I gotta touch you right now!

Nu har jag fixat klart mig, det tog ett jävla tag! Jag har sminkat mig, valt kläder, lockat håret, kört med björn axén volymtång, och satt på single lashes. Men efter mycket om och men är jag klar, och reda för att åka till Jessica för att sedan ta bussen till Issa därifrån. Hoppas ni får en lika rolig och trevlig kväll som jag, Puss
Det kommer bli kallt att gå ut senare!


Such a lovley day

Hej alla söta, nu sitter jag hemma hos Jessica och bloggar på hennes mini data. Jag har solat massor och har blivit brunare, Jag har också målat naglarna, jag målade dom med en skimmrig färg, jag tyckte det var bra eftersom jag inte vet jag jag ska ha på mig ikväll och den passar till allt. Vi käkade lunch utomhus, och jag måste säga att det var otroligt härligt. Jag ska snart dra mig hemmåt så jag kan göra mig iordning för kvällen. Jessica duschar nu och hon sjunger ljudligt, väldigt "vackert". Men vi hörs senare, Puss


Ledig!

Tjenare, idag började jag dagen med en smoothie, den drack jag framför tven när jag kollade på repriser av Greys anatomy och Uggly betty. Vaknade förvånansvärt tidigt för att vara mig klockan nio faktiskt! Nu ska jag snart åka hem till Jessica, vi ska nog sola. Varför skulle vi inte? det är helt underbart väder, jag ser inte ett endaste moln. Ikväll ska jag på tjejmiddag, jag har inte bestämt vad jag ska ha på mig och börjar bli tokig. Men jag hittar säkert någonting i sista minuten...hoppas jag! Men nu ska jag åka så jag uppdaterar sen, Puss

Min goda smoothie, och en osminkad Bea !!


Choose Juicy


Juicy Couture har inte bara sköna och snygga Tracksuits, utan parfymer, smycken, väskor med mera.
Hittade det här gulliga hängsmycket och den söta parfymen. Jag har inte luktat på den men beskrivningen lät underbar. Vilda bär, kaprifol, caramel och pralin var några av tonerna.


??

Du vill väll inte missa något?

 Följ min blogg med bloglovin

Riskakor

Tjabba! =) Jag tittar på Greys anatomy nu, spännande värre. sitter också och knaprar på riskakor. Ska åka till Jessica vid tolv imorgon, så jag kommer hinna blogga innan jag drar, ska sova snart för att jag är så trött men vi hörs igen imorgon sötnosar, Puss och godnatt!


I want it


                             





Sleepy

Jag vakande nyss, japp jag vet att jag är konstig. Jag råkade somna när jag låg och kollade på tv, behövde antagligen sova lite. Jag ska ut och springa ikväll, men först ska jag äta mat, vi ska grilla! Får se om jag orkar åka till Jessica imorgon men det visar sig, men nu ska jag lägga mig framför tven igen, puss!


No school!

Jag kom nyss hem från skolan, med mig hem har jag en Jessica som mår sämst för att hon har migrän, så hon ligger mest i sängen och klagar. På svenska lektionen skrev vi en dialog mellan tre personer, vi blev inte klara och måste avsluta hemma. Jobbigt!
Jag är taggad på att komma ut och springa, men först ska jag proppa i mig lite mellis. Jessica måste ju hinna åka hem också. Jag är så glad för att jag har ledigt imorgon!

Extremt skönt att slippa det här!


Onsdag

Hallå! =) Det var jätte härligt att bada idag, När vi skulle in till skåpet och hämta våra kläder, hade låset pajjat så vi kom inte in. Jessica och jag var tvugna att gå med bara handduk och leta efter någon som kunde klippa upp låset. Det tog en massa onödig tid, och eftersom det var matstrejk idag med så åt vi inte mat i skolan. Utan vi gick till en kina resturant och käkade buffé, as gott! Vi kom lite sent till vår engelska föreläsning men men.
Nu är det snart svenska lektion, så jag ska rulla iväg dit om ett tag (är så himla mätt!). Senare idag ska jag ut och springa. Sedan ska jag fixa iordning alla grejer till imorgon för jag ska komma till Jessica på morgonen. Vi här nämligen ledigt! Valborg imorgon! vad ska ni göra då?
Puss


Glad

Jag kom nyss hem från träningen och det gick jätte bra!  Nu kollar jag på desperate housewives, och ska kanske ta och göra mig en kopp te. Imorgon ska vi bada på idrotten, det är inte lika kul, men vad gör man inte för att hålla kvar betyget. Visst älskar jag att bada men att visa upp min bleka kropp i bikini... njaaa. Men nu ska jag fortsätta kolla på tv, Puss

Hej hopp

Jag är trött nu efter en lång skoldag, men jag ska snart iväg igen ska nämligen träna. Idag var det matstrejk i skolan, jag deltog självklart eftersom vi får fryst sallad, maskar i sylten och maten smakar inte gott! Jag är inte kräser av mig, men då vi betalar för maten tycker jag den borde hålla en högre kvalite.
Sedan blev klassen indelade i grupper och iväg skickade till olika museum. Jag och min grupp skulle åka till Nordiska museet. Det måste vara det sämsta museum jag någonsin varit på. Otroligt tråkigt, min grupp var splittrad och alla sprang runt för sig själva, Bra grupp arbete! Men nu måste jag iväg till träningen Puss


Sovmorgon!

