående min frånvaro, men det ska bli bättre! Sen satt jag och väntade på Jossan när hon hade möte. Läste tidningar som jag blev helt fast i. Nu är jag i alla fall hemma ska ta nått att äta snart och läsa vecko revyn som kom idag.
Sen ska jag iväg till stallet för att sköta om hästen. Sen är det paradise hotell vid 10, woho! Puss



Thats it.

Ingen blogg på flera dagar lite dåligt men jag ska försöka berätta vad jag haft för mig.
Åkte ju iväg på fredags kvällen, blev väldigt sent och jag var sjukt trött dagen efter. Men var tvungen att gå upp då jag skulle på bio i stan vid 3. Såg som sagt Avatar i 3D, jag trodde nästan den skulle varit bättre då alla sa att den var sååå bra, men den är denefitivt sevärd.

Åkte sedan till Kevin och kollade på film och mös. På söndagen skulle jag till stallet och tvingade med mig Kevin. Sen åkte vi tillbaka till honom igen och jag sov där till idag. Jobbig med skola idag men skönt med mjukstart på måndagen med bara 2 lektioner. Somnade dessvärre på Håkans lektion och vaknade av att han pratade med mig och jag hade inte fattat ett ord.

Somnade somvanligt efter skolan. Vaknade upp strax innan mötet med min PT och då blev det bråttom. Nu har jag i alla fall tränat lite och fått ett program som jag ska träna efter.
Dusch dags nu, sen Paradise hotell, dubbelavsnitt. Woho! Puss



Let me think about it

Trodde det skulle bli mysig hemma kväll, så jag lagade god mat helt själv det blev kyckling med sweetchili, råris, och tomater med vitlök i ugnen. Har lekt lite i photoshop med en bild, jag har inga kunskaper som helst så den blev inte särskilt bra. Jag fick i alla fall ett samtal nyss och det verkar som att jag ska in till stan nu. Så jag uppdaterar imorgon. Btw, imorgon ska jag kolla på Avatar i 3D med Jessica hon ville så gärna se den! Puuss


Orginalet är första bilden ..

I miss you...

Imorgon börjar skoldagen 8.20 med dans och jag får ingen skjuts som jag brukar för mamma är inte hemma. Men nu hade jag tänkt vara duktig och försöka komma i tid ändå. Nu sitter jag med en kopp te i köket och tittar på en film som visas på sexan. Ska snart gå ner och duscha men mamma ockuperar badrummet och har gjort det ett tag. Älskar att duscha på kvällen, för jag blir trött och avslapnad av att göra det. Man vaknar med torrt nuduschat hår och får tid över att kanske platta eller locka det om man har lust.
Ähhh tillbaka till filmen, Puss

Saknar dig varje vaken sekund

Längtan

Känns som att det är dags för snön att smälta bort och låta krokursarna krypa upp ur jorden. Låta luften bli varmare så man kan gå i en tunn vårjacka, och låta håret självtorka i luften.

Men snön lär ligga kvar ett tag till, och krokusarna kommer man antagligen inte att se en skymt av förrens april. Vinterjackan kommer att få hänga kvar i hallen, och håret måste torkas med hårfön innan man går ut så att det inte fryser. Men snart så är det dags för våren att titta in...


Give me another chance

Tågen går inte idag, för det är något problem med elen. Så nån matte blev det inte för mig idag. Snart kommer mamma och hämtar mig så att jag ska komma iväg till min nästa lektion. Så jag passar på att äta lunch, blev ganska tidigt! Nuhar jag hunnit sminka mig i lugn ocg ro i alla fall. Efter skolan ska jag till Kevin, så det blir nog ingen bloggning ikväll. Puss


naglarna jag fixade igår, ingen förlägning utan bara förstärkning, fina va?

Empty

Nu har jag fixat naglarna och varit hos hästen. Klarade det helt okej även om det var ganska jobbigt med förkylningen. Naglarna blev jätte fina ska fota dom någon annan dag då det är bättre ljus.
Nu ska jag äta kvällsmål, Kesella med passionsfrukt och banan i. Nu börjar paradise också. Yeey. Puss


Pain

Jag vaknade upp idag med jätte ont i halsen, jag har ont i huvudet också. Så idag har jag legat hemma och vilat, mår lite bättre nu. Måste iväg och fixa naglarna men det ska jag nog orka. Kanske rent utav är skönt att bli lite omhändertagen. Har sminkat mig nu och pratar lite mid Jessica i telefon. Tåget går snart så jag måste ut i kylan, ska dra på mig en varm halsduk som värmer halsen. puss


Svar..

Fick en fråga om hur mycket det kostar med personligtränare, så jag kollade upp det.
Där jag tränar kostar ett startpaket på tre gånger 1650 kr. om man är ny medlem på gymmet får man det för ett bättre pris. En gång med PT kostar runt 400-500 kr tror jag.


