Love is blind

Hejsan, min blogg är inge vidare rolig längre, men jag har fått massa bra julklappar. Ett  gymkort och en personlig tränare har jag fått och jag ska satsa på att bli smal!
Jag har fått smink, massor av anisktmasker, högtalare till ipoden, gelenaglar ett tag frammåt, Smink och en söt puff från make up store och lite annat.. Har fått en parfym av Kevin som luktade supergott också!

Julafton var som vanligt, trevligt men ändå skönt att det bara är en gång om året! Massa god mat blev över och jag sitter som vanligt efter jul och proppar i mig julskinka på knäckerbröd.

Idag har Jessica och jag varit iväg för att byta en julklapp hon fick, vi lyckades inte byta den men jag fick med mig en ny ögonskugga från make up store som heter touch, nagelfrans lim och en liten giftbag från en sexaffär med lite smått och gott i...

Nu sitter vi hemma hos mig och lyssnar på musik och gör lite tjejgrejer typ noppar ögonbrynen och har ansiktsmasker på... ne nu ska jag vara lite social, hoppas ni haft en bra jul, Puss

God Jul!

Ville bara önska alla som läser min blogg en riktigt god jul. Idag blir det till att proppa sig full med mat och öppna klappar... Kanske tittar liiite på kalle anka också, men bara för att det lixom hör till.
Har redan hunnit sminka mig och klä på mig, har också varit iväg till Kevin för att lämmna julklappar, jag stannade där en kort stund och drack lite glögg. Mysigt! Nu har jag lite tid här för att göra vad jag vill och då blir det såklart datan som förstahandsval. Jag vet att jag har varit sjuukt dålig på att blogga på senaste tiden egentligen har jag sjuukt mycket att skriva om men jag har helt enkelt ingen tid, så tålamod! Pussar och åter igen God jul!


Orkar inte blogga så det gör jag imorgon istället!

You could be the one...


I'm free

Det är sjukt hur mycket snö det har kommit nu på bara en  dag, Kevin och jag höll inte på att komma iväg till skolan.
Det gick inga bussar eller nått men mamma hämtade mig och skjutsade mig till skolan så att jag skulle kunna göra ett prov. Men Kevin stannade kvar hemma, skönt för han! Sen när provet var slut pulsade jag iväg hemmåt, nu sitter jag här och har panik över den  sista julklappen. Jävla skit, finns inget bra att köpa ju...
Imorgon är det julavslutning i skolan och äntligen lov! Jossan är och opererar bort sina halsmandlar idag stackarn, hoppas allt har gått bra ska nog smsa henne snart och kolla läget!!! nu ska jag plugga lite så man har allt klart innan lovet, Puss

Jag är så rädd att allt bara ska ta slut, jag behöver dig...



Let's face it...

Äntligen lite snö på backen som faktiskt ligger kvar!
Älskar kramsnö som knarrar när man går i den. Man får hoppas att det ligger kvar till jul fast det är inte så troligt.
Sov hos Kevin så ingen bloggning igår, somnade om igen och missade första lektionen men vi hade vikarie så jag fick närvaro ändå. Blev en chai latte på väg till skolan som värmde i det kalla vädret.

Efter en lång dag i skolan åkte jag direkt och fixade mina naglar, dom såg rent ut sagt förfärliga ut och det var dags att fräscha upp dem lite. Jag behövde inte ens göra förlängning för de var så långa! Så nu är det min egen längd med bara förstärkning. Blev jätte nöjd och har bokat tid för nästa gång.  Sen åkte jag vidare till hästan men jag red inte idag utan longerade honom bara lite. nu sitter jag här med en kopp varm choklad som har smak av karamell, medan jag stirrar på bridget jones dagbok. På mig har jag mina nya juicy couture tracksuit och känner mig riktig mysig... Puss!


$
Ser ni vad långa dem har blivit !


Pics

Älsklings affären!


Wembley

Starbucks!

Haha det märktes att jag var turist

Goda, men så dyra!

Världens godaste kött!

Goda champange drinkar


På hotellet

Covent garden

utanför hotellet

Världens sötaste!

En liten bild på mig också


Still waiting

Hejsan, blev ingen uppdataring igår för jag åkte till kevin direkt när jag kom hem. Fick ett jätte fint halsband av honom i födelsadags present !! Idag har vi haft släkten över på fika och nu är jag proppat med kakor och bullar, sitter och kollar igenom alla bilder från London, lägger upp några i nästa inlägg.
Jag har lagit in lite julklappar också dom är rosa och glittriga precis som jag vill ha dom.
Imorgon är det skola och det förjävla jobbigt även om det ska bli trevligt att träffa Jossan och Jessica, Puss

kolla vad fint!