Idag har jag sovmorgon och har mycket mer tid på morgonen. Jätte skönt faktiskt. Idag har vi någon "tema dag", och vi ska åka till olika museer och ja, jag vet inte riktigt vad vi ska göra där än. Så nu sitter jag här och slänger i mig min frukost, och jag ska snart gå till tåget, men jag uppdaterar senare, puss

Kofta -
Vila
Linne- Gina tricot
Skärp-H&M
Kjol- Gina tricot
Strumpor- H&M
Skor- Pieces











Frisyr!

Jag hittade en jätte gullig blogg idag, där hade hon gjort en "rosett frisyr". Jag blev så sugen på att testa så jag gjorde ett försök. Blev ganska bra funderar på om jag kan gå så till skolan utan att bli utskrattad, men jag ska inte bry mig om andra så jag får väll göra det någongång.

Lady gaga med orginal frisyren, och halva mitt huvud, men ni ser ju det viktigaste, ser det okej ut eller?

Nu har jag klickat hem...


 

Klänning - chicy.se - 399 kr
Kjol -
Bubbleroom.se - 159 kr

Klart jag är ute efter sex, ibland är jag till och med ute efter midnatt!

Tjenare alla glada! Jag kom nyss hem från Jessica. Hamnade där efter mycket om och men. Satt med Jossan och snackade ett tag i skolan, sen så drog vi planlöst runt i Täby centrum. Men hon skulle åka och vara barnvakt så jag åkte hem till Jessica. där kollade vi på tv käkade mellis, ja som vi brukar typ. Jag tog en powernap också.
Sen så åkte jag faktiskt moppe hem, haha fett länge sen jag körde moppe!
Så nu sitter jag här, funderar på om jag ska orka springa eller om jag bara ska ta det lungt här hemma, får se va jag bestämmer mig för. Men puss på er alla sålänge !

Halsband från i.me.my
Mitt satsar mellis, och mitt jätte söta halsband som jag hade på mig idag.

Orka!!!

Var helt död när jag vaknade idag (som vanligt). Jag har varit lite okoncenterad på alla lektioner. Jag skötte mig ändå ganska bra på historian, men min överspända lärare blir sur och säger att vi som inte är koncenterade kan gå och att vi inte får frånvaro. Jag känner att han menar mig och Jossan och jag går ut. Nu sitter vi här medan alla andra sitter på lektionen. Men vad gär man? Man kan inte vara på topp alla dagar.
Jag kan inte gå för jag har skavsår, jobbigt!
Vet inte vad jag ska göra idag men jag måste hem och byta skor.
Puss!

Hungrig!

Jag blev så hungrig helt plötsligt. Men jag ska inte äta någon mat efter tio för kroppen förbränner inte kalorierna lika bra när man sover, så jag kom på en fiffig lösning. Jag tar en varma koppen! Det smakar mat men är bara typ dricka, haha gud vad jag är smart.
Skola imorgon så jag måste sova nu , Godnatt sötnosar


Soft

Idag har jag varit med Moa och Jessica. Vi har bara tagit det lugnt, solat käkat glass, och pratat massor.
Sen bestämde vi oss för att göra något vettigt. Så vi gick ut och sprang 4.2 km. Jessica åkte hem sen och Moa och jag käkade pizza, jag tyckte vi var värda det eftersom vi hade sprungit.
Nu sitter jag och kollar på Gossip girl och Moa åkte nyss hem.
Nu ska jag fortsätta kolla på tv, Puss


Söndag

Jag vaknade nyss men är fortfarande ganska trött fast jag sov tills tolv. Några kompisar kommer hit snart, så jag tyckte det var bäst att gå upp. Nu sitter jag och äter jag "frukost". Jag har inte så mycket att skriva egentligen, så jag uppdaterar senare, Puss


I wish I was beautiful, I wish I was smart, I wish I was stronger, I wish I was fun, I wish I wished that I just wanted to be myself


Such a disaster

Man kan inte få allt man vill ha, hur mycket man än kämpar. Vissa saker är bara ouppnåeliga. Jag kämpar, men jag tänker fan inte sluta förens det blir som jag vill!


Who will bring me up when im feeling down?

Grattis!

Min kanin Gustav fyllde år igår, men jag glömde bort det så jag får gratta honom idag. Han fyller hela 12 år! Han är en gammal gubbe nu. Grattis på födelsedagen sötnos!
 

Visst är han gullig?

Jahapp

Förrätten avkalard, det var ganska gott faktiskt, pappa kan tydligen laga mat, eller förrätt i alla fall. Det var kräftsjärtar med avokado och aioliröra på toast. Till huvudrätt blir det råbiff - spännande. Nu sitter jag och mumsar på mitt "lördagsgodis". Jag köpte några praliner och en choklad kanin från lindth. Är trött sen gårdagen men vill hitta på någonting ändå, verkar som att det blir hemma kväll för mig idag.

Nu ropar dom att det är dags för mat så jag måste avsluta, men jag skriver mer sen, Puss!

Mums
Jag äter inte mycket godis alls, så jag nöjer mig med det här lilla.

16:29

Kom nyss hem från stallet. Är otroligt trött och det känns som om jag ska få värmeslag. Sitter här med ett glas kallt vatten och klunkar i mig. Ska duscha nu, sen måste jag städa rummet, inte för att det är så stökigt eller så, men det är en order från mamma. Så bäst att jag sätter igång med det jag ska göra inna gästerna kommer, Puss



Lördag

Det var ganska kul igårkväll men det spårade lite på slutet. Men det är som vanligt det gör de alltid. Vädret är helt underbart, Jessica och jag satt utomhus och åt frukost och jag passade på att sola. Inga planer för dagen, men vi får gäster senare. Pappa ska laga maten för första gången på hur länge som helst, undrar hur det kommer smaka. Men nu ska jag ut och ta vara på det fina vädret, Puss

Taggat!