Sweet

Hade ju möte med min Personliga tränare(PT) idag, vi gick igenom mina matvanor hur mitt liv ser ut idag och hur jag vill att det ska vara. Vi tog lite mått på mig och gjorde tester. Fick även testa på några maskiner hon tyckte jag skulle jobba med till nästa gång vi ses. Känns bra och det ska bli så skönt att komma igång!

Nu sitter jag hemma och glor in i väggen ... nej jag väntar på att paradise hotel ska börja, dubbelavsnitt idag. Efter skolan imorgon ska jag iväg för att lappa ihop kvarlevorna av mina en gång så fina naglar. Blir nog superbra, ska inte bara göra manikyr så ni får se vad jag hittar på för spännande. Puss!


Smiling

Jessica och jag dök upp på tv nyss, Sarah tipsade mig om det så jag var såklart tvungen att kolla upp det. Jag lät helt IQ befriad. Så tur att det va nått B-program som ingen tittar på (förutom Sarah då) Tog en print screen så ni kan få se hur jag såg ut för ett år sen!  


I'll stay here with you

Hejsan, just nu sitter jag hemma hos Jessica och tar det lugnt. Nu ska vi gå ner och kolla på tv, har möte med min PT senare.  Då ska vi lägga upp en plan för min träning och så, taggat! Puss

Say what?

Anledning till varför jag är hos Kevin så mycket och glömmer bort bloggen!

Purple

Nu ska jag åka iväg till ikea med mamma, och kolla på lite smått och gott. Senare blir det hem till kevin, längtar redan! Men nu måste jag rusa iväg och äta något annat kommer jag inte hinna göra det jag ska. Puss!

sminkningen för idag



Tips!

Nu har jag nyss noppat mina omöjliga ögonbryn.
Dom blir jämt helt ojämna för korta för långa eller bara dålig form på.
Det är såklart viktigt att ha en bra pincett, jag använder mig av en från vitry. Dom finns i massor av roliga färger och kostar 100 kr på kicks. Om man har en dåligt pincett får man inte bort alla små hårstårn, och det är stor chans att man nyper i huden istället för att ta tag i stråna.


När man noppar ögonbrynen ska man utgå från lite olika saker, Ögon brynet ska gå fram till där närsvingen börjar, man kan kolla om det är lagom med t.ex. en penna. Ögonbrynet Ska inte gå för långt bakåt heller, du mäter från näsvingen, går till ögonvrån och där ska det sedn ta slut. Bilden nedan är ett jätte bra exempel på ett perfekt ögonbryn. Bågen ska ligga strax bakom mitten av ögat.

Om dina ögonbryn inte räcker till, är för korta eller så, kan du bara fylla i. Jag använder mig av make up stores ögonbryns färg. "tri brow color" och en sneställd pensel. Ser helt naturligt ut och går snabbt att fixa till.


Your voice is all i hear somehow, calling out winter

Hejsan, idag har jag legat hemma, hade feber när jag vaknade upp. Nu mår jag mycket bättre och en förkylning har brytit ut. Ikväll har jag kollat på Let's dance och ätit morotsstavar med dip. Nu har jag och mamma suttit och tittat på hundar, vi ska kanske köpa en liten vovve till sommaren... jag hoppas verkligen att det blir så. Har hittat några lovande kennlar som föder upp jack rusell hundar, Åh det skulle vara så roligt! Måste tjata på mamma ännu lite till! Puss

Take a deep breath

Just nu vill jag bara gå och sparka nån oskyldig kille mellan benen, dra nån stackars tjej i håret och typ skrika, för jag är så jävla sur.
Har kommit på att mitt rum är förbannat litet och att jag knappt får plats i det. Jag måste ha en patetisk 90 säng bara för att mina föräldrar inte kunde köpa ett hus med lite större rum. Jag kan inte möblera om i rummet för det är så litet att det bara går att göra på 2 sätt.

Jag har ett sketet litet skrivbort och en bokhylla, thats it. Sen får jag ju inte glömma dom fula garderoberna som dom så "fiffigt" har satt fast i golvet så man inte kan flytta dom, skit bra verkligen. Jag är i alla fall missnöjd då resten av huset är stort, på 290kvm borde man kunna klämma in ett lite större rum! Men nej där har nån i min familj ..... bestämt att han ska ha sitt lilla egna rum för hans jävla hobby. och det drabbar resten av familjen då jag tvingas ha ett rum lika stort som en skokartong och min brorsa med för den delen.

Och väggen in till min broras rum är tunn som papper, men visst det är skit kul att höra han typ andas på andra sidan väggen när man ska sova. För att inte tala om att han vet allt om mitt privatliv då jag inte kan snacka med mina kompisar ostört. Sen tycker föräldrarna att man är konstig om man går ut och pratar i telefon och anklagar en för att man går ut och röker.
Om dom bara hade köpt ett liiite bättre hus hade jag kanske inte ens behövt vara sur nu, men det är ju som det är och det finns inte mycket jag kan göra just nu, Jävla skit!!!!



