...

Du sitter med telefonen hårt tryckt mot höger öra, du hör hur de monotona ringsignalerna går fram från din telefon till hans. Du väntar på att han ska lyfta upp luren och säga precis det du vill höra, han ska säga det som får dig varm i kroppen och ger dig ett mysigt pirr i magen.
Men han säger inte det du vill höra, nej, han säger inget alls. Istället  för säkert trettonde gången idag får du höra "abonenten du söker kan inte besvara ditt samtal för tillfället" Du lägger på där, känner inte att du behöver lyssna längre på den förinspelade telefonsvararen. Ännu ett obesvarat samtal, ett ännu mer brustet hjärta.
Han kanske sover? eller så bryr han sig bara inte om att svara. Det spelar ingen roll egentligen, du vet att han har gått och lagt sig utan att bry sig om hur du känner. Själv vet du om att du aldrig skulle sova gott om du visste att han var sur eller besviken på dig, så frågan är hur kan han? Antingen känner inte han samma för dig som du känner för honom, eller så har han bara inte orken att bry sig. Inget spelar någon roll längre, du gör vad som helst för att hålla tårarna tillbaka men du vet att dom kommer komma förr eller senare. Även om han inte sagt nått vet du att det är över, nu finns det inte längre någonting att kämpa för.
Du byter kapitel i livet och ser vad framtiden har att erbjuda, visst han kanske är borta ur ditt liv, men något du alltid kommer minnas är era minnen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0