Har druckit kaffe och två energi drycker, känner mig som en duracell kanin. En kompis kom hit vid åtta tiden och vi tog de bara lugnt och snackade lite. Nu ska Jessica och jag iväg och träffa några, jag är sjukt taggad. Får se om jag uppdaterar senare ikväll förmodligen inte men man vet aldrig. Puss på er!


Fredag 16.32

Kom nyss hem, hittade en jätte söt klänning men inte så mycket mer. Jag och tjejerna fikade på sandy´s, sen satt vi och njöt av det fina vädret i kungsan. Träden blommar nu och det är jätte fint där, synd bara att det är så mycket folk! Jag är jätte trött i fötterna efter att ha gått i mina höga klackar hela dagen, och det är så skönt att få ta av dom. Fortfarande inga planer för kvällen, är taggad på att göra nått vill inte sitta hemma. Skriver mer senare, puss!


Fredag

Nu har jag haft nationellaprov i engelska. Det gick väll ganska bra tror jag, och nu slutar jag, WOHO!
Så nu ska Jossan och jag in till stan och shoppa lite. Inga planer för kvällen än men hoppas på fest eller nått.
Men nu ska vi försöka hinna med tåget så jag slipper springa dit i mina skyhöga klackar. Puss

Den perfekta killen

Den Perfekte Killen Är Mjuk Och Aldrig Stygg

Han Ler Så Underbart Och Är Alltid Ren Och Snygg

Aldrig Har Du Kännt Att Du Inte Dög

Fuck För Dikten, Den Perfekte Killen Är Bög.


Sov sött!

Nu är jag nyduschad och klar för att gå och lägga mig. Vi har nationella prov i engelska imorgon, spännande undrar hur det kommer gå. Engelska är ju min starka sida så det ska inte vara några problem. Tar kanske en vända in till stan och ser om jag hittar en klänning som jag vill ha.
Nu ska jag ska ut och mata kaninerna, brr kallt! Men sen ska jag sätta mig med en varm kopp te och kolla på tv, sen ska jag sova och hoppas att jag orkar gå upp imorgon.
Sov sött <3

Torsdag

Kom nyss hem, har haft utvecklingsamtal idag. Gick sådär, men det är väll aldrig dom säger att man är grym i skolan och att man kan jobba som vad man vill sen. Nej det var mer det gamla vanliga "allt ser bra ut, men du har lite för mycket frånvaro".
Har varit och "shoppat" lite efter det. Hittade inte någonting, eller det jag hittade satt konstigt var för stort eller bara allmänt konstigt på något sätt. Så det blev inget för mig idag, ska däremot köpa en sommar klänning snart, ett par shorts, en kjol och ett guldigt ganska tjockt armband. Får se om jag hittar det jag söker.
Sen följde jag med min mamma och handlade mat, hade jätte ont i benet vid det laget och orkade inte gå längre, så jag satte mig i vagnen istället. Kände mig som tre år igen, underbart!
men nu ska jag äta mat, så puss på er så länge !


I skolan

Sitter i skolan nu, har precis ätit jätte äcklig lunch. Dom kan verkligen inte laga mat i den här skolan!  Jossan och jag har varit och fixat saker i täby centrum och snart så börjar psykologin. Jag är så skoltrött, och jag vill åka hem nu. Benet känns bättre idag men jag haltar lite grann. Men nu ska jag på lektionen så jag skriver mer när jag kommer hem, Puss

Det är insidan som ger utsidan sin glans

Nu har jag kollat på  Greys anatomy så nu ska jag borsta tänderna och gå och lägga mig så jag kommer upp imorgon. 
Italienska och matte på morgonen, suck!
Godnatt

Wiie

Nu har jag en fungerande mobil igen, så det är bara att smsa hur mycket som helst! Snart är det Greys anatomy, cant wait!!
Puss

Twilight

Biosuccen twilight kommer ut som hyrfilm den 29 april. Jag måste se den igen så jag ska hyra den då.  Nästa film i serien har biopremiär den 20 november i år, den heter new moon. Självklart ska jag ock kompisarna gå och se den då.


Rensat datorn

Nu har jag rensat datan på massa onödiga bilder.  Jag har säkert tagit bort hälften och det tog jätte lång tid att kolla igenom alla. men äntligen är jag klar! Hittade massa gamla roliga bilder också. Här är en bild ifrån 7an.


Då trodde man inte att det skulle bli som det är nu, eller hur?

14:58

Målade nyss naglarna, valde en korall färgad ton och slängde sen på ett överlack. Snabbt enkelt och snyggt.

Använder alltid glasfil när jag filar naglarna, för då kan man dra filen fram och tillbaka utan att nageln skivar sig.


Bäst- Sämst


Vill ha



Solglasögon Haga eyewear
Väska  Fiorelli
Kjol  Bubbleroom.se
Läppbalsam Elizabeth Arden

Ingen skola idag

Jag kunde inte gå till skolan, mitt ben är nästan helt förlamat.. typ. Jag har sträckt mig i vänstra vaden och kan inte gå. Ser inte klokt ut när jag gör det i alla fall, jag hade ingen lust att vara i skolan och försöka ta mig upp och ner för trapporna till och från varje lektion. Så nu har jag sovit länge! Nu dricker jag te och hoppas på att benet ska bli bättre imorgon. Ikväll kommer jag få en fungerande mobil igen!! helt underbart! Puss

Natti natti!