Update from London

Som ni kanske vet eller snart vet ar jag i London for tillfallet.
Det har varit jatte kul har men imorgon ar det dags att aka hem igen.
Vi har atit god mat, och shoppat som galningar, samt tappat bort oss pa de skummaste stallerna.
Nu efter tre dagar av nastan bara shopping har jag mycket ont i fotterna, men det ar det vart jag visar er bilder pa alla grejer nar jag kommer hem!!
Det ska pa ett satt bli skont att komma hem da jag saknar Kevin och mina kompisar men jag skulle anda vilja stanna lite till for det ar sa mycket jag inte hunnit...
Men imorgon ar det min fodelsedag och jag kommer hem med flyget halv 10, och sen hoppas jag pa att hinna traffa nagon pa direkten, Pussar fran London


Bye bye

Ingen bloggning igår för jag sov hos Kevin, måste ju passa på nu innan jag åker.
Idag har vi haft temadag i skolan och kollat på filmen bananas, fast jag somnade...
sen gick jag och fixade lite på banken och växlade pengar. Efter det käkade Jessica och jag pizza till lunch, mmmm, det var ett tag sen!
Sen blev det en chai latte till efterrätt och sen iväg till idrottsfesten mellan tibble och åva, tibble vann såklart!

Jessica och jag begav oss sen iväg till Stig som fyller 70 och jag hetsproppade i mig av deras buffe och pratade lite med våran rektor som var där... hah
Sen var jag tvungen att åka hem för att byta om och åka till hoppträningen, idag var det avslutningen för vintern och vi hade höjdhoppning. Det var sjukt kul och jag kan inte fatta att den lillakorven kan hoppa så högt. Nu måste jag packa det sista till london och sen läsa veckorevyn som kom idag så jag kan sova...
imorgon blir det upp tidigt!! Puss


fast jag inte kommer vara borta så länge så kommer jag sakna alla här hemma, eller inte alla..


You can have it all!

Hejsan, idag har jag sovit ut och det har varit riktigt skönt. Har varit i stallet idag förutom det har jag bara tagit det lugnt, snart börjar gossip girl men innan det ska jag lägga på en ansiktsmask som jag kan skölja bort under reklamen.
Ska också göra en varm kopp te att smutta på undertiden.

Jag har nyss packat inför London på onsdag, väskan är inte proppfull utan jag sparar plats för shopping!
Ska bli sjukt kul och köpa saker till både mig själv och andra. Ne dags för ansiktsmask nu, puss!


Hope

Run away with me, run to a place where no one can find us.
Make love with me, make love with me like no one sees us. 
Lie by me, lie by me like you are going to lie there forever. 
Hold me, hold me so hard so I can hear your heart beat.
Love me, love me like you never going to stop.  


Life is a game

Idag har det varit en skön hemma kväll.
Jag har bakat pepparkakor med familjen dom blev lika fula som varje år, pappa kavlar ut en stor deg och använder alltid samma form hela tiden trycker ut säkert femtio stycken av samma sort och antingen är dom jätte tunna eller jätte tjocka. Men bakat har vi gjort i alla fall sen blev det middag och efter den var jag så mätt att jag inte visste vad jag skulle ta mig till.
Mamma och jag ställde oss och började klista ihop alla delar till pepparkakshuset och vi fick ihop det till slut, men det var inte lätt. Så nu har jag fixat med glasyr och nu står huset på plats. Det börjar riktigt kännas att julen närmar sig....
Nu ska jag sätta på en film äta lite chips och sen sova, Puss!




Sweet like sugar

Hejsan, nu har jag varit sådär dålig på att blogga igen, men jag har fullt upp just nu och det lär inte bli bloggning varje dag som förrut.
I torsdags åkte jag till Kevin efter skolan och sov där. och den här veckan har jag faktiskt lyckats få 100% närvaro, woho!
Igår så drog vi runt till massa olika ställen där de inte var särskilt kul.
Åkte i alla fall hem vid halv 3 och käkade massa mat.
Idag har hag sovit ut och bara legat i sängen, och idag ska jag bara ha mysig hemma kväll med glögg och pepparkaksbak. Puss

Yo Broes and all my dirty Hoes

yo yo yo, what is the flow?
This is for all my niggers out there, love u bros!


Desire

Detta inlägg är tillägnat Jossan som ligger hemma och är sjuk!

För er som inte vet det är det den andra december idag och jag har namnsdag, det är bara några få som har kommit ihåg det!
Jag känner mig som ett litet barn när jag vaknar på morgonen och letar reda på rätt lucka på min chokladkalender.
Jessica sov hos mig inatt för vi fixade med en uppvärmnings vi ska ha på idrotten.
Idag på svenskan hade vi en lite halv galen vikarie... han var väldigt udda. Efter skolan blev det chai latte och sen hem till Jessica för att kolla på Sunes jul med hennes lillebror.
Tiden går sjukt for nu och jag har inte köpt en enda julklapp, det har redan varit första advent och allt.
Ne nu måste jag plugga lite, har inte tid för datan just nu så Jossan, tålamod, jag bloggar när jag hinner du är inte toppen på att uppdatera heller... ;)
Puss

Lite bilder från de senaste veckorna jag glömt att ladda upp
Visst var jag söt som Svetlana ?


blev några chai latte i veckan


Och lite mys också

Bild från i Lördags

en bild på flummarna

RSS 2.0