YOU.

Bloggtorka?
Jag orkar inte ens ladda upp bilder, men det kommer nog imorgon.
första advent idag och jag vaknade upp av att det doftade nybakade lussebullar.
Igår så var de gamla vanliga gänget hos Sofia sen åkte vi runt till lite olika ställen och hade rätt kul ändå.
Men ja åkte hem vid tre tiden då jag skulle upp rätt tidigt idag.
Åkte till pållen när de fortfarande var ljust för omväxlingsskull, och det var jätte dimmigt så vi såg inte ens hästarna när vi skulle hämta honom i hagen.

Sen bar det i alla fall iväg för att gratulera Nathalie som har fyllt 18 år. Efter det blev det lite snabbmat på donken och en härligt lång dusch när jag väl kom hem.
Muppen har slutat svara på sms och sover säkert gott medan jag väntar på svar, han har en tendens att somna innan han skriver godnatt, typiskt muppar!
Puss

I'd do anything for you

1 månad idag <3


What am I supposed to say?

Jag suger på att blogga ju, men jag har helt enkelt inte tid.
Jag tog ju sprutan i torsdags och sen när jag kom hem var jag helt död och sov bort resten av dagen och orkade inte sitta vid datan när jag väl vaknade, jag har galet ont i armen men det börjar bli lite bättre nu. Jessica och Kevin var stöd när jag tog sprutan jag hade aldrig klarat det annars. Usch :S

Sen i fredags var jag lika död, skulle egentligen åkt hem till Jessica men låg och sov istället, sen frågar Kevin om ja har lust att komma till honom så jag låg inte och sov resten av kvällen utan gav mig iväg till honom och sov där. Idag har jag varit i Täby centrum med mamma och köpt presenter och sånt. Blev lite saker till mig som vanligt man kan ju inte låta bli, sen fika på espresso house med chai latte och god brownie med kolasås.
Nu sitter jag här redo för att åka iväg till Sofia men först är det middag , Puss


Ett lite försenat grattis!

Ett extra litet grattis till söta jossan här på bloggen, satt ju inte vid datan igår så det blir en dag försenat.
Drick mycket chai latte nu gorgeous :D Du är bäst!!

En härlig vinterbild från förra året<3


Don't want to change a thing

Blev ingen bloggning igår, men det var för att jag aldrig kom hem. Stannade hos Kevin över natten mycket skönare än att behöva åka hem. idag har jag tagit vaccin mot svin influensan, usch det var hemskt! Var där i 45 minuter innan jag tog mod till mig att ta den. Jessica satt med mig och försökte lugna ner mig, sen när det inte fukade så bra så tvingade jag dit Kevin och det gick faktiskt lätare då. Tack för hjälpen i alla fall sötnosar! Så blev jag 500 kronor rikare också!!

Puss

Waiting for you to come back again

Ja idag har jag inte så mycket att skriva, träning om ett tag först ska jag käka lite mat och byta om.
Har bokat speciell tid för att ta vaccinet mot svininfluensan jag är otroligt rädd för sprutor och kommer inte klara av att ta när alla andra i klassen gör det.
Det blir alltså på torsdag, bläää.

Ibland stannar livet upp för några sekunder, man tänker på vad som verkligen är viktigt och vad som betyder något. Jag har saker att leva för, mina vänner, min familj, min pojkvän, mina intrsessen... jag är lycklig nu. Men ibland behöver man stanna upp några sekunder för att inse det.
Puss

When I close my eyes it's you I see

Jag har nyss tagit hand om mina gelenaglar så dom håller ännu lite längre.
Man lackar på lite vårdande lack och grejer, köpte ett kit med saker som man ska ha på så naglarna håller sig fina. Det kostade 470 kr. Med vårdande serum, top coat, transparant rosa överlack, speciell nagellacks remover, borste, nagelfil och bakteriedödande medel. Allt från bio sculpture, den gelen är så bra då den skyddar din egna nagel och inte förstör den.