Är nu nyduschad och ska lägga mig i min sköna säng, men först ska jag smörja in mig med body lotion, kolla min knäppa mobil om jag fått sms och sen läsa lite på min bok sen är det sovdags, Men jag säger godnatt till er nu så Sov så gott!

(ska fixa en annan mobil imorgon så jag har en som fungerar medan min andra är borta på lagning)


Body lotion jag använder flitigt från eleven.se

Jag vill ha nya kläder!

Hittade söta saker på chicy.se blir sugen på att dra på mig den här söta klänningen och dessa urgulliga skor.


Livet måste fortsätta...

Kom nyss hem, det kändes skönt att komma ifrån huset. Allt jobbigt trycks på mig så fort jag kliver in genom dörren till mitt rum. Antar att det är såhär det känns men... måste det vara så svårt? Jag ska äta middag nu, sen ska jag kolla på desperate housewives och sen ska jag sova (om det går). Känns som att jag inte har några kläder och funderar på vad jag ska sätta på mig imorgon, river antagligen åt mig första bästa tröja och jeansen. Imorgon vill jag göra nått kul för att glömma skiten!! :) Puss


Its over


Jag känner mig så förfärligt ensam...


Tisdag

Kom nyss hem från skolan, och nu sitter jag här med Jossan och dricker O'boy. Ska iväg snart igen så jag ska inte sitta vid datan mer. Nu ska jag umgås med jossan tills hon ska hem, så jag uppdaterar senare puss

...

Du sitter med telefonen hårt tryckt mot höger öra, du hör hur de monotona ringsignalerna går fram från din telefon till hans. Du väntar på att han ska lyfta upp luren och säga precis det du vill höra, han ska säga det som får dig varm i kroppen och ger dig ett mysigt pirr i magen.
Men han säger inte det du vill höra, nej, han säger inget alls. Istället  för säkert trettonde gången idag får du höra "abonenten du söker kan inte besvara ditt samtal för tillfället" Du lägger på där, känner inte att du behöver lyssna längre på den förinspelade telefonsvararen. Ännu ett obesvarat samtal, ett ännu mer brustet hjärta.
Han kanske sover? eller så bryr han sig bara inte om att svara. Det spelar ingen roll egentligen, du vet att han har gått och lagt sig utan att bry sig om hur du känner. Själv vet du om att du aldrig skulle sova gott om du visste att han var sur eller besviken på dig, så frågan är hur kan han? Antingen känner inte han samma för dig som du känner för honom, eller så har han bara inte orken att bry sig. Inget spelar någon roll längre, du gör vad som helst för att hålla tårarna tillbaka men du vet att dom kommer komma förr eller senare. Även om han inte sagt nått vet du att det är över, nu finns det inte längre någonting att kämpa för.
Du byter kapitel i livet och ser vad framtiden har att erbjuda, visst han kanske är borta ur ditt liv, men något du alltid kommer minnas är era minnen.


Fuck kärleken


Sommar klänningar

Rutig klänning - Rules by mary, 799 kr
Axelbandslös klänning - Luella.com, 3 900 kr
Blommig klänning - Christian Dior, 35 600 kr


    

Studiebesök

Idag har jag varit med klassen på studiebesök på stadsteatern.
Vi fick en rundvisning bland alla kläder, deras peruk-tillverkning och vi fick åka i deras helt enorma hiss. Efter det gick Jossan Jessica och jag och shoppade lite. Jessica fick så ont i fötterna av sina skor att hon var tvugen att köpa nya, vi hittade tillslut ett par som gick bra, efter säkert bara tio minuter hade hon lika ont av dom. haha snacka om misslyckat köp.
Jossan och jag var jätte flummiga när vi skulle åka hem och alla som var på väg hem från jobbet gav oss mördar blickar, inte så konstigt eftersom vi satt och fnittrade konstant från stockholm östra till Vallentuna.
Men nu ska jag ut ock springa, känns som en bra ide eftersom jag  åt två cheeseburgare och en stor cola. Aja..gott var det i alla fall. Skriver mer senare PUSS!


WOHO

woho! ingen italienska, nu hinner jag tro det eller ej äta frukost! Så nu har jag lockat håret och ätit frukost i lugn och ro, blev så glad när jag kom på att vi inte hade någon lektion. Älskar min platt/locktång från Herstyler! Puss


If you cant get someone out of your head... maybe..They're supposed to be there.

.

Godnatt

Nu ska jag sätta mig i soffan och titta på en film, dricka te och sen sova! Så ni får ha det bra så skriver jag mer imorgon, godnatt!


Mys söndag

Har precis kollat klart på Gossip girl, och sitter nu och kollar på Wipeout. Ikväll ska jag bara ta det lugnt och kanske kolla på någon film. Sen är jag utvilad för den kommande skolveckan, känns sådär kul att veta att imorgon börjar dagen med en jobbig italienska lektion och efter det så är det matte. Men nu ska jag duscha, och sen sätta på en rulle, Puss!


Fint?

Hittade en vide buske, plockade nio kvistar och satte i en vas i mitt rum, blev ganska bra, eller hur?


