Är smink ett måste?

Vi pratade om könsskillnader idag på samhällskunskapen. Då kom ämnet smink upp, det är tydligen så att kvinnan förväntas använda det. Visst det låter ganska konstigt men på sätt och vis är det sant. Jag menar, om jag skulle komma till skolan osminkad skulle folk kommentera det men om jag har smink säger ingen någonting. Visst vi kvinnor är inte tvingade till att bära smink men om vi inte har det så anser ganska många av killarna oss fula. Det här kanske inte gäller när man blir äldre men just nu känns det så. Det är lika natrurligt för mig att sätta på sig smink som som att sätta på sig kläder. Men för att bevisa bevisa motsatsen ska jag köra all naturale imorgon, får se om jag vågar. (jag ska alltså gå utan smink, inte utan kläder, haha)

Godnatt

Vad tycker ni, känner ni er tvingade att bära smink i skolan?

Tips



Bli medlem och få fler besökare på bloggen, värt ett försök. http://www.viraltrafik.se/?Berkan



Desperate housewives

Kom nyss hem från träningen, och nu kollar jag på desperate Housewives.
Fick inte många timmars sömn igår hoppas jag sover bättre inatt. Vi har prov i samhällskunskap imorgon, fick veta det idag så det är nästan oförberett. 
Nu ska jag kolla på Tv igen, puss!


Tisdag

Va i skolan idag, kämpade på så gott jag kunde. Han gå och kolla på lite skor innan jag åkte hem. Tåget gick bara till Täbykyrkby sen var vi tvugna att ta ersättningsbuss.  En bil hade fått motorstopp på spåret och Roslagsbanan körde på den och släpade den framför sig en bit. Lät tydligen jätte högt, min kompis såg nämligen händelsen.
Sitter och kollar på Simpsons, har sett alla avsnitt och jag börjar faktiskt tröttna på det. Ska käka lite mellis och sen läsa ut Snabba cash.
Fick en väska idag, den var ganska fin och det är alltid kul med ett tillskott.
Det är desperate housewives idag hoppas att jag hinner hem till det efter träningen.
Där e väskan jag fick

Ett litet inlägg bara

  • Det blev ett par skidor, Ljusblåa och jätte fina. Hittade en pressent också så nu är det avklarat. Nu ska jag bara köpa saker till mig själv. Köpte morotsjuice från brämhults idag det är så himmla gott!
    Verkar som att alla mina kompisar har blivit sjuka också kanske jag som har smittat dom?
    Imorgon ska jag till skolan, orkar inte egentligen men jag måste nog kämpa mig dit.
     
  • Det här va det jag drog på mig idag.
  • Svart skinnjacka - Salt
  • Linne - Gina tricot
  • Jeans - Tiger of sweden
  • Skor - United colors of Benetton

Jag har historia prov på tisdag och kan ingenting. Tycker det är så mycket i skolan jag hinner aldrig med någonting, och ligger efter i nästan alla ämnen. Det är bara att kämpa på.

Men nu ska jag kolla på film, puss


Smoothies

Jag älskar smoothies det käns fräscht nyttigt, men smakar som godis. Perfekt att göra en när man kommer hem från skolan.
Hallonsmoothie
 dl  Vaniljyoghurt eller mild naturell youghurt (om du har naturell youghurt kan du ta lite vaniljsocker)
Banan
1dl  frysta hallon

Jordgubbssmoothie
2½ dl
Vaniljyoghurt eller mild naturell youghurt (om du har naturell youghurt kan du ta lite vaniljsocker)
1½dl frysta jordgubbar
1msk honung


Ingen skola idag heller

Blev en dag hemma till, är inte jätte dålig men skulle inte orka gå till skolan. Ska dricka te i massor och hoppas att halsen blir bra. Ska och shoppa med mamma senare, vi ska titta om vi kan hitta ett par skidor. Har redan allt till brädan och nya pjäxor nu är det bara skidor som saknas. Jag är lite kräsen med hur sakerna ska se ut och det är jätte svårt att hitta nått som är min smak.
Funderar på att beställa hem lite produkter från Accessora.se jag hade ett läppglans från crazy rumours och jag saknar det lite. Det luktade gott och smakade faktiskt gott också. Saknar också mitt body butter från Rose&co som hade underbart fin burk. Kanske köper något annat också...