I just don't care about you anymore

Hejsan, vädret är riktigt tråkigt man blir nästan deprimerad, solen som sken på lördagen räcker inte jag vill ha mer!
Idag så har jag bara varit i skolan och gått på lektionerna som jag ska. Sen drog Jessica och jag till täby centrum och köpte lite hemliga saker, sen blev det såklart en chai latte innan det var dags att dra hem.
Nu sitter jag och väntar på maten är sjukt hungrig, mat mat mat!
Puss





Och nu har jag alltså skrivit 500 inlägg i bloggen!

I wish I could be with you

Nu ska jag för första gången på ett tag skriva ett lite längre blogg inlägg och inte bara några rader.
Fast det här lär inte bli så långt heller.
I fredags tog jag det bara lugnt, jag var hemma hos Kevin hela kvällen, jag tvingade honom att kolla på twilight, jag låg och var helt förälskad i Edward som vanligt medan Kevin inte alls fattade varför. Sen somnade jag mitt i filmen, så jävla typiskt mig. Det var i alla fall sjukt mysigt att bara ta det lugnt.

I lördags så åkte Jessica och jag in till stan för att leta efter present till hennes lillebror men vi hittade inte det vi skulle. Sen var det i alla fall dags för bio med Issa Jessica och Jessica, vi skulle såklart se new moon. Det var galet mycket folk som skulle hämta biljetter och grejer så vi trodde nästan ett tag att vi inte skulle hinna hämta ut våra. Jessica och jag gick till donken för att hämta muggar eftersom det var så lång kö på bion. såklart tror kärringen i kassan att vi ska typ blanda drinkar i dom och är skit otrevligt och säger "ahh lycka till hoppas ni hittar hem ikväll" klockan var halv 4... kom igen! Och varför ska hon bry sig om det egentligen... Filmen var bra till slutet kom och förstörde, hatar gulligull grejer.

Sen drog vi vidare för att köpa mat, Jessica och jag åt kina mat när dom andra tjockisarna tog pizza sen åkte vi hem till mig och käkade. Efter det bokade vi resa till Turkiet i sommar, längtar redan! Runt nio drog vi iväg för att kolla på spelning, Jossan och Emma spelar i band så vi ville titta när dom spelade. Dom var jätte duktiga! Vi var tyvärr tvugna att dra iväg som hastigast och han inte säga hejdå.

Sen började kvällen arta sig till den stördaste på länge.
Issa blev kramad LITE för mycket av en LITE för full kille, och blev kallad icebear av honom, vi tog bilder när han kramar henne och han ser väldigt nöjd ut medan hon mest ser ut att vilja därifrån.
Vi träffade lite oväntade människor på olika ställen och man blev lika förvåndad varje gång.
Sen skulle vi åka taxi för killarna sa att dom skulle betala, vi ville egentligen ta bussen.
Hur som helst så fick vi en lite större bil med säten man kan fälla och jag och Issa klämde oss in där.

Taxi chauförren verkade nästan full och släppte händerna från ratten och dansade hela tiden.
Sen när alla skulle ut ur bilen, hade killarna inte tänk att betala ändå. och alla kom ut ur bilen utom jag eftersom jag satt längst bak där det var trångt och svårt att komma ut, och taxi chauförren tog mig som "gisslan" och tänkte inte släppa ut mig förrens någon betalade. Han släpde aldrig ut mig utan jag fick klättra ut ur bakluckan när en av killarna öppnade den till mig. Sen vet jag inte varför med dom sa åt oss att springa så vi sprang och sen kom det fler taxi bilar och dom började jaga oss. Jag hade inga pengar eller nått på mig och det var killarna som tvingat med oss i taxin... lite snålt kan man tycka!!!!!

Sen verkade det ha löst sig på något sätt och vi började gå mot festen vi skulle till, det var helt öde i ett jävla skjul typ. vi stannade i fem minuter och bestämde oss sen för att åka hem, helt jävla värdelöst att vi åkte dit från början men vi hade sjukt kul på vägen, Yes de är det jag har roat mig med i helgen, puss


Forever don't exist


ansiktsmasken på nu ska jag läsa skvallertidning i 20 minuter framåt


Fuck yeah!