Tröttmössa

Jag vaknar klockan halv tre, och är fortfarande trött och har ingen ork att gå upp så jag ligger och drar mig i en halvtimme till, vilken tröttmössa jag är! Nu sitter jag och kollar på repriser av Project runway i det här programet ska dom designa kläder åt draag queens. Kan inte bli annat än galna kläder. Mamma har varit borta och handlat hela dagen så hela min dag är fösenad, då jag behöver skjuts till att göra dom sakerna jag ska göra. Men hon är påväg hem nu så snart kan jag komma igång. Men nu ska jag kolla på tv igen, Puss

Bara ett litet inlägg

Nu har Stefanie åkt hem. Det är alltid lika kul att träffa henne, hon gör mig så glad! Jag sitter vid mitt nya skrivbord och irriterar mig på att jag glömde att köpa lite saker. Väggen ser jätte tom ut nu och jag ska fixa två tavlor som fyller ut lite. Får fixa iordning rummet mer imorgon för nu är jag så trött att jag somnar där jag sitter. Godnatt på er alla, hoppas ni har haft en kul lördagskväll!

Inga planer för kvällen!

Nu har jag varit och köpt lite nya saker till rummet, och på hemvägen hämtade vi upp Stefanie. Nu sitter vi här och är lite trötta och funderar på vad vi ska göra ikväll. Vi får hitta på något efter maten. Det är bara att ringa mig om ni vet nått kul. Kollar igenom bilderna från igårkväll, haha ja dom var ju verkligen supersnygga!
Här är några av bilderna! Puss



Lördag

Det var kul att träffa kompisarna igen eftersom jag inte hade träffat dom på ett tag, jag åkte ändå hem ganska tidigt eftersom jag var så trött. Idag har jag sovit länge och vilat ut mig rejält. Idag ska jag träffa Stefanie, får se vad vi hittar på. Nu ska jag åka iväg och fixa lite grejer, sen när jag kommer hem ska jag nog ut o springa, halsontet och träningsverken är nämligt borta! Men nu ska jag åka iväg så jag skriver mer senare, kanske lägger in lite bilder från igår, Puss

Too faced

Jag vill tipsa om märket Too faced. Jag tycker de har riktigt bra smink produkter. Jag brukar köpa mina på Souk men jag vet att märket även finns på PUB. Sminket har hög kvalite, borstarna är syntet hår men är minst lika bra som äkta hår borstar. (känns snällt mot djuren) Ett plus är de urgulliga förpackningarna med rosa mönster på.

Här är mina favorit produkter-


Extreme lip injektion
- Lip gloss som gör läpparna större, väldigt glansigt och håller länge.

 First base - En primer som ger ett härligt skimmer, Förstärker ögonskuggans färg och gör att den håller hela dagen.

Helg!

Det är fredag och äntligen helg efter en jobbig skolvecka som aldrig ville ta slut. Firade helgen med lite shopping, hittade ett linne och passade på att köpa väskan jag tittat på. Jag hittade även ett par shorts som var korallfärgade (älskar den färgen) men dom fanns inte i min storlek men kommer förmodligen in på tisdag så då ska jag köpa dom. Nu förbereder mamma maten - potatisgratäng och grillat kött, mums! Senare ikväll ska jag till sofia och träffa några kompisar får se vad vi gör sen.
Min mobil funkar fortfarande inte och jag håller på att bli galen. Jag ska låsa upp min gamla mobil så det funkar att stoppa in mitt nuvarande sim kort i den så jag har någon att använa så länge min trasiga är på lagning.
 Uppdaterar senare, Puss


Väskan är från Åhlens och tröjan från Gina tricot

Chocoholic

Jag har nu noppat mina ögonbryn som inte såg riktigt kloka ut, till en i alla fall hyfsad form. Jag la nyss på en ansiktsmask, Den här gången blev det en mud mask, jag ser likblek och galen ut. Håret behöver också skämmas bort och ska därför få en inpackning. Men jag får inte glömma mina stackars naglar som behöver mest vård. Nu börjar ansiktet stelna så bäst att jag tvättar bort leran.
Min favorit ansiktmask finns att köpa på Kicks och Åhlens Och heter Chocolate mud mask. Under den hemska bilden på mig iförd min lermask finns två saker jag bara måste klicka hem.
Vet bara amerikanska sidor men jag ska kolla efter svenska. Första bilden är body silk med en doft av choklad.
Och andra bilden är Ben & jerrys lip balm, bruken är så söt att jag bara vill äta upp den och jag känner ett stort behov av att ha den i min väska.


 


Pure & Clean



Jag använder alla produkter från Aco's Pure & Clean serie. De luktar gott och bevarar huden len och smidig.
Ett plus är ju också att behållarna är rosa. Du hittar dem på Apoteket för en rimlig slant, så kör hårt om du vill
investera i ett par prisvärda hudvårdsprodukter.

Torsdag

 Idag har varit en riktigt jobbig dag! Det börjar med att jag blir väckt av mamma och har inte sovit tillräckligt under natten så det känns omöjligt att gå upp. Hon står och tjatar och tjatar till slut går jag upp men då har jag plötsligt väldigt lite tid att göra mig iordning på. Jag skyndar mig så mycket jag kan och hon skjutsar mig till skolan så att jag ska hinna.

Väl framme är jag kanske fem minuter försenad men tänker att det inte gör så mycket. Vid skåpen står Anton och skrattar och säger att jag också hade glömt. Glömt vad fan då tänker jag, och han påminner mig om att vi hade sovmorgon till klockan tio idag!! Så jag sitter i skolan och gör ingenting från 8.20 till 10.00. Jag känner mig halvdöd hela skoldagen och orkar knappt hålla ögonen öppna under lektionerna.