Manikyr

Kollade nyss på film, den var lite konstig men ändå bra. Passade på att göra manikyr och fixade till naglarna lite extra den här gången. Är det inte jättefint? jag blev nöjd i alla fall, tidskrävande men bra resultat. Nu ska jag noppa ögonbrynen och sen gå och lägga mig, Godnatt


Mc donalds

Idag blev det Mc donalds mat, känns inte så bra att sitta och proppa i sig pommes frites men jag kan inte låta bli för jag är så hungrig. Nu ska jag springa till Teven och kolla på Gossip girl i alla fall. Sen jag ska jag kolla på film.
Ha det bra puss!

Vårkänslor

Steffa och jag åt massor med tårta och bullar hemma hos min mormor. Men hon var tvungen att åka hem sen, så då åkte jag till stallet. Idag är det Gossip girl klockan 7 på femman, ska såklart kolla på det, tänke sen kolla på en film och svulla nått gott jag rotar fram i skåpen. Är jätte sugen på Pringels!
Imorgon är det skola igen, känns nästan som om jag haft ett mini lov eftersom jag varit hemma en hel vecka. Men nu blir det tillbaka i skolbänken och slita. Fast på söndag ska jag åka upp till Sälen så förhoppningsvis kommer veckan gå fort. Ska shoppa lite i veckan om jag hinner, måste ha en pressent till min kompis.
Snödropparna har kommit upp i våra rabatter och nu önskar jag bara att det kunde komma sol som torkar upp all lera och får gräset att växa.  Den här bilden är från förra våren Längtar tills man kan ligga i gräset och sätta på sig sina tunna fina vårjackor.

Förra våren

Saknar tiden då allt var så lätt...

Bara ett litet inlägg.

Innan jag går o lägger mig vill jag bara säga att det finns snälla människor som kan göra en glad när man är riktigt sur.
Behövs inte mycket för att jag ska bli sur men inte för att jag ska bli glad heller. Puss på er snälla

Segt...

Mår mycket bättre idag! Steffa och jag sminkade varandra jätte konstigt och nu ser vi inte kloka ut. Var på middag hos några av mina föräldrars kompisar idag, det var trevligt och vi fick jätte god mat. Orkar dock inte festa än, men nästa helg då jävlar!  Ska jag väll gå och lägga mig nu då... finns inget mer att göra. Inte så kul kanske aja ..Imorgon fyller min Mormor år så vi ska dit och käka kakor, inte så sugen på kakor nu efter jag nyss ätit efterrätt. Är lite små sur, vissa folk borde visa lite mer uppmärksamhet om dom nu vill att jag ska göra det för dom.
Sussa sött!


Skofrossa!

 

Är riktigt sugen på att investera i något eller helst alla par av dessa godingar.
Ja nått par lär det bli iallafall. Alla är från Bianco.
Jag älskar skor!!

Mirakelkrämen

Jag ska tipsa om den här underbara allround krämen. Den Heter Egyptian magic och inehåller bara natruliga ingredienser. Du kan ha den på torra läppar , torra nagelband du sätter gränserna för vad den kan änvändas till.
Den finns att beställa på accessora.se. En prisvärd produkt som förtjänar en plats i allas badrumsskåp.

Slapparfredag

Idag är det Lets Dance final, Ska kolla fast jag inte följt programmet. Det står alltså mellan Laila och Magnus, själv håller jag på Laila. Ska be mamma att hyra en film så jag kan fördriva resten av kvällen också.

Måste Köpa present till min kompis som fyller år snart, har redan köpt hälften men nu har jag hjärnsläpp och kommer inte på något mer att ge henne. Blir deprimerad av att vara pank och inte kunna köpa någonting. Men ny månad, nya pengar! Funderar på att köpa lite nya accessoarer. En ny väska skulle vara bra, tänkte köpa en i någon rolig färg då jag bara har svarta och bruna skinnväskor.


Bikinin har inte dykt upp än men den kommer nog snart. Men visst är den fin?
gh


Kanelbullar

Har varit sjuk sen i måndags nu, börjar tröttna lite smått på att bara ligga i sängen hela dagen. Var hos läkaren i tisdags där konstaterade vi att jag inte hade någon halsfluss. Fick nån medicin som skulle hjälpa mig att bli frisk fortare. Resten av dagarna har jag bara legat i min säng. Jag har inte orkar mycket mer men nu verkar det som att jag är på bättringsvägen men långt ifrån helt bra.

Inget festande för mig i helgen, men kanske bara bra det. Har massor av plugg att ta igen. Tvivlar på att jag kommer fixa det under helgen men hoppas att jag tar förnuftet till fånga och gör någonting i alla fall.

Mamma har bakat bullar och det doftar underbart i hela huset. Försökte äta en men det gjorde för ont att svälja, så jag tog en piggelin istället. Det har blivit ganska många sådana under dessa dagar.