Alanya 2010 med Issa jessica Jessica och Sofia, så jäääävla nice!


Vetenskaplig uppstats...

Usch och fy vad tråkigt det är... och det är så mycket kvar som ska vara klart tills imorgon...
Jag sitter och lyssnar på musik sammtidigt, de är nog det enda som gör att jag faktiskt sitter kvar vid datan.

Your words make me whole again


You can see my heart beating

Har varit hemma idag med, men imorgon ska jag iväg till skolan vi har någon tema dag och jag vet inte riktigt vad vi ska göra, ska ta reda på det typ nu ..
Jag har otroligt mycket att göra och kommer inte hinna blogga så mycket i veckan, uppsatser och skit som ska vara inlämnat.
Idag har jag i alla fall orkat åka till hästen, så jag har inte bara suttit inne i huset.
Jag har kollat på desperate housewives och käkat onyttigt också. 
Kom nyss ut ur duschen och har lagt på en ansiktsmask, raspberry smoothie heter den. jag börjar känna mig som en gammal kärring för den har typ torkat så de är bäst att jag tar bort den, Puss


In my head there is only you and me

Hejsan, ingen uppdatering sen i lördags jag vaknade nämligen upp i söndags och mådde sämst. Orkade knappt prata eller gå. Det kändes lite jobbigt att jag var hos Kevin och låg och gnällde som om jag var dödssjuk så jag ringde mamma så hon kunde hämta mig. Sen låg jag i sängen resten av dagen.
Jag stannade även hemma idag för jag är inte frisk än. Men med lite alvedon så kanske jag lyckas ta mig till skolan imorgon, jag har inte tid att ligga hemma då jag har så mycket att göra i skolan.
Nu orkar jag i alla fall sitta vid datan och har fått i mig lite mat så det är på god väg i alla fall.

Lägger upp lite bilder från i lördags sen, Puss

Cold as ice


Så här ser jag ut ikväll (precis som vanligt)
Nu ska jag ta tåget till täbycentrum sen måste jag stå och vänta på bussen jätte länge. Kallt!


everything reminds me of you

Igår var det laddat för film kvällhemma hos Jessica. Det blev mycket chips och godis innan jag somnade i soffan, ringde mamma och åkte hem sen för gud så mycket skönare det är att sova hemma. Jag han kolla på en och en halv film innan jag däckade, jag suger!
Idag sov jag ut riktigt länge och åkte sen till täby centrum för att köpa  present till Jossan så nu har jag det avklarat. Köpte aniskts masker också eftersom alla mina är slut. 
Mamma och jag var inne på h&m för att köpa hårspännen där hittade vi rester av jimmy choo kellektionen, hahah!
Det enda som var kvar var en ful oversize klänning ett par plastiga herrskor med nitar och nån ful väska som såg ut som en lego bit. Folk är för desperata. 
Nu har jag precis lagat mat ska sminka mig och sätta på mig lite finare kläder sen bär det iväg till sofia. puss 




Jag skulle ge dig allting du pekar på, men bara när du inte hör vågar jag säga så

Hallå! idag började dagen med att jag försov mig som jag jämt gör! Inte bra ...
Var seg hela skoldagen och funderade över mina konstiga drömmar jag drömde inatt. Herregud!
målade oljemålningar på bilden min blev inte fin, såg ut som en treåring hade kladdat runt lite.
Jag mådde i alla fall hundra gånger bättre idag och kände mig nästan helt frisk, konstigt.
Annars så har dagan varit bra, trots att de är fredag den 13...!
Idag blir det film mys med Jessica och Jessica, jag har laddat upp med chips och godis.
Skulle egentligen på Jossans spelning men Jessica fick förhinder och jag vill inte åka dit själv. Som tur är har hon fler spelnigar.
Nu ska jag ta det lite lugnt tills maten är klar sen åker jag väg mot Jessica, Puss!


Jag är är så glad när jag sitter på lektion!