Nu ska jag INTE lägga mig i sängen och kolla på tv för då kommer jag somna på direkten. Jag kommer inte orka gå ut och springa idag då jag har otroligt mycket träningsverk i låren. Annars kanske det hade varit bra för min trötta hjärna.  Nu ska jag istället sysselsätta mig med något som hindrar mig från att somna, då kommer jag sova gott inatt. Uppdaterar senare



Tv addiction

Jag kom aldrig ut och sprang, har faktiskt lite ont i halsen så jag skippar det idag. Men imorgon så blir det förmodligen av. Nu är det Greys anatomy, så nu ska jag sätta mig i soffan med en kopp te och titta. Fick en ny bikini idag, men den visar jag ingen bild på. Sen efter programmet ska jag läsa en bok jag började på igårkväll, den heter Inte han och är skriven av Sheila O'flanagan. Hittils är den bra men jag har inte kommit så långt. Men nu är det greys, Godnatt
















Inget att göra

Kom nyss hem från skolan, det var inte så jobbigt idag. Det kan bero på att jag missade hälften av skoldagen men så blir det ibland. Jessica och jag hade kul på svenska lektionen, då hon fick användning av sitt ursprung, hehe.
Men nu sitter jag här sysslolös och kommer inte på något vettigt att göra. Senare ska jag i alla fall ut och springa. Men nu ska jag gå och ... göra nått... Puss

Ny header!

Jag har gjort en ny header, är den fulare elle finare än den förra? Nu sitter ja och pratar med Jossan i telefon, hon har alltid så mycket att säga. Nu ska ja äta kanelbullar och dricka O'boy, sen ska ja till skolan, Puss

Onsdag

Försov mig lite och jag skiter i att gå på lektionerna innan lunch, så nu har jag gott om tid för annat. Så jag satte mig vid datorn såklart. Nu sitter jag här och lyssnar på musik och funderar på vad jag ska äta. Är så skoltrött så att det är sjukt, men det är faktiskt inte långt kvar tills sommarlovet och jag får ta och kämpa på till dess. Ska nog ut och springa idag, annars har jag inga planer för dagen. Då har jag massor med tid för läxor med andra ord, men det kommer jag säkert att glömma bort. Det är Greys anatomy idag, det ska jag såklart kolla på också. Förstår inte hur vissa klarar sig utan femman och trean.

Puss


Tv mys

Jag sitter glatt och kollar på dubbelavsnitten av desperate housewives. Jag är fortfarande lite trött efter träningen och det ska bli så skönt att få krypa ner bland mina nybäddade lakan. Han aldrig fixa naglarna igår kväll och jag tror inte jag orkar det ikväll heller. Ska kanske börja på en ny bok då jag läste klart snabba cash igår. Fast ne, jag ska nog bara sova, sitter redan och gäspar. Slut på reklamen, Puss och Godnatt


Rent och fint

Har städat klart nu kolla va rent o fint det blev!

Vissa dagar...

Vissa dagar är jag så extremt glad...












...idag är en sån dag!

Tisdag

Jag kom nyss hem från skolan, det var verkligen en jobbig första dag efter lovet, jag är helt slut. Det är så underbart fint väder därför ligger jag ute i solen med datan. Ska städa rummet snart och hoppas att jag hinner  klart med det innan träningen. Idag börjar Uggly betty igen, men det kommer jag missa så jag får se fram emot dubbelavsnitt av Desperate housewives. Nä nu ska jag komma igång med städningen så att jag hinner, puss!

Jag och min lilla kanin ^^

Vilken röra

Har nyss varit ute och sprungit, nu ska jag hoppa in i duschen men tänke skriva ett inlägg först. Mitt rum är en röra igen, och jag måste verkligen städa, ska försöka hinna det ikväll. Ska fixa naglarna också, får se vad jag hittar på för kul med dom idag. Nä, duschen kallar, Puss

Rosetter

Kom nyss hem, nu sitter jag här och är jätte hungrig.
Jag har kommit på att jag fastnar för allt som har rosetter, väskor ,klänningar, skor, underkläder ja det mesta egentligen. 
Hittade en jätte fin väska på åhlens idag som jag vill ha, den är liten lila och har en rosett på sig. Får se om jag köper den någon gång under veckan.
Söta saker med rosetter

Måndag

Passade på att sova ut idag och vaknade sent. Har legat och kollat på tv hela dagen men nu ska jag klä på mig och åka iväg och fixa lite grejer. Synd att jag sov bort hela dagen då det har varit så fint väder men så kan det va ibland. Nu ska jag åka så skriver mer senare.

Trötter

Jag råkade somna när jag kollade på tv och vaknade nyss. Känner mig uppgiven och förvirrad, jag vet inte vad jag ska göra eller säga då det verkar som hur jag än gör blir det fel.

Det här dilemmat återkommer som ett irriterande skavsår som aldrig vill försvinna. Nu ska jag dricka te sen somna och glömma allt jobbigt, Godnatt!



Vi går sida vid sida genom livet, du är min bästa vän och jag tar dig aldrig förgivet.




Hemma igen

Kom nyss hem, ska packa upp snart men först ska jag kolla på Gossip girl, ska förmodligen till Emma ikväll men måste ta med några kompisar dit men det verkar inte som om någon har tid. Jag är lite trött och har ont i huvudet, vad gnällig jag känner mig! Aja nu är det dags för Gossip girl uppdaterar senare tror jag.. puss



Bilder jag tog igår

Påskdagen

Vaknade lite senare än vad jag hade tänkt, men jag gick ut och sprang som jag sa att jag skulle. Nu slipper jag få skuldkänslor för att jag käkade så mycket godis igår. Efter jag hade sprungit duschade jag och satte mig med boken Snabba cash ute i solen. Vi ska nog åka hem snart tror jag, men först ska vi äta "lunch". Innan vi åker måste vi städa, det måste vara det tråkigaste som finns. När jag kommer hem ska jag bara ta det lugnt, kolla på gossip girl klockan sju och sen sova, är extremt trött.
skriver senare!