Trust

Hejsan, idag har jag haft en skön slappar dag hemma, tagit det lugnt gjort ansiktsmask och sånna tjej grejer.
Nu har jag nyss sminkat mig och klätt på mig normala kläder, känner mig ovanligt snygg idag, haha!

Nu sitter jag och väntar på mamma, vi ska snart åka ner ovch aktivera mitt gymkort, snygga kroppen, ett steg närmare. Sen blir det mat och sen hem till Kevin! Det är ju skola imorgon och jag längtar inte!
Men skönare att vakna brevid honom då, gör det lite enklare att gå upp. Puss



Do you dare?

Hejsan, idag vaknade jag ganska tidigt trots att jag somnade vid fyra igår. Började dagen med en ridtur ute i det otroligt kalla men vacka vintervädret. Sen blev det hem och duscha byta om och äta lunch. Iväg till täby för att ta kort till mitt nya ID fick med mig lite saker hem kan visa sen. Har även lämnat saker till jessica och hämtat tillbaka min mobilladdare.

Nu är det snart dags för mat  som jag faktiskt har lagat, sen blir det efterrätt, sen bär det av till Persa för att kolla på paradise och träffa tjejerna, Puss!


I love you like a fat kid loves cake

chips idag igen, ähhh snart så blir det hård diet, om jag klarar det såklart. Dubbelasvnitt av paradise senare, underbart.
imorgon ska jag ta en bild till mitt nya ID kort, hoppas den blir bra. ser ut som en, ja-vet-inte-vad på kortet jag har nu.
Hästen imorgon också, vick en liten present av mamma idag. Idag är jag kortfattad, Puss

Pics

Lägger inte ut några bilder på killarna som va där för nån snodde ju som sagt emmas grejer, vi vet inte vem/vilka än så inga bilder på dom :)
Sminkningen

Hungriga tjejer!

jecka o persa

Taggade för det nya året

Jessica goes crazy

Fällkniven

Snygg closeup




Ögonskugga...

Jag har fått förfrågan om att visa hur jag sminkar ögonen och sotar med mera.
Jag börjar med hur jag gör vanligtvis. Såklart är det viktigt med en  bra bas för att det ska se bra ut. Skuggorna brukar ramla ner lite under ögat när du sminkar, du kan lägga löspuder under ögat sålänge du sminkar för att förhindra att få ögonskugga på kinden.
Jag har använt mig av bruna/guldiga skuggor nu, självklart kan man ta silvriga också, det är nästan snyggare!

1:  det jag lägger först är en primer den gör så att ögonskuggan sitter längre och att pigmenten framhävs bättre. Primern jag använder kan också användas som higlighter, jag lägger den i alla fall över hela ögonlocket.


2:
Efter primern lägger jag en ljus skugga på den främre halvan av ögonlocket, det är viktigt att mätta primern annars blir det fula streck senare på dagen.


3:
Nu tar jag fram en lite mörkare ton på skuggan jag nyss använde. Lägger den kant i kant med den andra och suddar in så den smälter in fint.


4:
Nu tar jag en ännu lite mörkare ton och gör på samma sätt som innan, suddar in skuggan i den andra. nu längst ut på ögonlocket.

5:
Nu lägger jag en svart kajal penna under ögat och suddar så det inte blir så skarp linje.

6:
Dags för svarta skuggan, jag väljer en matt skugga för jag tycker det är snyggast. Lägger ett streck längs gloglinjen och suddar. Lägger sen ett streck vid fransraden och suddar ihop linjerna så det ser ut som på bilden.
Jag tar mer svart egenligen men det syns inte så bra på bild. Försökt att dra det svarta lite uppåt så att du inte ser trött ut.  

7:
Sen drar jag bara en linje med eyeliner längs fransraden för att rama in det lite mer. Om man tycker det räcker med svart borde man hoppa över det.  Ta gärna den ljusa skuggan som du började med och lägg precis vid ögonbrynet också, det blir en snygg finish


8:
Sen på med marcara, och sen klart. Det går på 10-15 minuter om man vet hur man ska göra. Mascaran blev lite klumpig hade ingen ork idag.

Resultatet på hela anisktet.


Om ni vill ha mer sånna här grejer i bloggen får ni säga det :)

2010

Nytt år nya tag, nya året innebär mer träning mer plugg nyttig mat och lägga tid på sånt som är viktigt. Nåja jag ska i alla fall försöka.
Nyår var rörigt, kvällen som började så bra slutade i katastrof. Emma som var snäll och annordnade fest fick jätte mycket saker stulna och jag förstår inte hur man kan göra så, Nyår, då ska man ha kul, jävla idioter som förstörde kvällen. Vi hade kul först i alla fall.
De senaste dagarna hyar jag varit hemma hos Kevin så därav ingen data. hade tänkt att blogga lite mer nu igen när skolan börjar. Har fått en förfrågan om att visa hur man sotar ögonen så jag kommer snart göra en liten guide till hur jag gör. nu ska jag snart äta mat sen blir det film, chips och dip. behöver egentid nu! Puss (det där med nyttig mat börjar snart)


RSS 2.0