Tror att min nya bikini kommer imorgon. Beställde den förra fredagen och det skulle ta 4-7 dagar. Hoppas den sitter bra bara!

Nu ska jag sova(om jag kan), Godnatt!


Sjuk

Idag har jag legat hemma och sovit har inte orkat göra nått annat. Har inte feber men vaknade fyra gånger inatt. Kollade på "djävulen bär prada" nyss. Man blir lika sugen på att köpa nya kläder varje gång man ser den. Kanske dags att fräscha upp garderoben lite grann, men det får bli när jag har pengar. Fick oväntat besök idag, piggade upp lita grann, men jag orkade knappt prata så jag var tvungen att be min gäst att gå hem. Nu ska jag vila igen, Kram!

Film och Godis

Fest i fredags, svårt att hitta dit men ännu svårare att hitta hem. Jessica och jag virrade runt i tre timmar och letade efter bussen. när vi väl hittade busshållsplatsen hade bussen nyss gått och gick inte igen förns om en timme. Men vi kom hem till slut, nästa dag ägnade vi åt TV och godis. Ingen av oss var taggad på nått annat så vi hyrde film och bara tog det lugnt. Jag sommnade i soffan ganska tidigt och vaknade med världens halsont, var ganska medveten om att det skulle komma eftersom jag låtit ganska risig dom senaste dagarna, har knappt kunnat prata.
 Får se om det blir någon skola imorgon för mig. Kollade nyss på Gossip girl och Wipeout, piggar upp i allt det dåliga. Det snöar igen också kändes som om det skulle bli vår men tydligen inte. Nu ska jag lägga mig i sängen med en kopp te och titta på tv. 
puss o kram! 

Trött!

Han inte äta frukost idag så har varit extremt trött hela skoldagen.
Men när jag kom hem från skolan träffade jag Stefanie, det är alltid lika kul att vara med henne.
Hon är som ett lyckopiller! Vi va ute och sprang, passade på nu när det va så fint väder.
Sen gick vi hem och gjorde mellis, känns bra att äta efter att man har tränat.
Vi åkte till stallet och hon fick sätta upp alla hinder till mig. Ja, nån måste ju göra det tråkiga.
Egentligen har jag läxor att göra nu men mina krafter är slut. Dricker faktiskt morotsjuice nu, det är
sjukligt gott. Borde hoppa in i ducshen nu men jag sitter här och chattar istället.
Fast ska nog duscha nu ändå så att när jag är klar kan burra ner mig under täcket med en varm kopp te.
Puss o Kram      bara en sista sak, längtar inte ni också sjukt mycket till sommaren? såg den här bilden och blev så sugen på att bada i havet, längtar, längtar, längtar!


Greys anatomy!

Ännu ett känslofyllt avsnitt av Greys anatomy, det är verkligen ett av mina favorit program.
Känns som hela min dag har varit lite knasig, så nu på kvällen är det skönt att bara slappna av.
Sitter här med en kopp vanilj-rabarber te och bara tar det lungt.
Ska ut och springa med min kompis imorgon, det betyder att jag kan äta nått onyttigt utan att få dåligt samvete.
Har försökt fixa med bloggens utseende men jag kommer inte underfund med hur jag ska göra.
Var en gång i tiden bra på Html koder och sånt, men det verkar har försvunnit, blir inte klok på hur det här fungerar.
Nu är det dags att ta bort sminket ,borsta tänderna, och gå och lägga sig så, natti natti!

Hejhopp

Var så seg på morgonen när jag vaknade, hade ingen lust att gå upp men ibland måste man fast man inte riktigt vill.
Blev försenad ändå och min snälla mamma skjutsade mig till skolan. Hade bara två lektioner idag för jag skulle på begravning.
Det var en jätte fin begravning och underbart gott fikabröd fick vi efter.
Sedan åkte min mamma och jag och shoppade. Köpte nya träningskläder, det är viktigt att känna sig snygg när man tränar! Blev också lite andra små saker, går inte många dagar mellan mina shopping rundor och nu är jag pank, borde skaffa jobb så jag har råd att köpa allt jag vill. lägger in en bild på min nya tränings outfit sen, ska bara köpa ett par byxor till först.  Ikväll är det greys anatomy, får jag inte missa, går klockan 9 på feman.

Eftersom detta är mitt första inlägg ska jag bara berätta lite om mig själv:
Jag heter Beatrice och är född 1992, bor med mamma pappa och en brorsa. Aa... inga konstigeheter med andra ord.
Nu är det dags för mat (sen middag som vanligt) Puss på er


RSS 2.0