Mys

Nu sitter jag här framför den öppna spisen och värmer mig, var nyss ute och gick. Finns inte så mycket att göra här på landet. Längtar lite smått hem till kompisarna, men jag kommer ju hem imorgon. Blir galen av att min mobil är trasig, har ingen aning om någon söker mig, ska skicka in den på lagning när jag kommer hem. Jag ska ut och springa på morgonen imorgon, känner mig taggad nu men det kommer bli jobbigt att gå upp imorgon.
Puss


Sommarkänslor


 Den här låten ger mig så många underbara minnen

Påskafton

Nu sitter jag här på mitt lanställe, solen skiner och jag har precis varit nere vid havet och solat mig. Jag är fullproppad med godis och orkar inte en bit till. Idag så tilllåter jag mig själv att svulla, det är ju ändå påsk. Senare så ska vi äta påskmiddag, men nu eldar vi gammla kvistar, det ryker hur mycket som helst! Fick trehundra kronor och ett bio pressentkort i mitt påskägg, och massa godis såklart! Nu ska jag nog gå ut och sola igen, måste börja jobba på brännan redan nu, puss!


Självklart är mitt påskägg rosa , kolla all rök som blev när vi eldade

Bäst - Sämst


Better die with honor than live with shame.


Det var jätte skönt att komma ut och springa, nu är jag nyduschad och proppad med mat. Ska nog kolla på film nu, är sjukt sugen på chips men jag borde strunta i att äta det. Vill bara köpa nya kläder men jag är helt pank, jobb skulle nog vara bra. Är lite små sur och tycker att folk borde fatta vart gränsen går.
Nu är det film dags, puss!















Lång fredag

Idag har jag varit och köpt en ny concealer. Jag köpte en från Make up store köper nästan alt mitt smink därifrån då jag tycker det håller en bra kvalite till rimligt pris. Jag somnade i bilen på väg hem, är jätte trött, sov nog lite dåligt inatt. Jag hade tagit fel på dag och det var imorgon vi skulle åka till mitt landställe och inte idag. Nu ska jag ut och springa så jag piggnar till lite, Skriver mer sen!


Bilder från Sälen


Som jag sa inte så bra bilder men alltid något

Borta bra men hemma bäst

Kändes så skönt att kliva in i mitt välstädade rum efter några dagar uppe i Sälen. Men min vistelse här hemma blir inte lång, åker till mitt landställe imorgon. Där ska jag bara stanna en natt men datan den följer med ändå. Nu sitter jag och kollar igenom alla bilderna vi tog uppe i Sälen, några blev bra andra inte. Jag har saknat mina kompisar även om jag inte var borta så länge. Borde kanske packa upp min väska och packa den igen så jag är klar tills imorgon. Det får bli senare just nu vill jag bara ta det lugnt och kanske hitta på något kul ikväll.

Jag ska lämna in min mobil som har blivit konstig, den tar inte emot några sms så om man vill mig nått får man ringa.

Lägger in lite bilder senare men nu ska jag njuta av att vara hemma, puss!


Onsdag

Idag har det snöat och det var jätte jobbigt att åka skidor, det blåste och var jävligt. Nu ska vi och bada, hoppas att vädret lugnar sig till kvällen så man kan hitta på något. Imorgon ska jag åka hem, men sen ska jag till landet på direkten så jag får inte vara hemma någonting på lovet. Sitter här med en kopp te och småfryser, funderar på hur vädret är i stockholm. Men nu ska jag åka och bada så jag skriver mer senare, Puss


Tisdag

Det var lika vackert väder idag, Vi åkte oavbrutet och njöt av solen. Ikväll ska Jessica och Emma komma hit igen, vi kanske ska åka till Emmas kompis och ha lite kul. Ullis och jag får hitta på nått själva annars. Ber om ursäkt för att mina inlägg blir så tråkiga och korta men jag har ingen tid att sitta vid datan här uppe, uppdaterar senare!


Bilder


     Notera att himlen är helt molnfri        En liten bild på vårat vardagsrum bara

Måndag

Vädret är underbart här uppe och vi har vart i backarna hela dagen. Duschade nyss så jag känner mig fräsch blev lite varmt då jag hade för mycket kläder på mig. Vi ska ut och äta ikväll, vet inte om jag orkar följa med. Jag har fått lite färg i ansiktet så jag kommer säkert se ut som en kräfta när jag kommer hem. Nu ska jag ta en cola och gå och sätta mig i solen, Skriver senare!


Taggat

Nu har Ullis och jag ätit middag och Emma och Jessica kom hit nyss. Nu ska vi till några och ha lite kul , skriver mer imorgon. puss!


Äntligen framme

Resan gick bra, och solen skiner här. Ullis och jag gick och träffade Emma och Jessica vid afterskin. Där träffade vi folk som vi kan vara med senare på kvällen. Huset är jätte fint. Lift korten är fixade och imorgon ska vi ut i backarna och röja. Uppdaterar senare, puss! 

Packat och klart

Bilen är packad och vi åker om en kvart. Jag blir alltid så rastlös av att bara sitta så länge, men vi har tagit med oss filmer som vi kan kolla på i bilen. Datan är med så jag skriver när jag är framme, hörs då!