Romance

Hejsan, ingen uppdatering alls igår, men jag åkte direkt hem till Kevin efter skolan och sen när jag kom hem somnade jag på direkten. Idag vaknade jag upp och måde så jävla dåligt ja har ont överallt och orkar inte göra någonting. Orkar inte ens blogga mer nu, Puss

Hellre någon än ingen alls

Hej snyggingar, nu har jag pluggat ihäl mig och är dödstrött skulle bara kolla in lite snabbt på datorn innan jag däckar i sängen.
Hoppträning med pållen idag, det gick sådäääär...
Kollade på en hemskt blodigt och äcklig film på religionen ja vet inte varför men den fick mig att tänka på svuninfluensa vaccin. Blä tror dom ska vaccinera oss snart jag drömmer redan mardrömmar om det och blir typ rädd helt i onödan, känner mig så larvig men de är så sjukt läskigt bara! Ne nu måste jag sova annars orkar jag inte till skolan imorgon, Puss

time for school

Godmorgon! Idag har jag sjukt ont i halsen och är inte alls taggad på skola. Puss


No time

Kill me! jag har verkligen mycket att göra i skolan nu jag ska försöka hinna med allt så jag inte halkar efter (som jag redan gjort) Mer tid till skolan och träning mindre tid till chilla vid datan och tvn. Känns hemskt men man måste prioritera </3



Jag ska också berätta vart jag fixade mina gelenaglar, då folk undrat.
Jag gjorde dom på söder, på Bio sculpture nails nagelskola. Det kostade endast 150 då jag gjorde dom hos en som fortfarande lär sig att göra gelenaglar. Det tog hela 4 timmar! det är mer än dubblelt så billigt och naglarna blev riktigt fina. Bio sculputre är en speciell gele som vårdar dina egna naglar och är flexibel, du kan också lösa upp naglarna själv. Det finns många ställen som använder sig av just den gelen bara att söka på internet. Nu vet ni Puss

Lägger upp bilden igen, lovley!


Before I leave, brush my teeth with a bottle of Jack

Hej hopp tänkte bara berätta att jag nyss varit ute och sprungit i en halvtimme, haha är jätte stolt! Ne men allvarligt nu jävlar ska jag bli smal!

I'm gonna fight for you..

Idag försov jag mig... Sen när jag vaknade och insåg det fick jag panik för vi skulle iväg och lyssna på nån grej Mark Levengood hade. Det handlade om barn/ungdomars rätt. Mamma var en ängel och skjutsde mig till Mörby så jag hann. Där köpte jag en toast och en chai latte som jag käkade som frukost på tunnelbanan.

Det var nått mongo som satt och ställde frågor och kommenterade allt dem sa på den där ungdommars rätt grejen. Ville bara strypa honom. När det var slut gick Jessica och jag och fikade på espresso house, vi satt utomhus men dem hade filtar så det var inte så kallt. Sen letade vi efter pressent till Jossan och lite kläder men vi hittade inget.

Sen åkte mamma och jag och satte lite ljus på kyrkogården då vi inte hann det på halloween. Nu har jag precis ätit mat och är mätt och belåten, så nu är det dags för plugg.... Tråk! Puss

Chai latte<3

Bästa söta Jessica

Bara mascara och foundation idag... läskigt!


Finally I'm happy and it's all because of you


words are not enough

I fredags blev det bara hemma kväll som planerat, men vid fyra kom Kevin hit och sov här. I lördags gjorde jag så mycket som ingenting. Kevin var här hela dagen och vi låg bara i sängen. Sen åkte vi faktiskt hem till honom och låg i hans säng istället. Det är ju bra med lite variation. Idag så har jag varit hos hästen och nu har vi lite gäster och ska fika lite grann det är ju farsdag.
Jag är supertrött och kommer säkert sova riktigt gott inatt. Puss

Wish you where here..

Fredag! den underbara och efterlängtade helgen har äntligen kommit, idag blir det nog bara sitta hemma är trött så det kanska är lika bra. Efter skolan gick Jessica och jag till täbycentrum för att köpa hårfärg och ta en fika. Det blev såklart en chailatte på espresso house då jag har ett lättare berroende av just det.

