Fast du inte lyssnar vet jag att du hör ändå.

Ibland händer det saker i livet man inte kan styra över, ibland kanske det är bäst så också, men ibland önskar man att man kunde göra någonting. Vad som helst. Hur mycket man än önskar att det vore annorlunda, att det hela bara är en hemsk dröm, vet man innerst inne att det inte gör någon skillnad att tänka eller tro så. Inte någon jävla skillnad alls.

Det är svårt att vara så maktlös, att vilja något så mycket men inte kunna förändra någonting bara av att hoppas. Hoppet är ju fan skit när man tänker efter, även om det är det ända som håller en borta från att falla och tappa greppet. Hoppet hjälper det inte, det kan inte förändra någonting eller göra någonting bättre. Vissa saker går inte att ändra på detta handlar inte om att göra fel i ett förhållande, svika en vän eller något annat man faktiskt kan styra över.

Vårda dina relationer väl, det är något man kan styra över. När olyckan väl är framme och tårarna inte slutar rinna är det allt man behöver, en god vän. Hoppet är ingenting då, när man är på botten behöver man någon som sitter där med en och väntar tills man är redo att komma upp igen.


Kommentarer
Postat av: Anonym

<3

2011-07-20 @ 01:22:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0