Mitt påskägg


I mitt påskägg vill jag helst inte ha så mycket godis, så jag har samlat ihop lite saker jag mycket hellre skulle vilja få i det.
Pengar-
Ja det skulle vara perfekt att få lite hjälp på traven med min usla ekonomi.
Hanky panky trosor- Har redan några, men dom är så sköna och snygga så fler skulle inte skada.
Skor-Jag vill ha vilka skor som helst bara dom är snygga.
Väska-En ny väska skulle inte sitta fel, inte för att jag behöver en men jag vill ha!
juicy couture tracksuit-Jag känner att jag bara måste ha en. Myskläder är ju alltid mysigt.
Anton berg chokladägg- Lite godis behöver jag och sånna ägg är så himmla goda
Finns såklart massa andra saker jag också vill här men det här får duga.



Underbara dag...

Klev upp ur sängen vid halv elva, kollar ut genom fönstret och ser att solen strålar. Jossan och jag drack varsin kopp te och gorde oss sen iordning för att åka och fixa lite grejer. Vi åker och fixar ett nytt trådlöst bredband till mig, växlar Jossans euro till svenska pengar, jag köper ett par skor, sen fikar vi ute i den strålande solen. Både Jossan och jag var på jätte bra humör av någon anledning, ja tur att vi inte va sura i alla fall. Vi hittade blåsippor på vägen hem, nu känns det att det är vår. Men nu ska jag packa, puss


Alla dagar är inte bra dagar

Gårdagen var helt okej. Jossan och jag var nere på badberget med några av hennes kompisar. Det var ganska kallt så vi försökte hitta någon annanstans att dra, då ringer räddaren i nöden och bjuder oss till hennes kompis. Vi tvekar inte en sekund och åker dit. Det var inte roligare där heller, jag och jossan begav oss senare lite nedstämda hemåt. Alla dagar kan inte vara bra dagar, och alla fester kan inte vara bra fester.

Nu ska vi käka frukost och sen dra och shoppa lite smått och gott. Det får mig alltid på bättre humör. Vi är väll lite av ett par shoppaholics. Sen när jag kommer hem då ska jag packa för resan upp till Sälen imorgon.

Hörs senare!


Lov!!!

Nu är det äntligen lov! Gick direkt och shoppade efter skolan köpte ett par skor och en tröja. Köpte top lack till naglarna också. Nu är jag på bra humör, men önskar att jag hade mer pengar. Vädret är underbart och jag är taggad på att komma iväg till Sälen. Ikväll så ska jag antingen festa eller så ska jag packa och allt nu och ta det imorgon. Vad ska ni göra på lovet? Nu ska jag städa rummet det är jätte stökigt, puss!

Skorna och tröjan jag köpte. Skorna kommer ifrån Roots och tröjan från MQ.

Dagens klädsel:

Jacka-
Vila

Kofta- Gina tricot

Tröja- H&M

Väska- Åhlens

Byxor- Zara

Skor- United colours of benetton

Halsband- Gamalt










Torsdag



Här är lite bilder från idag.
Den stora bilden är jag i min fina jacka som kommer från Top shop.

Jag är jätte mätt, känns som att jag rullar fram.

Vi fick två olika tårtor, en hos Jessicas mamma

och en hos hennes pappa. Jag är ovanligt trött

idag men det är antagligen för att jag har varit sjuk.

Historia provet gick ganska bra tror jag, men man

Vet aldrig förens man fått se betyget. Imorgon är det

fredag och helg, skönt! Åker upp till Sälen på

söndag och hoppas att allt löser sig med Internet.

Har nämligen varit lite krux men jag hoppas det

löser sig så jag kan uppdatera bloggen. Jag sitter

här och dricker örtte så jag ska kunna somna

lättare, tror inte det hjälper men man kan hoppas.

Nu ska jag fixa naglarna och sen hoppa in i duschen,

Puss!


Grattis Jessica!

Idag fyller min underbara kompis år. Hon blev jätte glad för pressenterna jag gav henne, och efter skolan gick vi och shoppade. Jag hittade skor som jag bara måste ha så nu övertalar jag mamma att jag förtjänar dem. Vi gick hem till Jessica och åt tårta den va jätte god, men hennes mamma råkade tappa den på golvet sen, tur att vi han smaka av den innan. Vi har varit ute och gått i det fina vårvädret också, man måste passa på att vara ute nu när det är sol.
Nu ska vi ner och äta mat, skriver mer senare...

Här en är en bild på jessica och mig när vi va små, Känns underbart att ha en kompis som jag känt hela livet.
Tack för allt vännen och grattis på födelsedagen.


Plugga?

  • Jag är så trött att det känns som att jag skulle kunna somna här framför datan. Jag har inte hunnit plugga än och måste därför hålla mig vaken så jag kan skynda igenom boken och sedan lägga mig i min underbart sköna säng. Jag måste egentligen fixa naglarna men jag struntar i det. Imorgon fyller Jessica år, så jag måste slå in pressenter också, fast det är inte så jobbigt. Nu ska jag göra mig en varm kom te och plugga histora. Önska mig lycka till!

  • Kofta: Vero moda
  • Linne: Gina tricot
  • Sjal: H&M
  • Byxor: Zara
  • Skor: Vagabond

Onsdag

Kom nyss hem från skolan, det är jätte rörigt i mitt rum och jag borde verkligen städa, det får bli senare. Det är så fint väder, vill ut och göra någonting men jag kommer inte på något bra. Historia prov imorgon, så jag måste plugga idag. Det är bara att läsa ca 20 sidor i världens tråkigaste bok om och om igen. Senare är det Greys anatomy,missa inte det! 
Funderar på om jag ska ut och springa men jag är ju faktiskt inte riktigt frisk än. Måste fixa naglarna också, får se om jag hinner det...
Hörs senare!

RSS 2.0