Sen åkte vi hem till jessica för att färga hennes hår. Det fick bli mörk brunt blev faktiskt riktigt bra. Sen åkte jag och handlade mat med mamma som jag nästan alltid gör på fredagar. Innan köpte vi lite mer underkläder och sånt som man behöver. Min nya mobil hade även kommit på posten så ja sitter just nu och försöker komma underfund med hur den fungerar. Mina nya naglar är perfekta för touch skrämen i alla fall.

Nu ska jag sitta som en äkta datanörd framför datorskärmen hela kvällen. Puss


Craaazy



Don't want to waste a minute

Hejsan. idag har jag ju varit och fixat naglarna. Har gjort gelnaglar för endast 150 kr. dom blev fina faktiskt och jag är riktigt nöjd, väldigt svårt att skriva sms och skriva på datan bara.

Efter det gick jag för att köpa nya underkläder och jag hittade ett set som fick följa med hem. 
Sen gick mamma och jag ut och åt på thailändsk resturang. Tog tigerräkor med thailändsbasilika och chilipeppar. Hur gott som helst! Vädret är hemskt och det bara regnar och är kallt, nu sitter jag i mitt rum har tänt lite ljus och har mysigt här för mig själv, skulle varit hundra gånger bättre om Kevin vart här...
Nu ska jag dricka te och läsa lite bloggar, Puss


Bhn 299 kr Trosor 129 kr



La vita é bella

Dagen började bra, med sovmorgon och sen iväg till mattelektionen för att få veta att jag fått det sämsta resultatet någonsin på det senaste provet. Tele2 nätet har varit konstigt hela dagen så jag har inte kunnat skicka sms till någon eller ta emot några samtal. Panik! Nu har det som tur är börjat fungera igen. Efter skolan kom Kevin hit och han är fortfarande kvar.  Har beställt en ny mobil idag ska visa den sen. Nu ska jag inte vara osocial, puss


<3

Det är sjukt hur mycket man kan tycka om någon.


You might be with her but youre thinking about me

Idag har varit en småjobbig men flummig dag. Tisdagar är inte direkt minfavorit dag i skolan då vi har så jobbiga lektioner. Men på psykologi lektionen hade vi stolrace och flummade i datasalen. jag sög i alla fall på stolrace och såg ut som värsta idioten när jag försökte ta mig fram. Sen har vi haft religionsprov också, det gick sådär. Efter skolan åkte jag hem till Jessica och sov lite i hennes soffa sen var det dags för stallet då jag skrittade ut en sväng med Jeffa och Nicole.
Nu sitter jag bänkad framför tvn och desperate housewives är på, imorgon ska jag försöka gå upp lite tidigare så jag hinner göra nått på morgonen.
nu har jag också bokat tid för gelenaglar på torsdag mamma och jag ska gå och göra för endast 150 kr!!!
Puss

Stolrace!


Happy

När man är hemma och är sjuk finns det inte så mycket att göra så för att jag aldrig hade på nån ansiktsmask igår så gjorde jag en idag istället. Tittar lite på tv sammtidigt som jag pluggar till religionsprov imorgon. Tror nämligen jag orkar mig iväg till skolan imorgon. Ska kanske iväg och göra gelénaglar på torsdag .. men de är inte riktigt klart än. Puss


Extreme

Ingen vidare uppdatering. Det var kul på festen i lördags Jessica och Jessica hade klätt ut sig så de inte såg helt kloka ut, haha. När det var dags för att åka hem kom Kevin för han skulle sova hos mig Jossan och jag ville gå hur långt som helst till bussen men det orkade inte Kevin så han betalade taxi. Sköönt! Det första jag gjorde när jag kom hem var att börja äta massa mat jag hittade i kylen, fan va de är gott att fyllekäka!
När jag vaknade dagen därpå mådde jag sådär, tur att det finns värktabletter.

Idag ligger jag hemma och är sjuk, halsen känns svullen och jag har huvudvärk. Jag ska försöka släpa iväg mig till skolan imorgon ändå. Idag har jag passat på att sova för de kan nog nämligen vara brist på sömn som gör att jag blir sjuk. 
Nu ska jag läsa lite bloggar och dricka te. Puss


RSS 2.0